un mare filosof a spus ca in democratie esti liber sa te supui legilor. as completa cu "legilor facute aproape intotdeauna de cei tari, pt cei slabi, de cei destepti pt cei prosti" si putem continua...iar libertatea individuala se termina unde incepe libertatea comunitatii. deci singura varianta care ne ramane e: ca oile, inainte!
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
atata timp c at poprul isi alege direct conducatorii, rezulta indubitabil ca suntem un popor de retardati. ceea ce intareste o alta zicala "fiecare popor isi are conducatorii pe care-i merita"...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Daca te referi la blonda din fruntea guvernului (pe ala micu' de respira greu nu-l luam in calcul), eu cred ca o are mare/larga. Probabil e uzata ca autostrada Bucuresti-Pitesti.
Si cred ca-i place aia mica a sefului, ca si-o infasoara in bancnote. Sa fie mai zdravana.
Comment
-
In toata Europa s-au luat masuri anticriza mai mult sau mai putin drastice, romanul se crede al 3-lea testicol si pe el nu are voie sa-l atinga criza! Bogdaproste Doamne ca e democratie, incerc sa-mi sting toate datoriile in tara (inclusiv creditul la Logan) si sa plec, daca vreti dreptate haideti sa o punem de un razboi civil macar in Bucuresti, haideti sa o punem de o haiducie! Am auzit o vorba de la un coleg si ii dau mare dreptate, " cine este in criza economica acum, a fost si inainte", la MC Donald's este coada de Mertzane si Bemveuri la 2 noaptea, in schimb la coada la benzina si ulei, zahar, sare, orez etc nu am vazut modelele astea de masini parcate in fata supermarket-urilor sau benzinariilor! Oricum, mai bine il "pup in cwr" pe Basescu decat pe Geoana sau Crin, refuz sa adopt mentalitatea majoritara gen : -"daca il alegeam pe celalalt traiam mai bine!"
Comment
-
Azi a fost o zi cu 5% mai scumpa pentru cei care nu si au facut provizii.Am facut un calcul si pentru mine ziua asta a fost mai scumpa 30 lei asta pentru ca azi am cheltuit ceva(benzina,mancare,ulei motor etc.). Deci pot sa spun ca am contribuit cu 30 lei la deficitul tarii, sa imi fie rusine ca se putea si mai mult.
Comment
Comment