eu zic ca de mult timp frumoasa Romanie este condusa din Afara , cum e al x razboi mondial acesta fiind financiar si creat de bancile lumii. noi in momentul de fata suntem "carne de tun " , banul primeaza .
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@adimrv nu esti carne de tun, esti ceea ce vrei tu sa fii, inceteaza sa mai fii ca restul , nu te mai plange, ia atitudine, schimba ceva... Huiduim blonda lui Base' numai pentru faptul ca ne sare in ochi, daca in locul ei era un ministru ungur, era mai bine tolerat. Ieri nu am avut loc sa intru in supermarket de babe si mosi, toti inconjurase-ra rafturile cu faina, ulei si zahar... azi am cumparat cutia de bere la acelasi pret dinainte de criza, uleiul a fost cu 30 bani mai scump, carnea a fost la acelasi pret, prezervativele la fel. Inca este bine, inca stau la rand la casa de marcat, inca i-mi astept randul la pompa, romanul inca are bani...
Comment
-
Toata lumea profita de majorarea TVA-ul si maresc preturile cu mult mai mult.
Comment
-
eu nu cred ca este chiar asa...sau cei care fac asta nu stiu cat de buni manageri sunt si ce succes vor avea pe viitor daca profita in halul ala...cat despre preturi,am facut cumparaturi atat pe 30(asa s-a nimerit,nici o legatura cu marirea TVA) si pe 1 iulie in doua mari hypermarcheturi diferite din bucuresti....mari diferente de pret nu am sesizat,posibil sa se simta la masini,electronice si electrocasnice dar la ulei,zahar,carne,"inghetaturi" nu e mare diferenta!statul trebuie sa scoata bani de undeva!eu zic ca este si presa de vina,la noi orice eveniment este tratat precum sfarsitul lumii.benzina,ce-i drept au scumpit-o usor simtitor dar asta e,eu oricum calculez ca si cum ar fi la 5 ron,nu mai e mult pana atunci...asta e situatia!
Comment
-
Da, normal era ca TVA sa puna in plus 4.2% la preturi dar in general s-a ajuns si la 8%. Dupa modelul Ungariei cand si acolo s-au dus sus preturile in prima luna, apoi au scazut rapid deoarece vanzarile tindeau spre zero.
@vasile Si berea era mai scumpa ieri, si prezervativele.
Numai ca Ungaria a facut o miscare desteapta: a miscsorat impozitul pe venituri si asa populatia a compensat cresterea TVA prin mai multi bani incasati.
De blonda lui Base ma iau nu pt ca e vizibila fara vina ci pt ca e de o obraznicie pe care nu am mai vazut-o la alt ministru in 20 de ani de democratie.
Si revin: stie careva cum a obtinut 3 mil de euro credit fara sa aiba garantii, ca persoana fizica? Ca nici o banca nu-ti da mai mult de 10.000 de euro fara garantii. iar pt imobiliare ai nevoie sa acoperi inca 15-20% peste valoarea imobilului/terenului cumparat, deci inca 450.000-600.000 de euro din posetuta ei de 22.000 de euro, pusa si aia garantie cred.
Poporul traieste bine intr-o tara cand nici nu stie cine e ministru la dezvoltare de ex. Doar presedinte si prim ministru. Ca pe cei din popor tb sa il intereseze munca, copiii, vacantele etc. Noi stam toata ziua de nevoie si ii injuram pe politicieni, ca ne mananca viata si banii.Last edited by mr.K; 2 July 2010, 09:09.
Comment
-
Din gura ei stiu ca are credit 3 milioane de euro si a recunoscut la TV ca nu a stiu sa gestioneze bine afacerea imobiliara personala.
Ca urmare i s-au dat cateva MILIARDE de euro la ministerul lui peste prajit sa le gestioneze, ca acolo nu e nimic de pierdut, doar de CASTIGAT, indiferent de performanta cheltuielilor care se vor face.
Cat despre obraznicie, un ministru nu are cui sa dea socoteala, decat Parlamentului, ca acesta il cheam ala raport si tot parlamentul poate sa voteze daca un ministru poate fi cercetat de DNA.
Si ea a venit dupa multe amanari la parlament la comisia de ancheta si si-a batut de acea comisie plecand dupa ce a aruncat ce avea de zis, fara dea nici un raspuns.
