Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Elena Udrea doreste ca litoralul sa devina punctul FORTE al turismului. Dar nu stie cum sa o faca, de aia numai vorbeste.
    Printre alge imputite,pesti morti, mancare contaminata si stricata, taxe si hoteluri demne de tarile bananiere,noi sintem MASOCHISTI si preferam litoralul. Nu vrem liniste si pace,o mincare sanatoasa,o plaja decenta,noi vrem imbulzeala,haos in jurul nostru si cu cat platim mai scump cu atit ne dam mai mari. Elena lui Udrea are dreptate,suntem un neam FORTE deci sa facem un turism FORTE !
    Cand litoralul va deveni pustiu 2 veri la rand abia atunci vom chema operatorii straini cum au facut bulgarii, sa ne civilizeze hotelurile si plajele. Abia astept sa treaca vara, sa nu mai vad stiri cu lumea stand la statia de taxare de pe autostrada, m-am plictisit de dirijarea traficului la TV.

    Comment


    • Un mic scandal in prea cunoscutul nostru cartier din Bucuresti, RahovaAntebratul lucrat din greu a avut de suferitOri suntem golani, ori nu mai suntem ? =)


      Comment


      • Citat:
        "Teritoriul Romaniei a devenit camp de instructie pentru killerii MOSAD, iar pamantul nostru roditor a cazut in ghearele bancherilor ce-si permit sa cumpere orice tara din lume. Dar cand asta se intampla si din slugarnicia “sefului” Traian, atunci este chiar nebunie. Noi chiar nu contam in tara asta? Nu ne intreaba statul daca suntem si noi de acord cu masurile pe care le decide in numele nostru? Se pare ca NU! Ni se tot spune ca traim intr-o democratie, dar nu suntem departe de dictatura."
        sursa
        Shimon Peres: Israel cumpără România
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

        Comment


        • Algoritmul asta se aplica oriunde in lume. Cine nu se comporta ca atare, da tramvaiul peste el ;)
          Problema este iminenta unui razboi major...
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

          Comment


          • In ce hal ne prezinta "stirile" si ce hal de stiri se prezinta1
            Suntem "vai de noi"....si..trebuie sa ne acceptam situatia ca atare!
            Dumnezeule...unde am ajuns....din cauza noastra!
            aham......Restul e LOGAN


            http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

            Comment


            • Am cautat mult si bine ceva bun facut de Guvernul Boc si am gasit: introducerea impozitului forfetar la microintreprinderi. Toata lumea a sarit in sus, ca se falimenteaza acele firme, bla, bla, bla.
              La o analiza mai atenta se observa ca forfetarul minim de vreo 500 de euro pe an parca este MAI MIC decat impozitul pe salar platit de un salariat intr-un an.
              Concluzie: ce rost are sa existi ca firma daca platesti impozit pe profit mai putin decat UN SIMPLU SALARIAT. De fapt toti miergeau pe fortarea aparitiei pierderii, facabd cheltuieli gen achizitie auto in leasing.
              Am cautat informatii la case mai mari si norma si firme mai mari si uitati ce am gasit:

              Pe anul 2007 cetatenii americani - clasa mijlocie, care se subtiaza pe zi ce trece, au platit taxe de cca. 900 de miliarde de $, in vreme ce corporatiile americane doar cca. 300 de miliarde de $.
              Deci maretele corporatii americane fac exact ca firmulitele mici e la noi, trag clapa la buget. Si bugetul de unde ia bani? De la amaratii de cetateni, 'tule-n mama lor ca mai vor sa traiasca si pa'n la pensie.
              Deci munciti, platiti sa aiba Boc ce cheltui ca firmele nu dau prea multi bani la buget. Cand aud ca Petrom varsa nu stiu cate accize si TVA la buget mi se face greata. De fapt ei varsa ce au incasat DEJA de o luna de la mine, cand am alimentat la pompa si au folosit acesti bani pentru finantarea activitatii lor.
              De altfel, in US sunt 2 sisteme de taxare: 70% din populatia fraiera plateste direct, cand ia check-ul ( salariul ), urmand sa se regleze un pic la inceputul fiecarui an, cand se face " income-tax ", iar restul de 30% doar la income-tax ( aici intra land-lords, proprietarii de fabrici si uzine - ca sa sune ca in ' iepoca de aur ', dar si de cladiri si terenuri ). Adica au la dispozitie impozitul timp de un an. Asa ca si Petromul sau Rompetrolul, cel putin o luna pana la data scadentei taxelor.
              Nu mai spun cand aud de privatul care sustine bugetul. Firmele private care merg bine fac afaceri cu statul , deci papa bani de la buget, sau vand produse si servicii fara de care nu poti trai : carburant, curent electric, gaze.
              Last edited by mr.K; 14 August 2010, 10:46.

              Comment


              • Painea noastra cea de toate zilele...

                Hai sa va servesc un subiect de disectie: http://anatolbasarab.wordpress.com/2...-alimentarius/.

                Si acum vine intrebarea (dupa ce ati citit articolul)...Adevar sau Minciuna? Care este scopul fiecarei idei?
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

                Comment


                • Nu vad logica, daca o fi nevoie de ea. Sunt solutii mai rapide sa elimini o parte din populatie. Un mare economist, Malthus, spunea ca omenirea poate evolua prin razboaie, micsorand populatie si creind resurse prin productia de razboi.
                  Otravirea populatiei la gramada duce la probleme pentru acel guvern, necesitand fonduri pentru sanatate si disparita populatiei active, adica a boilor care trag la jug. Ce mai ramane decat sa vanda pamantul chinezilor?
                  Cam e o fantezie desprinsa din teoriile conspiratiilor globale, care admit ca exista, dar asta e prea de tot. Guvernul mondial nu vrea sa ne elimine ci doar sa ne indatoreze sa muncim 200 de generatii sa ne platim datoriile catre ei.

