Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rapperii români: Băsescu trebuie să plece!

Un “maniac de putere” şi un “beţiv manelist”, aşa îl caracterizează artiştii români de hip-hop pe preşedintele Traian Băsescu. Deşi îşi varsă ura şi nemulţumirea în microfoane pentru a-i îndemna pe români să ia atitudine împotriva puterii, rapperii autohtoni recunosc că a trecut vremea idealurilor înalte.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• De vina pentru Romania de azi suntem toti,cred eu.Cine nu a dorit intrarea in UE si NATO,chit ca ne pune pe butuci si ne da cu mainile legate strainilor?Cine nu a crezut ca vreun partid sau altul e de vina iar celalalt partid din cealalta tabara,va aduce binele?Toate sunt alcatuite din acelasi gen de oameni.Ne reprezinta Eba?DA,reprezinta si ea droaia de pitipoance care voteaza.Ne reprezinta Becali?Sincer,nu am votat pentru PE dar Becali mi se pare un idiot care in turma alesilor poporului are cel mai mult bun-simt.Asa mi se pare mie.E cel mai putin idiot.Vadim-daca intri pe varii forumuri si citesti pe acolo,descoperi ca Vadim e guru celor care stiu mai mult decat toti ceilalti, e taticul celor care gandesc fara prejudecati ,care gandesc "liber".
      Simpla participare la vot,la sistemul asta "democratic"ne face pe toti la fel de vinovati.Au dom'le audienta toti banditii!Dar cine le face audienta?Aruncati televizoarele alea,ma uit asa de rar la televizor,si daca ma uit la stiri un sfert de ora imi vine sa fug in munti de atata vorbarie.
      Sase milioane de pensionari.Adica doar cinci si vreo sase sute de mii.Si vreo patru-cinci milioane plecati pe afara.Oficial doar vreo doua.Sau trei.
      Bugetarii...sotia mea e bugetar.Are vreo vina ca a invatat o meseria care-i place,care i se potriveste?A avut un salariu de nimic,pana prin 2000,ca toate colegele ei de breasla,dupa care a urmat un mic avans fata de alte categorii,dar nu cine stie ce.Dupa douazeci si doi de ani de munca in sanatate,in sectii cu risc biologic major,are inca vreo 1500 ron,va avea 1200.A venit acasa cu paduchi,periodic face teste pentru fel de fel de boli.Cat a fost insarcinata se temea ca nu cumva,fiind mai sensibila datorita sarcinii,sa contacteze vreun germen mai periculos.Ar trebui data afara presupun pentru ca e bugetara.Si profesorii care fac treaba in scoli neincalzite,si chiar si politistii care nu se manjesc(am cunoscut si din astia,sa stiti)si isi fac treaba fiind luati la gramada cu burduhanosii aia care ii fac de ras pe toti.
      Care dintre noi nu a fentat alt roman macar o data de doua-trei ori in viata lui?De aici vin toate crizele,inventate sau nu.Lipsa de credinta,de respect fata de celalti,dorinta de a nu fi fraier,ci smecher,snobismul celui care cumpara ceva coreean sau chinezesc,ca pe ce pune mana romanul nu e bun.
      Si nu in ultimul rand,ideea ca ceilalti sunt de vina.Si ca rezolvarea vine prin gloante(Doamne fereste!),prin celule,prin acuzarea altora.Atatea injuraturi la adresa lui base pentru ca nu stie engleza bine!Poate stie mai bine franceza!Mi-ar place ca presedintele tarii mele sa stie romana foarte bine si sa nu se bazeze atata pe imagine.De-aia mi-e simpatic Becali:e ridicol de multe ori,dar e cat de cat autentic.Si obsesia asta a multora,cu ciobania,mi se pare nesimtire din partea lor. Cioban nu inseamna nici hot,nici prost.Astia sunt politicienii.Cuvantul cioban e folosit ca insulta.
      Criza din tara e in oameni,e una morala,e una duhovniceasca,e una de educatie.Dac fiecare indreapta cate putin in directiile astea,eu cred ca facem ceea ce trebuie.Stam si injuram,aratam spre altii,adancim criza.
      D-fens,cine moasa-sa pe gheata mai sunt mai si artistii romani de hip-hop?Injuratori pe versuri?DA-mi voie sa nu-i consider decat alta rasa de lautari,alaturi de ceilalti "hartisti da valoare mondiala care este".
      Parerea mea .
      Last edited by bbogdan; 20 June 2010, 20:01.

