misto!eu deja am hotarat sa o tai din tara asta .inchid firma cat mai repede...si toyota.doresc statului roman faliment placut!eu nu am chef sa muncesc ca sa dau la stat bani si smecherii sa-si bata joc de ei.am plecat.ne vedem in alta tara.
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Adio,dragilor.Chiar daca plecati,nu-mi fac iluzii,veniti inapoi cum se indreapta situatia!
D_FENS,eu incerc sa nu injur,mai ales in public.Imi iese de cele mai multe ori.Si artistii aia eu ii numesc hartisti da valoare mondiala care este.Alde Guta,alde Parazitii,alde cheloo si alde MJ king of popou.Eventual si ceva d-aia metalici.Parerea mea,te pui tu cu gustul meu?
Vasile,pune tu votul pe eba si du-te.Sau pe primarul ala independent care e si doctor renumit.Cat despre muzica bisericeasca ea se numeste psaltica si e muzica nu harmalaie.Vad ca stii bine ce gusturi are Becali,sincer sa fiu,eu nu stiu atatea despre el.Cred ca de la harmalaia aia se trage si indignarea ta impotriva muzicii bisericesti.Muzica lautareasca,aia a mea,cum spui tu,dar care nu e a mea,e buna la un pahar cu prieteni dragi.Doar nu o sa pun parazitii sau rock.Nici manelisti ca nu-mi plac deloc,dar deloc.Tu,doctore,ce faci tu pentru tara ta?Vorba lu'chenedi,pa limba lu hiphop si guta.
Suntem in pragul intrarii in olita pana peste cap.Aplauze pentru partidele care dau care mai de care solutii ce tin de domeniul sf,sau injuraturi pentru aceleasi partide.Daca acestea sunt singurele variante pe care le vad cei care mai raman in tara,inseamna ca nu aveti discernamant.Ei cu ei,iar noi vom incerca sa supravietuim,ca asta e specific romanilor.Dupa ce trec greutatile vor apare unii care ne vor invata ca e mai bine altfel,asa cum au vazut ei in alte tari.Pai,dragilor,daca e asa de bine in tarile alea unde un sfert de Romanie isi castiga traiul,ce cauta mai aia ai lor,de vin aici sa jupoaie cot la cot cu cei pe care ii injurati azi?
Si de ce va straduiti atat sa cumparati de la ei tot ce-i prost?Medicamente(Vasile,poate ne confirmi matale cum de costa o fiola de ser fiziologic doi euro jumate cand in tara se producea cu un sfert de dolar),alimente(va amintiti de "marile"epizootii de febra aviara,de pesta porcina,de acum cativa ani si care au dus la distrugerea fermelor romanesti?),cereale(ca occidentul ne baga in cap ca vine incalzirea mamii lor prin poluare deci cultivam rapita si de la ei luam mancare-dar China polueaza de rupe si tot occidentul sustine China de zici ca aia nu mai sunt comunisti).
Nu fmi a cerut majorarea taxelor si a tva-ului?De ce ar trebui sa avem un acord cu astia nu stiu.FMI inseamna parca americani,nemti,ehei,numai de-astia civilizati.
Pai dacaplecati la ei,luati si marii scarbosi care au dus la scumpirea locuintelor doar pentru ca aici e legal sa manipulezi piata daca ai gramezi de bani si ai si prosti care se intrec a arata cu degetul spre altii,dar nu se gandesc ca cine iti da imprumut iti si cere inapoi.Si se imprumutau o suta de mii de euro pentru o cusca dubla cu chicineta si olita intr-un colt.
Marii castigatori ai vanzolelii asteia sunt bancherii,cei din spatele lor si ala care ,spune Vasile,nu exista dar se sperie babele de el.Si babele sunt castigate,ca ele isi amintesc solutia .Singura solutie.Nu o revolutie,ci opusul ei.
Ce am scris pana aici arata fara cap si fara coada.Poate asa si este.Dar eu cred ca Romania are doua cai.Cea de pana acum,in care toti ne uitam spre vest sa vedem ce fac si cum fac aia cand aici e cu totul si cu totul alta situatie si alta miza,sau fiecare incepe cu el,se uita la el si se intreaba unde a gresit.Pare ca bat campii dar ce bine ar fi daca as fi nebun,as avea mancarea si cazarea asigurata!Solutia e intoarcerea la Dumnezeu,nu astia ,nu ailalti si nu viitorii.Sunt la fel.Nu ei ne hotarasc viata,doar ne-o influenteaza.De hotarat ne-o hotaram noi,si singuri fara Dumnezeu nu facem nimic.O sa muncim ca bezmeticii mereu,dar finalitatea conteaza.
