Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai noi (generatia noastra) n-o sa apucam vremuri mai bune.
    Poate, doar poate, copiii nostri (astia care se mai risca la cate unu' mic ))) ).

Comment

• Probabil(?) ca mai sunt si raspandaci prin mass-media si guvern,le place sa semene panica in randul populatiei prin tot felul de articole in ziare sau la tv.Nu zic ca stam pe roze dar poate nici ca Grecia n-om fi.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• numa' ca la stilu' nostru de a da cu ciomagu-n *****, nici departe de ei nu suntem. daca datele alea de pe site-ul respectiv, sunt la fel de marsavite cum au fost cele raportate de ungaria si grecia pana sa fie descoperite adevartele cifre, ce facem? hora cu grecii si cu albanezii, asta o sa facem...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• seba,majoritatea firmelor exemplificate de tine sunt private?sau de stat?

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
            De cand ai calculat un an jumatate la guvernare?
            corect, astia sunt de 20 de ani la guvernare.
            Problema lor e ca nu stiu sa produca. Ei nu stiu sa produca, nu noi, si ne iau si noua cu japca ce producem noi. Un guvern competent in vreme de criza se imprumuta nu ca sa faca plati curente - si alea umflate rau cu furaciuni. In anii 30, in plina criza, statele conduse de oameni destepti au bagat banii in infrastructura si au pus pe picioare rapid economia. Asa s-au construit drumurile alea la care noi ne uitam cu jind. Aici abia a asteptat Boc sa ajunga prim-ministru ca sa termine un drumeag care pleaca de nicaieri ajunge niciunde, doar ca sa ocoleasca tirurile casele parintilor si rudelor lui. Pe care l-a dat in functiune si se plimba pe el cu 20 la ora, tantos ca un crocodil. Prostie, ingimfare si incompetenta. Macar daca ar sti sa produca, ar avea si de unde fura. Asa, au ajuns la fundul sacului. (aia destepti de dincolo, din anii 30, s-au imbogatit din asta, dar si tarile lor au acum drumuri care nu se strica de 30 de ori in 20 de ani, ca la noi)

Asa, ca mi-am adus aminte: se arata aici un coleg mai tanar la un moment dat intrigat ca Romania avea flota oceanica. Nu numai ca noi construiam nave chiar foarte tari, dar stiu ca aveam cel putin patru petroliere mari fabricate pentru noi in Japonia.
            Last edited by ParuLuScorilo; 21 May 2010, 09:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul!
              My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• @pch: sunt private, toate. de stat, avem hidroelectrica si nuclear electrica, ambele fac bani, exporta energie electrica. aia macar fac ceva ca sa aiba salarii mari. probabil singurii de la stat care produc ceva in tara asta.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• aici e problema,ca sunt cateva firme care produc,dar care sunt private si singurii bani care provin de la ei pentru stat sunt taxele!

Comment

• pai da, dom'le, dar tu ziceai ca nimeni nu produce nimic in tara asta. 500 de milioane de dolari au fost "plimbati" prin banci si s-au platit vreo 20-30de milioane de euro salarii numai de catre firma in care lucrez. vezi cam cati bani baga astia in buzunarul statului, daca faci o medie de 30% impozit din 30 de milioane, inseamna 1 milion de dolari doar impozit pe venit in 9 luni. plus cota la somaj, sanatate...deci vreo 200 mii oiro/luna venituri, de pe spatele unei singure firme. de care i-a durut in c.u.r. anul trecut pe bugetari, cand am ramas 2300 din 4200 de angajati. acum tre' sa fim solidari...

Comment

• eu ma refeream la tot ce inseamna de stat,ce produce STATUL nu privatul!agricultura nu,infrastructura nu(mercedes daca nu ma insel a refuzat sa deschida o fabrica aici pentru ca nu avem drumuri!)transporturi nu!degeaba vine ariston in romania si are o cifra de afaceri colosala pe centrale termice...sunt banii lor!

Comment

• banii lor din care statul roman isi trage partea. mercedes da, a refuzat o locatie in judetul timis pt ca nu avem drumuri. si pt ca probabil n-a dat cui trebuie cat trebuie, mai degraba decat aia cu drumurile. cum ziceam, bani sunt, dar nu ajung unde trebuie, ajunc la cine si cum nu trebuie...

Comment

• cam asa este...in romania nu se vrea si nu ii inteleg,ar putea sa "scoata ochii" poporului cumva!dar nu sunt in stare nici atat sa faca!sunt sigur ca si in alte tari politicienii mai scapa si in buzunarul lor dar si poporul beneficiaza de acei bani!

Comment

• unii au si ceva ramasite de coloana vertebrala, pe cand noi suntem niste moluste, un fel de limbrici, paraziti flexibili, care toata viata si-o traiesc in rahat. si care nici ei nu fac mare branza si nici gazda n-o lasa sa se dezvolte. na, ca am dedus logic, cei care ne conduc de 60 de ani incoace, sunt limbrici. pai nu ne mai ramane decat sa ne scarpinam in cur si sa-i impuscam in cap.

Comment

• frate,bine le zici!!!exact asa este,atat poporul cat si conducerea este de C#@!T!doar sa ne vaitam sa ne plangem sa furam si sa ne uitam la emisiuni gen acces direct,otv si maruta toata ziua!penibil!eu nu vreau sa imi irosesc viata aici

Comment

• ai varianta sa inveti mult si bine si sa te cari in alta tara. sau sa te rogi sa prinzi un post bun si sa te chinui 20 de ani sa-ti platesti ratele la apartament. apoi sa speri ca, copii tai vor prinde vremuri mai bune. grija mare ca si afara se impute cascavalul, nu mai alearga cainii cu covrigi in coada nici in anglia, nici in germania, nici in suedia. nu mai zic de italia, spania, portugalia, care-s de fapt, mai "praf" decat noi. sper sa n-am dreptate, dar in genral crizele profunde se rezolva cu razboaie mari...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google