La Ce Ascultati Muzica Acasa?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Ce Ascultati Muzica Acasa?

Ziua buna tuturor! deschid acest topic din dorinta tatalui meu de a cumpara un sistem audio de calitate .... acum nu va ganditi ca arunc cu miile de euro in muzica .

Puneti aici la ce ascultati voi muzica si daca sunteti multumiti de acel lucru!

mentonez ca mai am in casa un logitech z5500 la mine in camera , o combina philips fw-c785 la sormea in si inca una kenwood xd-751 ..... a pus si un site ca nu o sa gasiti in romanica daca cautati http://articulo.mercadolibre.com.uy/...0-w-reales-_JM

astept propunerile voastre! Multumesc ca ma ajutati sa il multumesc pe tata stima!
    Interactive Design Lights & Sound <- click

philips 5.1 + o statie si 2 boxe in cutii
    sigpic

Comment

iti recomand sistemul 5.1 de la genius cel cu incinta di lemn...e bestial ptr o camera..
      sigpic

Comment

Ascult la un sistem CJC Subwoofer + 2 boxe destul cat sa nu ma bat cu vecinii!

Comment

oricand incearca un aiwa de minim 2*40 w , parerea mea este ca oricand o combina serioasa da clasa unui home cinema...ele au fost concepute ptr scopuri diferite.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Salut.Mumus am si eu o combina aiwa dar de foarte mult timp,ma servit foarte bine,multumit,acum mai merge doar pe radio(e functionala,are si caseta,e din aia "antica')dar i-si face treaba si acum.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

genius 5.1
              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

vezi ca vindea cineva pe forum o linie technics parca?
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

5.1 genius cred ,e ok
                  sigpic #

Comment

Eu am vazut in selgros niste microlab-uri pur si simplu dementiale .. din cate am inteles sunt foarte bune , au sisteme 5.1 , 2.1 , 2.0

Comment

@peruzzi stiu tot ce este in selgros ...... tata e director adjunct .... )

@mumus vrea ceva surround de inalta fidelitate ca de brutalizare s-a saturat de la mine (el + toti vecinii ) logitech z5500 is my love
                      Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

...Genius 5.1 SW-HF 5005...incintele din lemn fac toata treaba...sunt multumit de el.

Comment

Iti recomand un sistem 5.1 Logitech Z5500...pana acum cel mai grav sistem pe care-l poti lua din Romania si la pret decent si cu sunet super.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Eu am un home theatre Sony Bravia DAV DZ 660. Sunt foarte incantat de el. Are intrare optica (plus toate celelalte intrari si iesiri pe care le are un sistem bun), citeste de pe usb, radio, dolby digital pro logic II, DTS, 850W ( cica ), are un aspect placut si cel mai important se autocalibreaza. Are un microfon special pe care il pun in orice parte a camerei unde doresc ca sunetul sa fie ''perfect'' si el seteaza satelitii prin diferenta de volum. De asemenea are si iesire hdmi si se poate lega la TV. Rezolutia lui prin hdmi este Full HD. Am cumparat un hard-disk extern pe care pun filme si atunci cand conectez hardul la usb-ul sistemului rulez filmele de pe el... nu mai trebuie sa stau sa scriu cd-uri cu nemiluita. Stie sa faca o gramada de lucruri si in fiecare zi descopar ceva nou. Initial am vrut z5500 numai ca nu aveam placa audio capabila la laptop si am optat pentru acest sistem. El functioneaza foarte bine cu un TV tot Sony prin Bravia Sync... Singurul dezavantaj este pretul... cam 1500 roni.
                            Attached Files
                            Last edited by sinx; 21 August 2009, 08:44.
                            sigpic

Comment

Logitech z-5500 conectat la o placa de sunet Creative X-Fi Xtreme Audio 109 db X-FI Cristalizer,24 bits etc. nu mai are rost sa pun poze pentru ca am mai pus in alt topic.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google