Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu alte cuvinte este de acord cu sdr C.O.R.A ( cumetrii, ordrasle, rude si amante): "udrea nu are cine stie ce putere".

Numai ministrii competenti. De la Vicleanu la care vrei tu...

Comment

• nu sunt de acord...dar sunt constient ca nu rezolvam nimic daca protestam !crezi ca daca ii schimbi pe astia vin altii mai curati!?cine sa vina?vanghelionu presedinte si becali prim ministru cu vadim la interne???mie imi place ca om de tariceanu,are prestanta si de isarescu!eu am ajuns la concluzia ca aici niciodata nu o sa fie altfel!coruptie si furaciune!de aceea ma gandesc serios la emigrare!
      Last edited by PCH; 20 May 2010, 09:58.

Comment

• Nu zice nimeni ca numai ei sunt de vina,dar astia sunt cei mai mari hoti,jefuitori si pradatori din toata istoria Romaniei.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• @pch: Continuand in aceeasi idee (pt ca mie unul de ex, nu-mi place sa fiu biciut de toti marinarii si de toti prostii), cea mai corecta alegere este sa parasim tara asta.
          Sau care-i solutia? Ii lasam tot pe astia, dar....Spune tu o solutie.

PS: Basescu a propus ca ceva sute de spitale sa fie transformate in azil de batrani. Cat de incompetent sa fii? E ca si cum ai avea o pana la masina, si in loc sa o rezolvi cu un petic sau eventual sa o schimbi, tot dai la pompa
          Last edited by Cezar; 20 May 2010, 10:00.

Comment

• cezar,nu vreau sa intelegi ca eu sunt sustinatorul astora...nu,incerc sa spun ca problema este MULT mai mare!si da,din pacate singura solutie este sa emigram!cunosc toti mai multi oameni care vor sa plece si care deja au actele depuse,eu am fost anul trecut in vizita la matusa mea,in toronto si sincer ma gandesc sa plec definitiv acolo...aici e foarte greu de rezolvat ceva!toata lumea e pe interes,ca e din pdl din psd nu conteaza!acum cand a venit fmi-ul peste ei ne strang tot pe noi cu usa!o sa fie de netrait aici pentru ca tara nu produce nimic,nu avem turism(grecii au!!!)nu avem industrie,nu avem agricultura nu avem infrastructura si suntem in 2010!!!!eu traiesc cu impresia ca locuiesc in ultima tara din europa!si am doar 23 de ani,nu vreau sa imi irosesc viata aici!doar certuri,vorbe minciuni si nimic concret!nimic!daca ar veni o conducere straina(imposibil) poate am iesi din rahat!dar ne scufundam incet dar extrem de sigur!si fara sansa de iesire la suprafata!tara de incapabili,sarbii sunt peste noi,bulgarii,turcii!!!

Comment

• Pai daca ai posibilitatea asta,de a emigra,ce te mai opreste?Si eu as pleca din tara asta,dar cand ai familie si nu ai unde te duce ,e mai greu.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Stai putin...vrem mai bine, dar cu toate astea nu vrem sa facem nimic. Aducem la carma tarii toti prostii, toti smecherii si "descuracaretii". Iar apoi stam cu fundul in nisip si spunem: "Vai ce rau ne este". Cum ai vrea sa ne fie?
                Emigrarea este o solutie buna, insa imi e scarba cand ma gandesc ca trebuie sa plec din cauza unor incompetenti.
                Astia de vor azile de batrani in loc de spitale, astia de vand spitalele, le darama si fac vile. Mai au de vandut scolile si ne intoarcem iar la pescuit ori cules fructe.

Basescu a spus clar: trebuie sa eliminam un nr de n locuri, pt ca nu avem medici. Iar in locul spitalelor azile de batrani.
                Normal dobitocule, cine mama dracului crezi ca sta pe banii aia de rahat. Ba mai mult, sunt impinsi in a deveni hoti, talhari chiar. Nu se vede nenorocirea? Si mai spunem ca nu sunt ei de vina...
                Last edited by Cezar; 20 May 2010, 10:20.

