La ce varsta ati condus prima oara o masina?:D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sonykel
    ...m-am speriat si am fugit acasa si m-am ascuns sub pat...
    lasaneeeee, lasaneeee! asa paturi inalte ai acasa? ne minti aici ca ai incaput sub el

prima data cind m-am urcat la volan si sa ajung la pedale a fost la 17 ani, atunci am inceput scoala de soferi si dupa 1 an am dat examenul. cea mai lunga scoala de pe acest forum :d
    soramea e artista, la 13 ani a urcat in masina, a condus 500m, prima masina intilnita pe toata distanta aia si s-a oprit in ea
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

moaaama fratzilor nu credeam ca o sa am asa mare audienta

nea bogo4all daka nu crezi treaba ta ..... poti sa ii intrebi pe baieti din constanta(de pe forum) ca sigur stiu ei ce camp mare e din techirghiol pana in agigea...

nu mai folosi limbaj mirc
      Last edited by crististreulea; 21 November 2007, 22:35.
      Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Originally posted by crististreulea
        lasaneeeee, lasaneeee! asa paturi inalte ai acasa? ne minti aici ca ai incaput sub el

prima data cind m-am urcat la volan si sa ajung la pedale a fost la 17 ani, atunci am inceput scoala de soferi si dupa 1 an am dat examenul. cea mai lunga scoala de pe acest forum :d
        soramea e artista, la 13 ani a urcat in masina, a condus 500m, prima masina intilnita pe toata distanta aia si s-a oprit in ea
        cand eram mic ca vrasta eram mic si cu corpu

sigpic

Comment

asta`i adevarat sonikel :d

sonikel eu zic ca nu mintzi...;)
          Last edited by andrei; 19 November 2007, 19:18.

Comment

super tare tati topicu asta, la fel de tare ca baietii dp ******* de 16 ani care dau sfaturi despre mecanica unei masini sau mai rau, sfaturi de condus...

Comment

Pai ce legatura ai tu cu fenomenul acesta auto cand ai 12 ani si ar trebui sa fi prin curte sa joci ''tupu si mata'' cu prietenii. Deci fa-ma sa inteleg cati ani ai, ce campuri strabati, ce masina ai, etc etc....dar scrie pe romaneste.
              Renault Scenic II
              Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Eu am condus prima masina la 18 ani....

Comment

deci nea bogo4all am 12 ani. Tata a avut o dacie 1300 si acum are logan, acea dacia 1300 mi`a dat`o mie sa ma plimb pe camp (bineinteles in prezenta lui).

Comment

prima oara... hmm... la 18 ani, masina pe care am facut scoala, o dacie 1310

Comment

Eu cam pe la 10 ani , la tara , am condus o combina la treierat de floarea soarelui. Eram super incantat, de chestia asta, ca mai tarziu sa-i fur tractorul lui bunicamiu si sa cutreier dealurile pana ramaneam fara motorina. Si atunci iesea scandal rau de tot. Off, ce vremuri !!
                      Iar primul autoturism, a fost un trabant, vai steaua mea !
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

23 ani prima data la scoala de soferi
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

virualmansorin, cam tarziu;)

Comment

eu de la gradinita scoteam gagicile la un suc .........cam pe la 15 ani pe masina familiei la tara pana la soseaua nationala;
                            Last edited by crististreulea; 21 November 2007, 22:37.
                            sigpic
                            astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by CT-24-ALX
                              virualmansorin, cam tarziu;)
                              mai bine mai tirziu decit niciodata,la 37 de ani mam dus la primul raliu(condus)
                              copil sarac, pe vremea lu impuscatu cam putini aveau masina
                              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

bodyn))) asa facem si eu)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google