Cand iti bati jjoc de parlament iti bati joc de POPOR, pentru ca poporul nu are alt instrument coercitiv la adresa unui ministru.
Tu ce i-ai face sa o pedespesti, o tragi de urechi sau o bati la fund? Vezi ca unloc e ocupat.
Eficienta cheltuielilor in mandatul blondei:
-2 turisti straini la mare;
-2 autocare de turisti straini l amunte platiri de ea sa dea interviu la o televiziune.
Profit: zero, de fapt cu minus ca numai pe campaniile de promovare cu Land of Choise s-au cheltuit muuuuuuuulti bani in mod inutil. MA rog, asa au aflat occidentalii ca langa Land of Choise exista si BULGARIA.Last edited by mr.K; 2 July 2010, 09:27.
Comment
-
Da mare pedeapsa o sa stea mai mult la munca o sa aibe de 5 ori mai multe contracte de negociat cu parandarat , nici no sa mai stie ce sa mai fure dar poate asa vom avea si noi disneyland, patinuar la fiecare intrare/iesire de pe autostrada ...
Comment
-
Daaaaaa. Si o sa puna inca de 5 ori pe atatea pile la ministerele ei.
Nu sunt bugetar, dar ma furnica pe spate cand vad ca vor sa dea afara de din spitale sau alte locuri unde sunt servicii necesare populatiei, bune-proaste, dar necesare. Si raman in aparatul central toate pitipoancele fumate si toti baietii buni cu gel in par si costum de 1000 de euro care ne explica ca la privat e viitorul.
Le dau un mesaj, referitor la mediul de afaceri privat:
Depinde ce muncesti tu la patron. Daca esti vreun vanzator de servicii de telefonie mobila care incheie doua abonamente pe saptamana,vreun distribuitor de piese auto care merge din cand in cand pe la vreun service si duci la comanda o piesa auto, daca esti vreun vanzator de parfumuri ce sta la intrare in supermarket si intampini clientii cu: ia produsul acesta gratuit, si pe acesta tot gratuit si pe acesta cu suma de 300 lei, dar nu le poti lua pe primele doua gratuit daca nu il cumperi si pe al treilea cu 300 lei, daca pe langa banii pe care ii primesti pe statul de plata mai primesti de doua ori pe atat "la negru" ne lasam pagubasi de serviciile tale. Atat muncesti, atat primesti. Ce s-ar intampla daca ai renunta la serviciul tau, oare ti-ar simti clientii lipsa? NU, sigur nu, asa ca la capsuni frate caci capsunarii aduc mai mult venit Romaniei. Cat despre bugetari, acestia deservesc intreaga populatie indiferent ca este sau nu contribuabil unul sau altul dintre beneficiarii serviciilor bugetarilor. Dar, ce ne facem daca de maine nu mai avem medici, ambulantieri, pompieri jandarmi, politisti, invatatori, judecatori, penitenciaristi? Te-a trimis cumva patronul sa participi la masurile de salvare la inundatii, esti tu expus la vreun pericol, muncesti in ture ? Si cele sau cei care se produc pe video chat tot la patron muncesc, asa ca freacati-o acasa si fara bani.
Comment
-
dar nu se da afara chiar asa in masa sa ramanem descoperiti...erau prea multi,de exemplu la cfr ce nevoie am eu de unu care coboara bariera si altu care o ridica...ce nevoie am de baba aia libidinoasa care ma tine 4 ore sa IMI PLATESC un impozit la masina...si care imi vorbeste cu sictir...cu sictir ii spun si eu,somaj tehnic placut!
Comment
-
Este evident ca toata lumina asta nefavorabila pusa asupra bugetarilor este o manipulare. Nu ei sunt cauza, ci prostul management voit, amestecat cu deturnarea banilor publici, proiectele paguboase, licitatiile la limita legii, ETC, ETC. Vine Boc la Tv si-mi spune ca nu mai sunt bani la buget? Ca nu mai pot sa tina bugetarii in carca? Pai aparatul birocratic prin care se fac smecheriile cu ce functioneaza? Cu ce a functionat pana acum??
Nu putem invinovati pe nimeni care cauta o viata mai decenta in alta tara. Nu este nimeni obligat sa fie bou la jugul oligofrenilor de la "conducere" si al licuricilor din spatele lor.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment