If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...m-am speriat si am fugit acasa si m-am ascuns sub pat...
lasaneeeee, lasaneeee! asa paturi inalte ai acasa? ne minti aici ca ai incaput sub el
prima data cind m-am urcat la volan si sa ajung la pedale a fost la 17 ani, atunci am inceput scoala de soferi si dupa 1 an am dat examenul. cea mai lunga scoala de pe acest forum :d
soramea e artista, la 13 ani a urcat in masina, a condus 500m, prima masina intilnita pe toata distanta aia si s-a oprit in ea
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
moaaama fratzilor nu credeam ca o sa am asa mare audienta
nea bogo4all daka nu crezi treaba ta ..... poti sa ii intrebi pe baieti din constanta(de pe forum) ca sigur stiu ei ce camp mare e din techirghiol pana in agigea...
lasaneeeee, lasaneeee! asa paturi inalte ai acasa? ne minti aici ca ai incaput sub el
prima data cind m-am urcat la volan si sa ajung la pedale a fost la 17 ani, atunci am inceput scoala de soferi si dupa 1 an am dat examenul. cea mai lunga scoala de pe acest forum :d
soramea e artista, la 13 ani a urcat in masina, a condus 500m, prima masina intilnita pe toata distanta aia si s-a oprit in ea
super tare tati topicu asta, la fel de tare ca baietii dp ******* de 16 ani care dau sfaturi despre mecanica unei masini sau mai rau, sfaturi de condus...
Pai ce legatura ai tu cu fenomenul acesta auto cand ai 12 ani si ar trebui sa fi prin curte sa joci ''tupu si mata'' cu prietenii. Deci fa-ma sa inteleg cati ani ai, ce campuri strabati, ce masina ai, etc etc....dar scrie pe romaneste.
deci nea bogo4all am 12 ani. Tata a avut o dacie 1300 si acum are logan, acea dacia 1300 mi`a dat`o mie sa ma plimb pe camp (bineinteles in prezenta lui).
Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!
Eu cam pe la 10 ani , la tara , am condus o combina la treierat de floarea soarelui. Eram super incantat, de chestia asta, ca mai tarziu sa-i fur tractorul lui bunicamiu si sa cutreier dealurile pana ramaneam fara motorina. Si atunci iesea scandal rau de tot. Off, ce vremuri !!
Iar primul autoturism, a fost un trabant, vai steaua mea !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment