Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi pare rau sincer pentru bugetari si pensionari. mai ramanem cu boculetz ceva vreme.

Comment

• Mai mult mi-e teama de aia care o sa vina decat de astia de acum, noua guvernare o sa arate cu degetul spre PDL si o sa taie mai mult si de la mai multi sub pretextul mostenirii datoriilor. Plus ca vin ceilalti cu noua clientela politica ce trebuie satisfacuta, trebuiesc platite datorii din timpul campaniei electorale, vai si amar...

Comment

• Originally posted by r3duc View Post
        astazi am vazut la tv o stire care m-a dat pe spate Romania e plina de datorii si taiem din salariile bietilor oameni dar avem puterea financiara de a achizitiona 11 avioane F16 cu o valoare totala de 1,3 miliarde de dolari. Asta e culmea nesimtirii din partea guvernului boc si ma intriga foarte tare! Nu inteleg cine a putut vota asemenea bivoli! Traiasca ROMANIA!
        Pai e foarte simplu, unii de la noi au de incasat niste comisioane iar baietii de dincolo trebuie sa scape de niste rable care ruginesc in desert. Problema mare e ca MIG-urile noastre modernizate sunt compatibile cu standardele si cu putini bani pot fi mentinute in aer ani buni de acum incolo. Ca si concept, si F16 si MIG21 sunt avioane de aceeasi generatie. De ce se vrea schimbarea lor de catre baietii din vest nu prea pot sa spun aici. Daca se punea problema unor avioane noi si din generatia de acum, poate stateau altfel lucrurile. Nu vreau sa dezvolt prea mult, dar crede-ma ca stiu ce vorbesc.

Ca mai ramanem cu portocalele de acum era si de asteptat. Nici un partid nu are interesul sa vina acum la guvernare cand lucrurile stau asa "bine". Nu prea e de furat si nu e usor sa gasesti solutii cu miting-uri in strada si greve. E mult mai simplu si convenabil sa stai in opozitie si sa tipi ce as face eu daca as fi acolo .... Apoi vii la putere cand lucrurile se linistesc si e loc de furat, de scos comisioane. Plus ca daca mai poti da si vina pe mostenire cand nu poti oferi nimic pentru oameni e chiar minunat.
        Last edited by nsa; 15 June 2010, 23:59.

Comment

• Originally posted by marx View Post
          imi pare rau sincer pentru bugetari si pensionari. mai ramanem cu boculetz ceva vreme.
          asta nu e nimic. Mult mai grav mi se pare ce s-a intamplat la "alegerea" CSJ

Comment

• nu stiu daca se pune problema avioanelor...
            aici e treaba de la ue si america,probabil sunt fortati intr-un fel sau altul sa achizitioneze acele avioane...cat despre bani,deja intram in penibil,tara are un buget inpartit pe toate domeniile,acum anulam bugetul de la armata ca nu are turismu bani de fantani sau aia de la finante bani de pensii...nu e normal!fiecare minister trebuie sa isi gestioneze asa cum trebuie banii!nu e vina guvernului boc pentru situatia actuala!...sustin sus si tare ca de vina sunt toti cei care au condus tara dupa 90' si in mod special domnul iliescu si domnul nastase!

Comment

• si Basescu - a fost asa:
              Inainte de 89, sa zicem ca nu se pune, ca in decembrie tocmai il avansase Leana la Minister, da' n-a apucat sa-si ia functia in primire;
              Dupa 89: - ministru al transporturilor 1 an si 6 luni
              - deputat FSN si PD 8 ani
              - ministru al transporturilor 3 ani jumate
              - primar Bucuresti 4 ani
              - presedinte 6 ani.
              Adica nu a condus tara, acuma a venit si el la putere si s-a ingrozit de ce au facut ceilalti.
              Mai uita-te si tu prin guvern si vezi ce biografie au membrii lui, printre care Marko Bela, care a fost viceprim ministru si in guvernele anterioare care "ne-au nenorocit", Videanu, Blaga, Berceanu samd.

Comment

• eu cand am zis sa le batem cuie in cap, ma refeream la ei, la familii si inca 3 ramuri ale arborelui genealogic, la absolut toti astia care au condus tara in ultimii 20 de ani. daca ii vedeti putrezind spanzurati de stalpii de iluminat prin oras, va mai vine sa faceti afaceri sa furati? io zic ca nu. sa vezi ca n-ar mai vrea nimeni s afie deputat/senator/ministru pt un salariu de 5000ron...abia atunci s-ar cerne pleava de valorile adevarate. dar sa fim seriosi, asta nu se va intampla, asa ca va fi din ce in ce mai greu. pt ca unii trebuie sa fure la fel, taie de la aia care n-au, ca n-or fi prosti sa fure ei mai putin.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Oricine ar fi la conducerea tarii tot asta ni se intampla, pentru ca au furat cu totii pana nu au mai putut si acum cand s-a ajuns la fundul sacului a inceput sa se imprumute tara din ce in ce mai mult.
                  My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• nu ma intereseaza sa ma uit in guvern sa vad cine si ce e pe acolo,tin la sanatatea mea!...pentru mine principalii vinovati sunt cei din epoca iliescu/nastase!si abia apoi ceilalti,asa cum a spus si seba,daca faceau legi si le APLICAU nu se fura asa!care fura sa putrezeasca in puscarie,ei ce au facut,au inchis ochii si au permis tot felul de jmecherii...chiar si guvernul tariceanu,care se lauda cu crestere economica in 2007,ce a facut cu banii?
                    nu sunt pro boc sau basescu dar parca nu au 100% vina doar ei!eu i-as impusca pe iliescu si pe nastase,si abia apoi as incepe sa studiez problema tarii!parca il vad pe bosorogul asta,care mai nou a scos si carte,cum multumea ortacilor dupa ce au casapit oameni nevinovati,studenti,profesori in bucuresti
                    Last edited by PCH; 16 June 2010, 17:17.

Comment

• Bre, ce conteaza ca a fost Iliescu de vina acum 20 de ani? Da-l in ma-sa cu lovitura lui de stat, pardon, revolutie.
                      Astia sunt incapabili si nenorociti.
                      Hai nu impuscati, dar le-ar merge un Ebola de dimineata pe post de ceai indulcit.

Comment

• ebola ??? cea mai buna pedeapsa

Comment

• E in custodia americanilor.

Comment

• nu stiam. dara daca ma intrebai iti ziceam. in posesia cui altcuiva ???

Comment

• Asta cu guvernarile anterioare este pastila aruncata de Chioru' si multi au inghitit-o.S-a furat si inainte,dar ce se intampla acum este jaf!
                              Eu nu zic ca nu trebuie sa faca si jocul fratilor mai mari din occident pt ca altfel li s-ar intampla si lor "neshte accidente",dar macar astia pe care i-am votat si sunt romani ca si noi sa ne tina partea.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• deci oameni buni cu asa conducere romania va intra in faliment la propriu abia astept sa vad
                                laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google