La ce varsta ati condus prima oara o masina?:D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La ce varsta ati condus prima oara o masina?:D

specificati varsta, masina si pe unde ati circulat

sa incep eu primul... eu am mers prima oara cu o dacia lu tata din `82 care acum e a mea (el si`a luat logan) si ma plimb in fiecare seara prin cartier si ma duc si ziua pe camp (am un cam de 5 km). Sa nu uit am avut 10 ani prima oara cand am urnit o masina din loc
    Last edited by 2fast4u; 19 November 2007, 19:52.
    Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Eu prima data cand am condus masina a fost cand aveam vreo 8-9 ani, nu mai tin minte exact, pe strada pe care locuia bunica mea, cu mama in dreapta. Masina era o Dacia 500 (Lastun), si era prima data cand conduceam si cu pedalele, sa zic asa (pana atunci numai cu volanul aveam treaba, de pedale se ocupa mama ). Nu are rost sa spun, ca nu am reusit sa plec de pe loc numai dupa 3 sau 4 incercari )
    sigpic

Comment

Pe la 12 ani cu vechea dacie 1310 pe un drum pe la tara.
      In tara momentan.

Comment

la 6-7ani eram in masina lu tata la el la munca eu stateam in masina si tata cu baietii pe santier si vine unu mai nebun si imi da cheile de la masina lu tata si cica bagale acolo si invarte , bineinteles masina era in viteza eu am dat de cheie a zvacnit in fata a atins un gardulet m-am speriat si am fugit acasa si m-am ascuns sub pat
        pe la 16ani am luat papucu lu tata
        am dat vreo 50m in fata si n-am mai reusit sa o intorc ) si am lasat-o in mijlocu strazii... dupaia mi-am luat permis

sigpic

Comment

Sa mor daca mai stiu exact cand...dar oricum aveam sub 10 ani...stiu ca ma punea tata sa conduc si nici nu ajungeam la pedale...i-mi punea tetiera la spate ca sa stau mai in fata si conduceam pe ses ) fugaream oile si am injurau ciobanii era misto tare(mentionez ca era o dacia 1410 TLX din 1990)

Comment

Originally posted by MAVERICK_SS
            Eu prima data cand am condus masina a fost cand aveam vreo 8-9 ani, nu mai tin minte exact, pe strada pe care locuia bunica mea, cu mama in dreapta. Masina era o Dacia 500 (Lastun), si era prima data cand conduceam si cu pedalele, sa zic asa (pana atunci numai cu volanul aveam treaba, de pedale se ocupa mama ). Nu are rost sa spun, ca nu am reusit sa plec de pe loc numai dupa 3 sau 4 incercari )
            Eee...pai daca e asa si eu am mers cand aveam 7-8 ani in bratele lui tata la volan. Eu cred ca normal ar fi sa spunem cand am mers noi singuri la volan, controland si pedalele si volanul ca asa multi am mers de mici copii in bratele parintilor la volan.
            In tara momentan.

Comment

Hmmmm!!!....tin minte ca era prin vara anului 1984 cred si eram cu tata in muntii Apuseni prin Arieseni parca si aveam 14 ani. Aveam o LADA pe vremea accea si mam urcat la volan ,dupa care m-am plimbat pe acolo prin Camping...)
              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

prima oara am condus o dacie 1410 pe la sub 18 ani...iar scoala de soferi am facuto la 18 ani pe un amarat de tico

Comment

io pe la 14 ani cu o dacie 1310 din '83 prima oara cand m-a urcat tata pe un drum laturalnic din bran ;) ( drum public) pe acolo am invatat si de atunci .....hohoho am mers pe drumuri europene, judetene natinale :>:> ;) fara permis ....dar din 27 sep. sunt in regula )
                  sigpic

Comment

Originally posted by CT-24-ALX
                    Sa nu uit am avut 10 ani prima oara cand am urnit o masina din loc
                    si acu ai 12 )
                    On topic...am condus prima data pe camp,aveam o dacie 1310, pe la 13-14 ani,si dup`aia direct scoala de soferi 18 ani,si in timpu scolii de soferi mai luam solenza cu un preten sa ne plimbam pe camp pe sosea..pe unde apucam
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nea CT 24 ALX, sa intelege ca ai 90 ani te indrepti catre 100, sau ai vreo 10 ani si cand ai urnit o masina din loc nici nu te-ai nascut sau mai bine zis fugeai pe camp cu dacia din 82 a lu tatato. Ori nu stiu eu romana ori tu scri de pe laptop din logan cu care te plimbi prin cartier sau vrei sa ne spui cat de mare sofer esti ca faci 5 km pe camp . ) ) )
                      Renault Scenic II
                      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Oameni buni! Lasa-ti pustiul in pace cine stie ce viitor campion de ralliuri al Romaniei va fi peste cativa ani....
                        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Prima data pe la 13-14 ani pe camp cu Dacia 1310 din '83 si de atunci pana la 18 ani cand ajungeam la tara(sat uitat de lume cu trafic 1-2 masini/ora) se stia ca trebuia sa conduc eu. Mi-a prins foarte bine.. il cam incurcam pe instructor cu intrebarile mele de tehnica si indemanare.)
                          Last edited by Marius; 19 November 2007, 00:45.
                          numar secundele

Comment

prin anii 90 la 14 ani furam masina si mergeam prin timisoara fara retinere.o mana pe volan si una era pe frana de mana.
                            alte vremuri.daca faceam asta acum as fi fost dat pe protv.

Comment

De la 15 ani la 18 ani am calarit toate drumurile de la tara. La 18 am luat permisul. Si cum a spus si Marius mi-a prins foarte bine ca am facut doar 10 ore de scoala si am luat permisul fara probleme. A si la 23 de ani parca tot pe camp am mers cu un camion Buceag(sa vada daca stiti ce-i ala). Orisicum nu am incalcat legea pentru ca nu erau drumuri publice.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google