Comment

• Bbogdane s-a infiltrat satana pana si in politica, de ce nu il propui pe P.F. Atanasie Onania presedinte? Nu te supara, dar sa il sustii pe Becali la postul de presedinte mi se pare o idiotenie. Pe Dracul insusi eu l-as vota presedinte, ala mai rau de cat este nu mai poate fi!
        P.S. I-ti impartasesc nemultumirea referitor la situatia sotiei tale!
        Last edited by vasile78; 20 June 2010, 21:23.

Comment

• daca nu ziceai taman de nulitatea aia de behehecali care i-a zis unei femei sa-i suga p..ilula ca sa-i dea bani cu imprumut sa-si trateze fata, in schimb e in staree sa arda 1 milion de euro ca sa vada lumea ca becali are bani, mai ca asta ar fi primul post in care te-as sustine 100%. cat despre rapperiicare injura pe versuri, unii dintre ei sunt mai curati decat behehecali asta si da, e o firma mai ciudata de protest. daca te obosesti sa incerci sa gasesti mesajul de dincolo de aparenta versurilor, o sa intelegi. departe de mine sa-i apar, zic doar ca nu toti trebuie pusi in aceeasi oala, la fel ca si cu politistii, invatatorii, preotii si orice categorie sociala vrei tu.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• off topic: cateodata ascult de 2 ori o melodie rap ca sa inteleg mesajul, am un respect deosebit pentru unii rapperi, mesajul lor este foarte profund, vezi parazitii.

Comment

• Bogdan,mai bine ascult hip-hop decat sa ascult manele.Nici mie nu-mi plac injuraturile din hip-hop,dar ce?Tu nu injuri ?Eu nu injur?Aaaaa....ca sunt si copii,probabil,pe langa noi,asta-i alta treaba.Si pot fi considerati artisti daca sunt buni in ceea ce fac,daca tie nu-ti plac,asta e.
              vasile78,de acord cu tine in privinta "Parazitilor"

Comment

• Sincer, bugetari sau nebugetari, o tara devine civilizata abia cand populatia are un venit mimin care ii permite sa mai faca si altceva decat sa cumpere mancare si servicii de stricta necesitate.
                Tarile nordice au un sector superdezvoltat, cu multi angajati (Suedia asigura hrana calda pentru batranii pensionati si fara rude apropiate de exemplu). SI totusi, treaba merge pentru ca industria a fost tot timpul incurajata. Agrivultura merge si ea, cat le permite clima.
                Asa ca, nu sectorul bugetar e problema (vedeti ca mai sunt si medici, sanatate oricum ) ci unii bugetari care papa banii din bugetele ministerelor.

Comment

• Traim intr-o tara care este in picaj liber. Directia e de mult pierduta de catre conducatorii incompetenti care s-au perindat in scaunele confortabile si calduroase de la Cotroceni, PiataVictoriei si Casa Poporului, carora nu le-a pasat, nu le pasa si nu le va pasa niciodata decat de propriul buzunar si propria bunastare! Ies pe sticla si mint cum respira. Au tupeul sa-si reproseze unii altora situatiile grave din tara, dand vina fiecare pe celalalt atunci cand osul nu mai e in posesia gurilor lor hulpave si burtilor lor vesnic nesatule. Te apuca scarba cea mai mare cand ii auzi si vezi!

Incotro ne indreptam? Spre nicaieri! Si strainatatea e in criza asa ca nu mai primeste sclavi din lumea a treia... Pentru ca asta suntem: lumea a treia.

O tara frumoasa Romania ...... pacat, maaaaaaaaaaaaaare pacat ca e locuita
                  Last edited by catalinnyk; 21 June 2010, 21:09. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• Realizatorul TV Radu Moraru este de părere că serviciile secrete autohtone și Consiliul Suprem de Apărare a Țării ar trebui să intervină pentru a lămuri de ce toate talk-showurile din țară, cu excepția celor ale B1TV, au un mesaj comun, (probabil anti-putere n.n.), ceea ce e ”dubios”.
                    sursa
                    Radu Moraru cere CSAT sa puna serviciile secrete pe talk-show-uri .
                    video
                    Last edited by D-FENS; 24 June 2010, 12:41.

Comment

• Rusii sunt de vina.
                      Acum serios, serviciile secrete, 90% din activitate o desfasoara strangand informatii compromitatoare despre adversarii si posibilii adversari ai celor de la putere. Cam atat.
                      A, si sa le rezolve problemele generate de diverse cazuri gen Haysam.

