Am nevoie de putin ajutor din partea Loganistilor care se pricep la domeniul hardware . Imi fac un PC nou si am format urmatoarea configuratie ... inainte sa dau comanda vreau sa stiu daca sunt compatibile piesele si inca cateva intrebari, dar mai intai piesele:
Placa de baza ASUS M4N78 SE
Procesor AMD Phenom II X2 550 socket AM3 BOX
Placa video MSI GeForce N9600GSO-MD1G 1GB GDDR3
Memorie KINGSTON DDR2 4GB PC8500 KHX8500D2T1K2/4G
HDD SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 16MB
Sursa RAIDMAX 500W RAIDMAX
Carcasa o folosesc pe cea veche, daca nu intra placa merg si iau una ieftina.
Monitorul este in IBM vechi analog de 17" care il fol la 1024x768. Sunt multumit de el. Nu il schimb, am preferat sa bag cat se poate in piese asa ca sa nu imi zica careva ca pentru inca un milion luai un procesor mai tare etc.
Denumirile la piese sunt luate de pe e-tc.ro.
La HDD vreau alternative daca aveti( a-ti luat dinasta si s-a stricat sau a-ti luat atul care merge super etc).Stiu ca sunt unele HDD-uri pe SATA II care fac fite cand sunt puse la placa de baza cu SATA I
Pentru placa video- GT-urile sunt in afara puterii mele financiare).
Va multumesc anticipat.
Placa de baza ASUS M4N78 SE
Procesor AMD Phenom II X2 550 socket AM3 BOX
Placa video MSI GeForce N9600GSO-MD1G 1GB GDDR3
Memorie KINGSTON DDR2 4GB PC8500 KHX8500D2T1K2/4G
HDD SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 16MB
Sursa RAIDMAX 500W RAIDMAX
Carcasa o folosesc pe cea veche, daca nu intra placa merg si iau una ieftina.
Monitorul este in IBM vechi analog de 17" care il fol la 1024x768. Sunt multumit de el. Nu il schimb, am preferat sa bag cat se poate in piese asa ca sa nu imi zica careva ca pentru inca un milion luai un procesor mai tare etc.
Denumirile la piese sunt luate de pe e-tc.ro.
La HDD vreau alternative daca aveti( a-ti luat dinasta si s-a stricat sau a-ti luat atul care merge super etc).Stiu ca sunt unele HDD-uri pe SATA II care fac fite cand sunt puse la placa de baza cu SATA I
Pentru placa video- GT-urile sunt in afara puterii mele financiare).
Va multumesc anticipat.
Comment