Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sti care e faza,nu contest ceea ce spune cartea,dar doar in romania exista ura asta...in afara oamenii nu prea au timp de asa ceva!

Comment

• Este si pe afara. Sa-i vezi ce-si mai rup oasele republicanii cu democratii prin statele sudice in USA . Sau n-ai vazut cand se incaiera parlamentarii? Politicienii? Rusia, Franta, Italia, etc, etc.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• da,intr-adevar...lumea e cam impartita...in multe categorii!eu nu am o parere asa buna despre SUA si locuitorii lor.....pentru mine tara ideala in care vreau sa traiesc este Canada!si mai sunt pe aceeasi unda neeo zeelandezii,australienii si cam atat!restul,inclusiv europa ma dezgusta!

Comment

• Citatul ala pare extras din confesiunile lui John Perkins, el vorbeste in cartea sa despre minunea numita democratie.

Comment

• E o carte scrisa de un roman ...dar si "Asasinul Economic" e o carte care ar trebui citita de fiecare.

Comment

• eu vorbeam de fenotip prin prisma nivelului de trai si a mentalitatii societatii.
              totusi in germania olanda norvegia suedia finlanda anglia nu prea vedem problemele pe care le vedem la noi. si aici marefer la somaj nivel de trai hotie ignoranta nepasare fata de oamneni etc

eu tot raman la parerea mea ca genotipul ce ne determina fenotipul rasei de oameni numita Roman a fost alterat la procreare

cu alte cuvinte : ce se intampla daca combini un caine cu o capra ? ceva alterat fizic si mai ales psihic.
              noi suntem rezultatul apropierii romanilor cu dacii care pana la urma erau nomazi. barbari necivilizati. ca sa nu o mai dam in balarii

raman la parerea mea ca melanjul raelor nu duce la nimic bun. vezi tarile mai sus mentionate care sunt rase umane de sine statatoare neamestecate ce nu au aparut in urma incrucisarilor

Comment

• Faci o eroare imensa daca crezi ca Dacii erau barbari. Deci, Dacii au fost un popor cu mult mai evoluat decat vrea istoria de 2 lei sa arate. Trebuie doar sa cauti informatia din diverse "locuri".

Comment

• nu am cum sa imi demonstrez mie insumi ca orice sursa de istorie este veridica. da pai sa incerce altcineva sa imi demonstreze asta.

eu in lumea asta nu mai cred nimic. ne nastem traim si murim in minciuna.
                  asta ma face sa fiu circumspect in ceea ce priveste informatiile de care ma lovesc. si astfe le blochez si nu mai cred nimic

poate nu or fi fost. concluzia ca genotipul ce determina fenotipul rasei noastre este de vina o am in urma observarii la nivel macro si micro a popoarelor lumii.

cu alte cuvinte. uite te pe harta lumii. unde se traieste bine sunt rase curate de oameni. unde se traieste prost se gasesc rase obtinute in urma incrucisarilor.
                  Last edited by alessandro; 6 July 2010, 13:31.

Comment

• Fa o excursie la Sarmizegetusa si uita-te cu atentie la detalii ...nu trebuie nimeni sa-ti demonstreze nimic ci doar sa-ti alimentezi constiinta.

Comment

• coreeeeeect....bravo dark,sarmisegetusa este un monument fenomenal,are legaturi cu stonehenge....de aici rezulta faptul ca suntem un popor nepasator!nu stim propria istorie si mai mult o blamam si o desconsideram!pacat

Comment

• "Omul epocii noastre e prea saracit de viata interioara si prea expus curentelor vatamatoare de idei, ca sa se poata lipsi de experienta nationalismului. Fara prezenta vie a acestui principiu in constiinta individului, masele populare ar nimici cadrul natural al istoriei, alcatuit din categorii etnice, si s-ar nivela intr-un amestec degradant de rase, popoare si culturi"

alt citat din alta care ce ar trebui citita

la sarmisegetusa regia nu am ajuns inca spre rusinea mea ! sper sa ajung anul asta. dar la ce anume zici sa ma uit ? zi mi ce sa caut fiindca ai fost destul de vag si de cuprinzator in exprimare

@ PCH nu dacii erau nepasatori si ignoranti. cu melanjul si amestecul ce a rezultat in urma contopirii cu imperiul roman. nu am nimic cu dacii. doamne fereste. dar raza rezultata mie nu mi se pare curata din punct de vedere psihic/genetic sau behavioral ca sa folosesc un cuvant inventat de mine
                        Last edited by alessandro; 6 July 2010, 13:40.

Comment

• Mai intai te documentezi iar apoi te duci si vezi cu ochii tai. Fi atent la detalii ca sa-ti dai seama ca ce-ai citit nu e fals. Nu e greu sa realizezi ca niste "barbari primitivi" nu ar fi fost in stare de asa ceva. Nu vreau sa intru mai mult in detalii pentru ca thread-ul are un alt sens din subiect.

Repet: te poti lumina si singur cum sta treaba cu dacii. Ce ne-au invatat la scoala e o gluma.

Comment

• mea maxima culpa. poate nu m am exprimat corect.

am vrut sa ma refer la faptul ca nu se poate compara civilizatia imperiului roman cu cea a dacilor. la nivel micro da. dar atat
                            oricum nu trebuie si am mai zis sa ne intereseza ce fel de civilizatie sau ce fel de societate aveau dacii sau romanii. ma intereseaza mai mult ce a iesit dupa.pentru ca noi nu suntem nici daci nici romani.

cred ca discutia are o oarecare legatura cu subiectul pentru ca nu iti poti cunoaste viitorul decat daca iti cunosti foarte bine trecutul.

Comment

• atentie,eu nu am spus ca dacii au fost barbari,ba dimpotriva

Comment

• am inteles la ce te ai referit. eu am venit cu o completare la ce spusesei tu mai devreme

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google