Comment

• Toata presa atenteaza la SIGURANTA NATIONALA,,se va pune pumnul in gura presei,,iar Raducu vrea sa ramana el lider de audienta...Mare poponar si Radu Moraru asta,NASUL,...De Dan Diaconescu ce mai ziceti??

Comment

• Din cate am inteles jurnalistii nu prea-i tin partea,a avut metode ne-jurnalistice...DAR...nimic nu-i intamplator sub soare...
                          De Radu Moraru mi-e sila.A fost o vreme cand urmaream talk-show-urile lui,erau interesante,dar acum s-a vandut...nu mai e impartial!

Comment

• Cu Radu ai dreptate,,si-a vandut fundul de mult..Cat despre Dan,,Poate prea multi erau invidiosi pe succesul lui.
                            Sincer vorbind,,cred ca Diaconescu a deranjat prea multi oameni importanti,,ca altfel nu imi explic de unde atata ura pt el si de cate ori au incercat astia de la putere sa il extermine. Inclusiv cu astia de la CNA!!

Comment

• Mai concetatenilor,eu NU sustin pe nimeni cu atat mai putin pe Becali.Spun doar ca in rahatul cu mot care este politica Becali e un pic autentic,in sensul ca nu se rusineaza cu ceea ce este,adica e un om bogat,orgolios,fara scoala dar care nu se da scolit si lustruit.E ceea ce se vede:un smecher care a stiut sa faca bani.Toti ceilalti sunt si dastepti cu multe studii si fiecare avand o cultura crasa!In acest sens omul imi e simpatic.i imi mai place ca le da peste nas ziaristilor,cateodata.
                              Eu nu mai votez.Nu sustin nici un partid,mi se pare timp pierdut sa joc jocul democratiei asteia imbecile.Deci,nu-l sustin pe Becali cum nu-l sustin pe vasile78 sau pe cris_iasi.Mi se pare ridicol ca cei care nu-l suporta sa-i stie toate faptele asa de bine!
                              Scuzele mele domnilor,dar raperi,rockeri,manelisti sau artisti pop,pentru mine toata specia asta are un singur nume:lautari.Nu vreau sa discut aici, la tema asta,despre parerea mea despre raperi sau alti lautari,atata vreau sa spun,ca daca termenul e totusi impropriu ,e in defavoarea lautarilor care cu cateva decenii in urma faceau muzica.Insa aceia au murit si genul e putin cunoscut astazi,asa ca ii rog pe cei care indragesc muzica lautareasca de acum patru-cinci decenii sa ma ierte pentru termenul folosit la adresa scursurilor care imbacsesc azi creierele cu harmalaia si subcultura lor.Am dreptul sa desconsider acesti hartisti da valoare mondiala care este,din motive de libertatea gusturilor.Alte criterii oricum nu sunt permise,ca de exemplu estetica,muzicalitate,moralitate,educatie,vulgarit ate...
                              Eu am spus,dupa parerea mea,care e cauza "crizei"care macina Romania.Cele de mai sus inseamna raspunsul la acuzatia ca l-as sustine pe Becali!!!Sau ca rap difera in esenta de manele!!!Difera doar ritmul si pe ici pe colo,textul,inrest unii injura pe cine iese primul in fata lor si de ce e acolo,si altii sunt cazuti in cap dupa chef si femele.Rockerii folosesc votca si chitari electrice,raperii redbuluri si ritmuri africane ,manelistii prefera bere si mici plus ce a adus neamu lor de la ciordit,ma refeream la instrumente.In rest,totul e la fel.
                              Eu unul prefer vinul alb si un lautar cat mai vechi,care sa cante de dor sau de jale,nu de dusmani sau bani,ca manelistii,nici de frustrari materiale, sociale sau sexuale ca alde parazitii,nici de filozofii de doi bani ca rockerii.Asta ca paranteza.Si cei mai buni politicieni sunt aia care au murit de mult.As putea sa fac o manea ca textele sunt oricum proaste ca mai proaste sa vrei si nu pot iesi,sau ceva gen plec pe Marte ca n-am stat de mult la un vin si sunt frustrat de dorul gratarului,sau un rock ca sunt sincer si spun ce am de spus fara sa imi pese ca place sau nu(!),sau sa devin parazit si sa injur la sefi ca am luat penalizare fara sa merit.
                              Hai ca oricum am dat-o in basme si a iesit o manea rock de inspiratie hip-hop!

Comment

• TVA-ul s-a majorat la 24%. Va doresc succesuri
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google