Spune-mi De Cate Ori Claxonezi Pe Zi ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Claxonez la fiecare gagica buna ....

In trafic destul de rar si doar cand e neaparata nevoie.
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

no daca zici ca asa ai si agatat ceva nu te cred
      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

cei care folosesc claxonul excesiv mi se par de-a dreptul ciobani si neseriosi. In medie daca nu e nevoie de claxon pentru a evita animale sau neatenti nu-l folosesc. Bafta!
        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Ieri era cat p-aci sa mai trag un claxon dar nu l-am dat. Eram in Bucuresti pe Magheru'. Sincer imi place mai mult cum se inteleg soferii bucuresteni decat cei din Cta. parca se respecta mai mult in trafic. Asta ce vad eu cand vin pe acolo, 2-3 drumuri pe saptamana. Voi cei care mergeti zi de zi poate aveti alta parere.
          Cam naspa la Logan ca m-am trezit claxonand si in nebunia de a evita situatia eram si cu semnalizarea pusa pe stanga sau dreapta si ma tineam de maneta ca disperatu'. Poate la modelul mai nou il pun si ei pe volan ca la celelalte masini. Dar poate il folosesc mai rar si din cauza acestei pozitii.
          Mai sunt cate unii au o placere nebuna sa se sprijine pe volan si asta duce la o "incantare" a urechilor ca-ti vine sa-l ...
          LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
          CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

pe cat posibil nu claxonez. adica incerc sa nu fiu "cocalar" si sa claxonez decat cand e absolut necesar. cred ca pot numara pe degetele de la o mana de cate ori/luna claxonez...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by florin75david View Post
              Ieri era cat p-aci sa mai trag un claxon dar nu l-am dat. Eram in Bucuresti pe Magheru'. Sincer imi place mai mult cum se inteleg soferii bucuresteni decat cei din Cta. parca se respecta mai mult in trafic. Asta ce vad eu cand vin pe acolo, 2-3 drumuri pe saptamana. Voi cei care mergeti zi de zi poate aveti alta parere.
              Cam naspa la Logan ca m-am trezit claxonand si in nebunia de a evita situatia eram si cu semnalizarea pusa pe stanga sau dreapta si ma tineam de maneta ca disperatu'. Poate la modelul mai nou il pun si ei pe volan ca la celelalte masini. Dar poate il folosesc mai rar si din cauza acestei pozitii.
              Mai sunt cate unii au o placere nebuna sa se sprijine pe volan si asta duce la o "incantare" a urechilor ca-ti vine sa-l ...

Cu exceptia stresatilor si a ambuteiajelor, in principiu sa sti ca se circula mai ordonat in Bucuresti decat in alte zone...nu dau nume pentru ca nu face obiectul.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

...mai e faza cand stai linistit (spre atipire) cam pe la unu noaptea si opreste vreunu(cel mai des cu vreun SH...) si ii trage nene niste claxoane sa coboare tovarasu la care a venit.Am deschis de cateva usa la frigider in situatii dastea...dar m-am razgandit repede,ca s-a cam scumpit ou...

Comment

Super tare viorelu.

Faza este ca sunt foarte multi care claxoneaza aiurea de tot. Cate unii isi tin ritmul la maneaua din masina si nu realizeaza ca pe ceilalti ii deranjeaza. Vad zilnic tampiti si ma crucesc.
                  Faza: astazi vazuta din parc, faza.
                  Unu dorea sa iasa din parcerea cofetariei (Amfiteatru- pentru cunoscatori) la care savurase ... el stie ce. Omu' se urca si baga marsalier, iese putin vede ca vine unul pe banda I si opreste. Clar stopurile frana rosii la maxim. Tembea venea, vede tarziu faza dar realizeaza el cand se apropie mai mult ca omu' scosese fundul masinii mai mult decat trebuia ... si dai claxon vre-o 5 secunde fara oprire, asa de aiurea.
                  Claxonul este bun, foarte bun, sunt sigur ca pe majoritatea ne-a ajutat sa salvam unele situatii neplacute din viata noastra de soferi dar sincer folosirea lui "ca il ai la indemana si nu trebuie sa platesti pentru al folosi" este total aiurea inteleasa.
                  Nunti, inmormantari, botezuri ... se accepta.