                  Comment


                  • Sa nu fie un articol platit de concurentii lui BASF. Folosirea pesticidelor in agricultura chiar si Romania nu se face chiar dupa ureche cum se crede si nici nu se fac experimente de genul descris in articol. Opinia mea personala este ca mai de speriat era daca se anunta sec introducerea unui nou pesticid testat si para-testat care da productii record, e sigur pentru populatie, bla, bla. Totul in goana dupa bani. Acolo da era de speriat, chestii din astea ca se introduce experimental nu prea le cred.

                    P.S.: m-am convins de cei de la Greenpeace acum doi ani. Cred ca daca nu le sabotau francezii nava mureau in anonimat.
                    Last edited by Cristi_LCD; 14 August 2010, 11:08.
                    Cel mai lent 1,6 8v

                    Comment


                    • Originally posted by cris_iasi View Post
                      Nu vad logica, daca o fi nevoie de ea. Sunt solutii mai rapide sa elimini o parte din populatie. Un mare economist, Malthus, spunea ca omenirea poate evolua prin razboaie, micsorand populatie si creind resurse prin productia de razboi.
                      Otravirea populatiei la gramada duce la probleme pentru acel guvern, necesitand fonduri pentru sanatate si disparita populatiei active, adica a boilor care trag la jug. Ce mai ramane decat sa vanda pamantul chinezilor?
                      Cam e o fantezie desprinsa din teoriile conspiratiilor globale, care admit ca exista, dar asta e prea de tot. Guvernul mondial nu vrea sa ne elimine ci doar sa ne indatoreze sa muncim 200 de generatii sa ne platim datoriile catre ei.
                      Motivele nu sunt economice...sunt la granita ilogica pentru turma. In alta ordine de idei, treaba cu Codex Alimentarius este foarte rationala. Pentru sistem, un individ este perfect daca moare aproape de varsta pensionarii sau nu mai apuca acea varsta a pensionarii. Adica traiesti, iti platesti taxele apoi poti muri linistit. Asta inseamna sclavagism modern.
                      Razboaiele sunt si ele mijloc de relansare economica, eugenie, etc. D-aia si se intampla aceste razboiae, oarecum ciclic. Doar nu crezi ca gata, nu va mai fi nici un conflict mondial, ba chiar este real acest pericol in special avand in vedere contextul economic global.

                      PS: Am si facut un thread despre Codex Alimentarius.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                      Comment


                      • Nu contest ca pentru guvern un individ este perfect daca moare aproape de varsta pensionarii (caz concret, tata, dupa 37 de ani de munca a scuti guvernul de a-i plati pensie).
                        Dar nu cred ca se poate calcula exact cata substanta sa ni se aloce sa zic asa, fiind multe variabile la mijoc, de exemplu cantitatea dintr-un anumit aliment consumata de fiecare, individual, diferente de constitutie fizica si rezistenta la boli.
                        Pe de alta parte, moartea nu va surveni brusc si in ultimii ani vor fi cheltuieli cu ingrijirea bolnavilor.
                        Mai simplu e: da-le pensie mica sa moara de foame. Crima perfecta! Sau pentru salariati: da-le atatea griji legate de datorii sa se spanzure pana ls urma sau sa plece din tara.

                        Comment


                        • Pai nici nu au nevoie sa claculeze fix. Vorbim despre politica globala unde oamenii nu sunt decat niste cifre.
                          Apropos: De ce este fluorurata apa? De ce nu lasa sa se filmeze cum cresc puii gen KFC sau Mac? De ce monopolul Monsanto in ceea ce priveste semintele agricole? De ce se pune Aspartam in bauturi Light? De ce se duce o lupta cu fermierii care nu lucreaza cu marile Corporatii?
                          Avem exemple foarte bune in Romania.
                          Sa ridice mana cine n-a mai mancat de mult o rosie ca pe vremuri.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                          Comment


                          • Eu am alta ipoteza. Cam toate crizele economice din istorie s-au "rezolvat" in final prin razboaie. Si criza actuala nu prea s-a rezolvat cu cateva exceptii. Parca vad ca in eventualitatea unui nou "razbel" mondial Germania (cam singura care a iesit real din criza) ca niciodata in istoria ei va fi neutra. Cel putin la inceput.


                            L.E. cum au aparut pepeni la colt de strada cum a aparut si "militia" cu amenzile pe ei.
                            Last edited by Cristi_LCD; 14 August 2010, 11:34.
                            Cel mai lent 1,6 8v

                            Comment


                            • Nu contest.
                              Dar in Romania nu s-a globalizat acest fenomen (de exemplu n-avem bani de fluor in apa). Am o prietena in Australia si nu reuseste sa manance ce se gaseste in supermarket. De aia, a inceput sa-si creasca gaini la ferma pe care o are cu sotul, chiar de in Romania nu traise decat la oras.
                              Curios cum lipsa banilor ne-a tinut deoparte cat de cat de otravirea hranei. Inca se mai gaseste mancare naturala, asta pana cand taranilor li se va interzice sa mai creasca animale prin curti, pe motive de mediu. In Olanda, la casa nu ai voie sa tii asa ceva. Dar probabil se vor schimba multe si la noi. Am cunostinte care prefera sa ia un pepene verde din supermarket decat sa-l ia din piata (fraierii nu stiu cum se coloreaza in rosu un pepene, cu substante chimice, daca ar vedea nu ar mai lua ce cultiva marii producatori).

                              Comment


                              • la noi nu se va interzice niciodata taranilor sa mai creasca animale. vor renunta ei singuri datorita faptului ca munca lor e in zadar iar conditiile de trai vor fi din ce in ce mai grele.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google