Hot rod

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am vazut la o emisiune la americani cum au pus o caroserie de elicopter pe un sasiu de autobuz si au vrut sa iasa cu aratarea pe drum,au chemat un politai,atentie au chemat si a venit politaiu la ei ,s-a uitat daca are roti, volan, faruri ,semnalizari,a demarat vreo 10 metri si a pus un simulacru de frana,a scos doua numere de inmatriculare a scris ceva pe o hartie si gata buna de sosea. La noi daca vrei sa pui ceva la masina te apuca toti dracii cat ai de umblat,nici gand sa faci ceva artizanal.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by dan.gutu
      Am vazut la o emisiune la americani cum au pus o caroserie de elicopter pe un sasiu de autobuz si au vrut sa iasa cu aratarea pe drum,au chemat un politai,atentie au chemat si a venit politaiu la ei ,s-a uitat daca are roti, volan, faruri ,semnalizari,a demarat vreo 10 metri si a pus un simulacru de frana,a scos doua numere de inmatriculare a scris ceva pe o hartie si gata buna de sosea. La noi daca vrei sa pui ceva la masina te apuca toti dracii cat ai de umblat,nici gand sa faci ceva artizanal.
      am vazut si eu emisiunea aia....erau trazniti aia care le faceau)...ce masini mai aveau)
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

nu vreau sa iau apararea rar-ului nostru care pt alte jenti te alearga de nu te vezi si-ti ia o gramada de bani, dar nici ca la americani...inteleg ca nu le pasa de ala care-si face singur cosciugul, dar nici de aia care ar putea fi luati pe sus cu masinile lor artizanale? mi se pare normal sa existe o autoritate competenta care in baza unor calcule de rezistenta sau exemple similare sa-ti elibereze adeverinta de modificare si "la revedere"...ceva in genul celei din germania unde dupa tuning iti treci in talon noua putere a motorului, dupa ce schimbi o punte ti se trece noua masa autorizata, etc...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu uitati ca americanilor le place sa faca SHOW...Stiu si eu emisiunea aia,incearca sa-i imite pe cei cu motocicletele,familia Teutul,dupa parerea mea.Slaba emisiune si cusuta cu ''atza alba''
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

mie nu mi-au placut niciodata masinile americane.
            cele europene cred ca sunt superioare ca tehnica ca sa nu mai zic de japonezi pe care eu ii apreciez pentru hibridele scoase.
            americanii sunt mari risipitori de benzina si cam atat.ei asupresc pe altii doar ca sa mearga cu niste masini de dimensiunea unui tanc si cu un motor de 5-6000cm3.exact ca manelistii nostri sunt si ei.snobi pur sange.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google