Comment

Ha,ce tare a fost viorel cu "faza lui" si darksid3,Bucurestiul este nr.1,eu fara suparare o numesc jungla nu circulatie.Se trece pe rosu,viteza cat se poate,injuraturi si etc.
                    Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

eu in tm cred ca Claxonez o data la 2 zile pt ca nu am dece.
                      sigpic #

Comment

La cati dobitoci sunt pe strazile din RO si nu numai, uneori, daca nu claxonezi in incercarea disperata de a-l trezi pe celalalt participant la trafic care a "adormit" la volan, poti fi foarte usor implicat intr-un accident rutier care se poate transforma in ceva mult mai grav. Am vazut foarte multi care habar nu au ce e aia prioritate. Deci, claxonarea la orice mica abatere este imperios necesara.
                        Eu claxonez de cel putin 10 ori/zi si, sincer sa fiu, m-a salvat de multe belele!
                        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Si eu claxonez de cate ori este necesar acest lucru,poate niciodata,poate si de 50 de ori.
                          Dar nu aici este problema cu galagia provocata de claxoane.
                          Adevarata problema o au cei care au tobe sport pe masini,motociclete,atv-uri,etc..
                          Mor pe astia care au tobe sport si tureaza masinile la semafoare din dorinta de a atrage atentia(((injuraturi multe))),ca admiratie nu cred ca primesc.
                          Mor si imi vine sa arunc cu borcane dupa ei de la balcon cand noaptea circula ca la raliuri pe Calea Rahovei unde si stau,si daca las si eu un geam deschis ca sa aeriseasca sar din pat atat eu ,sotia si fata.
                          Mai imi vine dracii pe soferii de ambulanta care la 2-3 si chiar 4 noaptea dau drumul la sirene de la un capat la celalalt al Caii Rahovei,cu toate ca nu circula nici MUSTELE la ora aia pe strazi.Chiar daca ar avea urgente medicale ar trebui totusi sa dea drumul la sirene doar in intersectii la acele ore tarzii din noapte,ca altfel daca stai mai prost cu inima poti sigur sa faci infarct.
                          Deci vreau sa subliniez ca cei care au tobe sport pe masini sunt cei care au adevarate probleme si trebuie facut ceva neaparat in acest sens.
                          Adica amenzi FOARTE MARI pt cei ce au tobe sport.

Personal daca as fi avut vecini in bloc cu tobe sport,noaptea as fi coborat din casa cu un tub de Spuma Poliuretanica si as fi golit un tub intreg in toba acelui individ si as fi lasat si un postiff in parbriz ca sa stie de ce i sa intamplat tocmai lui acest lucru,cu mentiunea ca daca nu scimba toba cu una normala ci tot cu una sport ,data viitoare nu o sa ma aiba doar toba infundata....intelegeti voi.
                          Last edited by Ivan Marian; 19 August 2009, 11:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Bine spus Marian.
                            Si eu locuiesc langa un spital, cel mai mare de fapt din Constanta, si cand aud salvari cu avertizariile sonore aprise pe la orele 3-4 dimineata ma crucesc. Chiar nici dracu nu umbla la ora aia pe strazi. Tembeli.

Comment

Originally posted by bro View Post
                              in general nu claxonez. o fac extrem de rar, in cazuri exceptionale. adevaru-i ca am si reflexe f slabe la claxonat tocmai ca nu obisnuiesc sa fac asta.
                              Asa patesc si eu nu claxonex ca nici mie nu imi place sa fiu claxonat si mi-e peste mana sa claxonez. De obicei pe nesimtiti, sau cand trec pe langa vre-un grup de copii / oameni care se joaca / merg pe marginea drumului sa fiu sigur ca m-au observat. In situatii periculoase de moment sunt concentrat la manevra de evitare a pericolului si nu la claxonat.
                              Last edited by mikebike72; 19 August 2009, 14:54.

Comment

Corect Mike. Dar si claxonul ala trebuie sa vina de undeva mai de departe ca altfel ii poti speria rau de tot si se pot accidenta ferindu-se sau cine stie ce altceva.
                                Am patit-o cu o caruta. Eram destul de aproape si cand am claxonat a inceput calul sa faca ca toti dracii. Abia l-a linistit omul. De atunci evit. Reduc viteza si ... incet incet.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google