Comment

• asa este,nici mie nu imi este bine din punct de vedere psihic ca trebuie sa imi parasesc tara pentru o viata oarecum mai buna!!nici acolo nu fug cainii cu covrigi in coada,nu e usor sa incepi de la 0 intr-o tara straina,sa te acomodezi cu totul!practic nu mai cunosti nimc!e urat si pacat ca se intampla asta!

Comment

• Oricine ar fi fost la guvernare tot aceeasi era situatia. Toti fura si au furat doar ca pe timpul comunistilor de dupa 89 nu erau asa la vedere. Aia stiau cum sa fure. Si nici emigrarea nu e o solutie, am destule cazuri de oameni care s-au intors din SUA si Spania mai rau de cum au plecat.
                    Last edited by mikebike72; 20 May 2010, 10:49.

Comment

• PCH o fi de vina ceausescu si urmasi pentru criza, dar eu vad ca tu nu realizezi cat de mare e incompetenta acestui guvern.A lua pixu in mana si a taia si de pe unde se poate este o solutie, dar nu uita ca bugetul are si partea de venituri.Se putea suplimenta si veniturile odata cu reducerea cheltuielilor si multe idei pe care emil basescu nu le accepta.FMI si UE nu ne controleaza ci doar ne indruma,FMI a venit la bucuresti cu alte solutii decat cele care sau adoptat un exemplu ca nu suntem controlati de FMI.Ba mai mult guvernu poate sa nu aplice aceste masuri si FMI nu se va supara ci doar nu ne va mai da ultima transa de 900 mil euro.
                      Acest guvern are 1 an si jumatate de cand e la guvernare si as vrea sa vad masurile anticriza care sau luat, cele care se adopta acum , reducerea salariilor bugetarilor si pensiilor sunt masuri de austeritate.

Comment

• De cand ai calculat un an jumatate la guvernare?

Comment

• romania o sa ajunga la fel ca grecia in ritmu asta

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• crull,cum poti spune asemenea afirmatii,ai surse sigure??cum adica fmi nu ne controleaza doar ne intruma?? asta e chiar buna!!!de unde sa scoata tara asta banii?daca nu sunt bani de unde sa ii scoata????nu e clar ca asta e singura modalitate?cica productie...ce productie are romania?esti sigur ca vorbim de aceeasi romanie?vreau 2-3 exemple prin care romania scoate bani din productie.nu se vede ca am ajuns o tara de negustori,doar importam si vindem intre noi!asta cu productia m-a lasat fara cuvinte!

cat despre emigrare nu oricine este capabil sa reuseasca acolo!si nu vorbim de spania,e vorba de CANADA!e a doua tara din lume la nivel de trai!asta spune multe,spania e posibil sa fie usor peste romania!

Comment

• iti dau eu cateva exemple de firme ce produc. mult. bani grei. flextronics timisoara, continental timisoara, siemens/continental timisoara, ucm resita, sidex galati, santierul naval galati, dacia mioveni. sunt sigur ca daca te gandesti mai bine, gasesti si tu destule exemple. bugetarii cu ce bani se tin, daca nu cu cei din exporturile celor de mai sus?

cat despre canada, grecia si romania, cititi aici "
                              Last edited by Cezar; 20 May 2010, 17:07.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Salut.
                                Deci nu-i dracul asa de negru?!
                                Stam noi putin mai bine decit alti,dar cred ca suntem mai saraci(unii dintre noi,cistigand salariul minim de 600lei).
                                In alte tari somajul e mai mare ca un salariu destul de marisor in Romania.
                                Oricum noi mai mult consumam decit producem.
                                Numai bine. -[Oare va mai fi bine si pentru Romani,Cindva?]
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google