Maşina Poliţiei Autostrăzilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta e unul din putinele thread-uri in care aproape fiecare post are ceva original in felul sau. Am ras de m-am spart ))).
    Ontopic: Lasati sa aibe si masini mai puternice. Isi mai fac si firmele astea reclama pe carca Politiei.
    Daca n-au Porsche 911 Turbo ca-n Germania sau Corvette-uri Sledgehummer de 900 de cai ca-n USA, degeaba
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

de ce trebuie sa privim totul negativ? in halul asta de degradare am ajuns? inteleg ca .ro sucks, dar pana intr-acolo sa batem cat sa ne punem latul singuri la gat ca de mai mult nu suntem in stare?

e frumos, sincer, vrem schimbare in bine, dar nu avem puterea s-o acceptam pentru ca suntem prea pesimisti, inchisi in sine, razvratiti, inraiti, carcotasi, incat credem ca mai mult nici nu meritam. in ritmul asta nici nu ni se va intampla ceva bun.

io zic ca suntem singurii vinovati de halul in care suntem. atata timp cat n-o sa vedem si jumatatea plina a paharului, o sa ne batem joc de tot ce primim. eu unul m-am saturat sa fiu negativist. pentru ca nu-mi face bine si nu am nici un castig.

masinile alea nu au nici o vina. nici politistii nu au, o mare parte din ei. sunt si lichele de politai, cum sunt si gunoaie de avocati, medici, IT'isti, contabili, politicieni, profesori, mai toate natiile pe fruntea carora scrie "made in RO". asta nu inseamna sa etichetezi pe toata lumea la fel, pana si pe ala care ajunge sa-si urasca munca din cauza mediului poluat in care o desfasoara, numai ca sa aibe cu ce sa-si intretina familia. iar noi, perfectii p***i ii scuipam si-i blamam.

romania n-o sa aiba un trai decent prea curand, iar daca facem o autostrada/deceniu, primim o masina/an cadou, macar sa ne bucuram de ele am putea. ca altfel o sa fim nefericiti o viata cu atitudinea asta scarboasa si tot noi avem de suferit, nu altcineva.

bravo romani, un om a vrut sa faca un bine tarii si noi ne-am p**** pe initiativa. bravo!

Comment

Cazul seamana cu filmul " NEED FOR SPEED " .... numai ca acolo politaii germani primeau un Porsche 911 .....
        Aceasta masina e sezoniera la garcea ...... DACA n-o rupe , poate o au si la anul !!!!!

Comment

ce il/ii invidiez pe politistu'/politistii care o s-o conduca... oricum un pas inainte.
          de cand a aparut seatul ala parca s-au mai potolit astia de pe autostrada, sa vedem acum cum o sa fie.

Comment

de ce sunteti asa rai?
            1. "vin ursii si apasa pe butoane si o strica" hai sa fim seriosi. cati politisti din buc au logan. majoritatea au destui bani incat sa conduca un bmw sau mai stiu eu ce.
            2. pot sa iti ia si mig 21 sau F cat vor ei...nu ma duc eu sa ma dau cu loganul cu 250 pe aurostrada. tot fiul lu prigoana isi alearga lambo al lui cu 200 si!!!! pe el oricum il prind, si oricum nu au ce sa ii faca. deci vb lui dark...e vorba de reclama!!!
            fara

Comment

Din cate am inteles masina esta data politiei doar pentru 2 luni..Este vorba de reclama pe care si-a facuto Mitsubishi ...rusine ce pot sa zic

Comment

sa o conduca sanatosi...si sa ajunga cu ele repede la cazurile de coruptie de la ei.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Ma intreb, ce este atat de deranjant pe autostrada, prezenta "lupului in blana de oaie"(citand un coleg de aici)?
                  Referitor la experienta celor care o vor conduce sau cum va arata masina la finalul celor doua luni, pot fi multe variante de luat in calcul dar nu cred ca proiectul privind dotarea se va opri aici si bine ar fi.
                  Cine oare, este interesat de o slaba dotare a politiei?...in nici un caz, ce-i ce au capul pe umeri si sunt constienti ca o "liniuta" cu masina politiei, le poate complica situatia!
                  Cati dintre noi nu au trecut macar de curiozitate, de pe Mobra pe motoare nou aparute sau de pe trabant pe metzan ori BMW, satisfacandu-si poftele de a se bucura, ca au calarit un motor destept?...oare cei care ne-au incredintat bijuteriilor lor la acel moment, nu erau constienti ca suntem tamaie si le putem distruge din lipsa de experienta?
                  Fiecare ne-am bucurat de increderea cunoscutilor/amicilor si asta a facut ca turul de curiozitate, sa se incheie fara probleme!

sigpic

Comment

e vorba de caterinca aici vad ca unii dintre voi au cam luat acest tread ln serios

Comment

cu asta or sa poata sa faca drifturi...nu cum chinuiau amaratu de logan .. )

Comment

@zek83: Chiar daca se mai discuta cu voia Staff-ului si pe langa subiect, totusi nu suntem la categoria Funny...
                        Nu crezi ca o treaba e de luat in serios, cand vrei sa prinzi un infractor ce are "masina" si tu esti...per pedis?...sau tragi cu arcul dupa el?
                        Last edited by angel; 20 August 2009, 21:10.

sigpic

Comment

@Loganu eu prin natura serviciului am o foarte stransa legatura cu politistii, ei abia isi permit sa se deplaseze la urgente cu masina, nicidecum sa mai faca si drifturi (nu au bani de benzina)! Ce va credeti voi, aia din "Gone in 60 seconds" sa va bateti joc de Loganul politie? In orice domeniu sunt uscaturi dar nu e bine sa generalizati (oricum va dati jos palaria si in fata unei "uscaturi"). Oricum daca incalcati legea va prinde politia chiar si cu Loganul de 1.4... Politia rutiera are in componenta cei mai competenti politisti (nu vorbim de politia comunitara sau rurala)! Nu va mai umflati in pene ca oricum va dezumflati cand va opreste politia!

Comment

Am vazut ce Loganuri au dat politistilor: motor+caroserie. Asa-i, vasile78, primesc benzina strict pentru traseele declarate si trebuie sa justifice fiecare picatura.
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Parerea mea, ca daca n-ar fi discutii aprinse venite din toate directiile, am ramane doar cu stirea ca pe o autostrada, se misca o masina ceva mai rapida, decat altele!
                              Privind din punctul de vedere al cetateanului cu respect fata de lege, nu ar trebui sa considere cineva ca i-ar fi incalcat vreun drept, ci din contra, este vorba de o asigurare in plus oferita de politia rutiera, fata de participantii la trafic!

Prezenta in trafic a masinilor de politie net superioare constructiv celor de clasa normala, personal, o vad ca pe un act protectiv fata de participantii civilizati in trafic si nicidecum ca pe un act, ce incalca dreptul cetateanului!

sigpic

Comment

sunt curios cate sute de mii de euro din bani nostri au dat pe ea avand in vedere ca pe loganuri au dat 70000,noi chiar avem autostrazi necesita.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google