Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da topcatule,mi-am pus nadejdea in oameni si am gresit.
    @margelatu-Niciodata o criza nu s-a rezolvat cu bata.A,a fost transformata in altceva.Alta criza de alta natura.Si da,rugaciunea ajuta la gasirea solutiilor.Si te faci partas cu Dumnezeu la istorie,ca popor,nu de capul tau.De capul oamenilor,a iesit ceea ce se vede si ceea ce urmeaza.
    Topcat,de unde stii ca popa ala era popa si de cand iei de bune ceea ce se da pe diverse teveuri?
    Vasile 78,cei care au suferit au murit ,unii mai traiesc.Cativa.Eu stiu de doi.Iar cei care au murit au lasat in urma lor carti.

Comment

• salutari si tie, Razvane!
      din pacate nu vom mai putea vota nici cu stomacul caci la atatea reduceri si austeritati, vom ramane fara el.
      solutia salvatoare? ori sa ne facem dreptate singuri, ori sa vina un stat civilizat peste noi si astfel sa devenim colonie, cum au fost multe state africane. prima varianta mi se pare mai buna si mai viabila.

LE: @ bbogdan:
      eu sunt TopCat
      in al doilea rand, nu cred ca ti-ai pus nadejdea in oameni, ci intr-o himera. nu e bine sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. e o mare greseala.
      Last edited by TopCat; 25 July 2010, 23:06.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• off topic: Nu e obligatoriu sa ramana carti dupa cei ce au suferit pe vremea comunistilor, bunicul meu a avut mari probleme datorita convingerilor religioase, nu a scris nici o carte... pacat de el ca a murit, mai vorbim in familie uneori despre el, daca se facea popa il pomeneau mai multi!

Comment

• Comunismul nu a fost altceva decat un experiment social pus la cale in ...Londra, Institutul Tavistock.
          Faptul ca a disparut in anii '89-'90 nu a fost o coincidenta. Experimentul n-a fost incununat de succes. Era nevoie de ceva mai subtil -> Occidentalismul. Iluzia de liberate, puterea bancara si a mass mediei.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by TopCat View Post
            [SNIP] nu e bine sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. e o mare greseala.[SNIP]
            Corect. O mai tinea cineva mortis, in gura mare - "Toti furam!" spunea incontinuu si n-a fost chip sa-l fac sa se opreasca. Hotii vorbesc asa, si ni se adreseaza noua, celor cinstiti, cu tupeu maxim, numindu-ne si pe noi hoti.

Comment

• Hehe multi nu fura pentru ca nu au cum, nu pentru ca sunt cinstiti, sa te declari "nefuracios" cand seful sta cu ochii toata ziua pe tine si tu ai vrea sa furi macar un pix si nu poti (sau nu ai ce fura), asta nu poate fi asociata cu onestitatea! E gresit "toti furam", este mai corect "toti a-m fura", onestitate afisata cu "japca" ma scarbeste!

Comment

• Nu putem rezolva problemele pe care le-am creat, cu aceeasi mentalitate cu care le-am creat. Albert Einstein
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• furatul e boala cronica,posibil cancer la romani.daca va aduceti aminte de finalul unui film din seria BD IN ACTIUNE, in care un profesor intreba puscariasii :ce faci cand gasesti pe strada un portofel,portmoneu,portvizit cu bani?nu stiu de ce va certati cand toti stiti ca pana la urma toata treaba e de la bani.orisicine din lumea asta se gandeste cum sa o duca cat mai bine si cu munca cat mai putina,daca se poate.nu prea se poate.de aceea se ajunge la crize de genul asta.unii cheltuie si banii pe care nu ai au ,cum ziceau unii intr-un cantec.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• @margelatu, portmoneul, portvizitul furat/gasit este gainarie... bordura, asfaltul, marcajele, camerele etc... astea sunt marile gainarii! Afacerile?... terenuri, cladiri, agentii, delta, combinat etc!!!
                    Last edited by vasile78; 26 July 2010, 22:56.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                      [SNIP] este mai corect "toti a-m fura"[SNIP]
                      fara comentarii

Comment

• Aici nu s-a furat, s-a pus ceva in plus.
                        Referitor la furt, in tarile dezvoltate s-a ajuns la un alt nivel fata de Romania. Pentru ca la ei in tara totul e deja impartit, terenuri, fabrici fiind proprietate privata in cea mai mare parte, s-au reorientat: fura din alte tari ca Romania, Iraq etc.
                        Last edited by mr.K; 27 July 2010, 11:01.

Comment

• la noi fura tot "aia de sus" nu drogatul care iti sparge geamul pentru un mobil.....

Comment

• ultimul scandal cu frunza buclucasa costa 900.000 euro romania dar se spunne ca sunt bani europeni deci nui bai. http://www.realitatea.net/explore-th...at_725659.html
                            Cintind prin ziarele astea electonice se pare ca nici sloganul '' Explore the Carpathian garden'' nu ar fi original un clip denumit astfel find postat pe youtube pe data de 14 ianuarie 2010, iar melodia de pe fundal este cantata de chiar gheorghe zamfir. http://www.youtube.com/watch?v=qaODczO1ATQ

Comment

• Pe Vantu si pe mancatorii de kko de la "Riealitatea" le-as da nasuri rosii si bile, macar sa faca un circ de calitate!

Comment

• Explore the Carpathian garden ??? ha, ha, ha !!! in afara de aruncat mii de euro din buzunarele noastre pe sloganuri si melodii piratate, nu se face nimic util.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google