Stati linistiti,ca nu am gresit threadul
Daca spalam babe la fund in Italia sau adunam capsuni oriunde,acasa e tot aici si indiferent unde faci banul aici trebuie adus.Asa au facut si fac toti occidentalii aia,de-aia sunt bogati.Ca isi trag banii in tara lor.Eu sunt un neica nimeni,palmas pe mosia astora,dar atata lucru am observat si eu:banii nostri fug in tarile lor,ei arata pe la emisiunile economice cat de mult se investeste aici,si de fapt banii lor pleaca inapoi cu ai nostri cu tot.
Succes celor care pleaca,daca pleaca sa faca bani.Duceti-va odata,daca plecati de tot,dar ramaneti acolo cu mentalitatea voastra,cei care plecati de tot.Si poate o sa observati ca in tarile alea civilizate exista un comportament ciudat,care se cheama sa-ti iubesti pe mama,pe tata,si tara care te-a facut mare.Auzi colo,sa iti iubesti tara si pe ai tai,asa cumsunt ei!
Comment
-
Bbogdane, nu mai cumpara fiole de ser fiziologic, sunt scumpe intradevar si sunt pentru snobi, cumpara flacoane, ai 500 ml (in loc de 10 ml) la jumatate din pretul fiolei. Eu bbogdane prefer sa gandesc haotic, prost sau fara logica decat sa gandeasca altul pentru mine, biserica si statul nu ma pot influenta nicicum, i-mi scoteam palaria in fata bisericii daca dadea 2 parale chioare pe oamenii de rand! Niste raperi idioti si antisociali cantau in prostia lor: "construiti biserici reci cand e lipsa de locuite..."
Comment
-
Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Scurt legat de Romania, majorarile de taxe, in special TVA vor avea un efect negativ la nivelul macroeconomic. A fost bomba ideala pusa de cei care vor sa vada tara asta in genuchi. O crestere a dobanzilor interbancare si un euro mai puternic vor duce la colaps tot. Depindem deja de importuri. Daca nu ati cazut inca, veti cadea, este doar o problema de timp pana vom fi toti afectati.
Sa privim un pic mai departe lucrurile. Voi credeti ca economica mondiala se va mai reface vreodata? Sistemul piramidal impus de Rezerva Federala a SUA la inceputul secolului XX este la final, prabusirea sistemului monetar este iminenta. De ce se pune acum mare pret pe aur? Curand el va fi moneda de schimb. Se vorbeste din ce in ce mai mult despre furtuni solare care vor afecta comunicatiile, sistemele informatice, alimentarea cu energie electrica. Ne pregatesc incet, tot acest dezastru economic va avea un singur final. Prabusirea societatii. Poate suna apocaliptic, dar macar stati un pic si judecati lucrurile, si o sa-mi dati dreptate. Imaginati-va ce inseamna viata fara energie electrica chiar si pentru o perioada mica de timp 1 - 3 luni. Dezastru. Ori catre un final ne indreptam toti acuma. Cand mi-a spus un amic in Decembrie nu l-am crezut, dar usor usor lucrurile mi s-au parut evidente. Se vor schimba multe.
Romania este o tara binecuvantata, cu multe energii. D-asta sunt mari interese aici. Ne rad pe toti si vin altii in locul nostru.Last edited by Winnie; 27 June 2010, 10:36.
Comment
-
eu zic sa nu ne aruncam chiar atat de departe!
cat despre energii....acele "energii" de care pomenesti tu eu le numesc altfel...si anume dunarea si delta dunarii(nu are rost sa prezint avantajele colosale ale unei tari de a avea asa ceva pe teritoriul ei),muntii,iesirea la marea neagra,istoria,sarmisegetusa...avem multe bogatii de care absolut dar absolut orice alt stat chiar si din europa centrala sau de est ar fi profitat la maxim...avem mitul lui dracula...dau aceste exemple pentru ca am vazut cu ochii mei cum scot altii bani din nimic!!!eu vreau sa emigrez in regim de urgenta din nenorocirea asta de tara...
Comment
-
abia m-am trezit si mi-a soptit o pasarica, ca daca basescu anunta de la bun inceput ca va face aia , va creste aia, va scadea aia unu dintre cei care il tot sustineti nu il votati ;), asa ca baietii basesciani nu mai vorbiti prostii, cand spuneti ca nu este de vina basescu inebunesclaureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
n-ai decat... oricine in locul lui ar fi trebuit sa faca la fel. sau pe-aproape. chiar daca n-ar fi vrut, ar fi fost fortat de altii, din afara. uita-te nu mai departe pe harta decat in polonia. "accidentul" care le-a "decapitat" tara se poate intampla oricui, oricand, sub orice forma, daca nu te supui "regulilor jocului", stabilite de licuricii mari.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment