Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ieri am fost pana la deva cu trenul pe ruta. buc brasov sighisoara medias blaj alba iulia simeria deva

inainte de blaj mergea trenul foarte incet si am avut ocazia sa vad un peisaj absolut sinistru.

o femeie batrana de 70-80 ani la marginea unui camp inundat cu sute de mii de litrii de apa, cu o privire tumefiata de munca si de arsita soarelui incerca sa scoata apa de pe camp cu o galetusa. pe fata ei se citea un gend de genul daca nu fac asta nu am ce pune pe masa. afara era un soare care te lesina in 5 minute.

concluzionati voi

Comment

• Nu ai nevoie de brand ci de o tara care sa atraga. Daca brandul ii pacaleste pe turisti, acestia, odata ajunsi aici isi iau talpasita imediat si nu mai revin in vecii vecilor.
      Si apoi, care e faza cu promovarea tarii eco? Tot ce avem verde in tara, ori acoperim de PET-uri si alte gunoaie in weekend la gratare ori defrisam. Apele numai eco nu-s, pline de deseuri de la combinate chimice sau de la ferme. Mult laudatul turism rural e de fapt cam o jecmaneala a celor cu pensiuni fara sa-ti ofere ceva de vazut in zona, doar sa te indopi la ala in gospodarie si sa mulgi vaca (pentru multi asta ajunge).
      La mare chiar daca dai de un hotel curatel, odata ce ai iesit te asalteaza toata tiganeala din statiune, tarabe, terese pline de fum si personal indolent, patroni hoti, marea care fura tot nisipul de pe plaja si aduce la schimb alge, pesti morti (bulgarii au plase la 100 de m in larg pentru situatiile astea). Intr-un cuvant: nu mai e nici ce a fost (am vazut niste terase frumusele in seria BD, cu Dem Radulescu, Jean Constantin. Macar atunci era un pic de ordine).
      La ce naiba sa pacalim niste turisti degeaba cand ministrul nu stie pe ce drum trebuie sa o ia de vreme ce are o pregatire indoielnica? Ca dovada, in drumul vinului nu a inclus de exemplu zona Cotnari. Probabil ca e singura din tara care nu a auzit de vinul de Cotnari, in schimb erau niste zone asa zise viticole din judete fara traditie incluse in drumul vinului.
      Asa ministru, asa turism.
      Singurul turism care merge in Romania e cel sexual, dar nu e suficient promovat. Poate se mai dezbraca un pic Udreaaaaaaa si se rezolva si acu asta,sar bosorogii din Occident sa o vada pe asta in chiloti.
      Jaleeeeeeeee!
      PS In sprijinul ideii cu vinul de Cotnari: http://www.bzi.ro/minele-de-aur-ale-...o-video-181543
      Pacat ca va mai dura fara sprijin pana se poate beneficia in totalitate ca turist de ce se gaseste acolo. Drumul de la Iasi la Cotnari e bun. Nu de parte e Cucuteni, Catalina, vestigii isptorice lasate uitarii dupa Revolutie. In Grecia ar fi scoase la promovare peste tot in lume, la noi se vede doar ministra.
      Last edited by mr.K; 2 August 2010, 08:46.

Comment

• @marx, au fost inundatii, doar nu era sa vezi atmosfera de sarbatoare si hore pe langa casele inundate! Eu nu inteleg ce este cu isteria asta, de ce se arata cu degetul la politicieni pentru un fenomen care se intampla aproape peste tot in lume, de ce trebuie scuipat cineva pentru ca au fost inundatii, trebuiau diguri? Digurile nu le poti construi de 20 de metri inaltime peste tot ca te ajunge cat pentru 20 de autostrazi...oricum, daca era seceta tot trebuia huiduit cineva, asa-i romanul!

Comment

• Vasile ,nu era vorba ca nu s-au facut diguri, ci ca nu s-au facut diguri dar S-AU CHELTUIT bani. In judetul Iasi pe raul Jijia au fost in 2008 cheltuiti pentru diguri multi bani. Nu s-au miscat mai mult de 2 basculante de pamant. Aia de jalea, ca baietii destepti iau banuntul si digul nu apare.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
            @marx, au fost inundatii, doar nu era sa vezi atmosfera de sarbatoare si hore pe langa casele inundate! Eu nu inteleg ce este cu isteria asta, de ce se arata cu degetul la politicieni pentru un fenomen care se intampla aproape peste tot in lume, de ce trebuie scuipat cineva pentru ca au fost inundatii, trebuiau diguri? Digurile nu le poti construi de 20 de metri inaltime peste tot ca te ajunge cat pentru 20 de autostrazi...oricum, daca era seceta tot trebuia huiduit cineva, asa-i romanul!
            nu inteleg pe cine am hulit eu. chiar nu am avut nici o intentie. doar am povestit ce am vazut incercand subtil sa subliniez faptul ca noua ne e bine aici in orase. in timp ce noi traim intr o lume "buna" Romania e rupta de realitate

Comment

• Ahh... am inteles subantelesul marx, nu am trait eu prea mult dar pana acum, dar inca nu am vazut Romania "incadrata" corect in realitate.
              @cris_iasi daca s-au cheltuit bani si cati s-au cheltuit nu avem de unde sti noi (doar daca lucrezi in administratia locala sau ai luat parte la afacere) decat de la iRealitatea, Antena 3.14 si alte posturi dedicate intrigilor PSD, care fac dintr-un biet partz o mare cufureala...

Comment

• @vasile, nu are legatura cu posturile TV centrale, a fost o ancheta locala demarata de un ziar care a prezentat in facsimil actele din care rezulta sumele alocate si cheltuite in 2007 de guvernarea liberala pe un obiectiv ce implica costructia unui dig, precum si pozele cu lucrarile "efectuate". Care ai ghicit, n-au fost efectuate. Era o suma cam de 13 mild. vechi. Ma gandesc care e suma cheltuita inutil, in acte, pe toata tara.

Sa vorbesc cu date concrete:
                Last edited by mr.K; 3 August 2010, 11:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am inteles cris_iasi, ideea este ca de era implicat un membru PDL in gainaria asta, vuiau televiziunile centrale!

Comment

• toti sunt o apa si-un pamant. trebuie rasi din radacini, cu urmasi cu tot. incep sa-l inteleg pe hitler, pe antonescu, pe vaccin tudor...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ne trebuie o dictatura militare de extrema dreapta. defapt asta trebuia in 90. acum este prea putrezita si mucegaita tara. e ca si cum ai incerca sa resuscitezi un cadavru care a stat in soare 2 saptamani. nici nu te poti apropia de el.

Comment

• ce sa intelegi la "vaccin"? ca are nevoie de medicamente? ca nu e mai presus de zavoranca dupa care ii curgeau balele la inceput si apoi s-a spurcat cu ea facand un circ specific lui? ce pot sa zic, are o prestanta deosebita la el in salon...
                        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Originally posted by marx View Post
                          ne trebuie o dictatura militare de extrema dreapta. defapt asta trebuia in 90. acum este prea putrezita si mucegaita tara. e ca si cum ai incerca sa resuscitezi un cadavru care a stat in soare 2 saptamani. nici nu te poti apropia de el.
                          @marx Din pacate nu se mai permite o asa conducere in epoca moderna, A tinut in Coreea de Sud, dar cu acordul SUA. Macar in armata exista reguli ce trebuie respctate, iar odata incalcate, judecata nu dureaza 10 ani de zile ca in cazurile Nastase, Necolaiciuc sau altele taraganate pana la prescrierea faptelor. Mai mult, nu se ajunge nici in instanta, ca nu dau acordul colegii parlamentari.
                          Nu spun ca tara ar merge brici sub conducerea armatei, dar nu poti sa faci hotii mari fara sa risti enorm de mult. Doar impletirea civiliei cu armata dauneaza, un regulament militar clar ar pune ordine in viata haotica a romanilor care viseaza numai carduri pe care sa le goleasca la cumparaturi in magazine deschise si noaptea.
                          Eu unul ma miram ca in Austria, Elvetia, magazinele se inchid la ora 18. Pe urma m-am gandit ca asa, omul are timp sa se relaxeze, sa se ocupe de hobby-uri, sa mearga cu bicicleta, sa plimbe nepotii, sa citeasca ceva.
                          Hobby-ul principal al romanului ramane ganditul la ziua de maine, din pacate.
                          Sau la capra vecinului.

Comment

• mai ales la capra vecinului.....problema principala tine de mentalitatea noastra,cum vrem plaje curate daca aruncam toate mizeriile pe jos,chistoacele,mancam seminte si apoi urlam,vai ce mizerie,eu ma duc la greci ...eu lucrez ca agent vanzari si merg prin oras cu masina destul de mult...fratilor,ma uitam ieri intre orele 12-14 era FULL tot Bucurestiul!bara la bara...oamenii pe trotuare misunau,statiile RATB pline,oameni la scari de bloc care vorbeau,radeau.....cam asta face romanul,pai cand am fost in canada am avut depresie pentru ca nu vedeam oameni pe strada,acum inteleg.....ERAU LA MUNCA!!!
                            noi stim sa pierdem vremea si sa tipam ca nu ne da boc sa papam!jenibil!

Comment

• pe mine in kaprun m au dat afara din billa. mi a luat produsele din mana mi le a pus pe banda le a taxat si jet direct afara.
                              in afara oml are o viata. munceste pentru a avea o viata cat mai buna. are timp liber pentru familie pentr hobby uri si pentru lacerea vietii.

dictatura militara este mult spus. ma refer la faptul ca toti trebuie sa se supuna unei minti luminate. dar cum ai zis si tu nu se mai permite doamne fereste asa ceva in lumea moderna. se poate ? nu e frumos

Comment

• Stiati ca 40% dintre romani considera ca Soarele se invarte in jurul planetei Pamant?
                                Ii invit pe cei care rad de americani sa-si revizuiasca ideile
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google