La ce varsta ati condus prima oara o masina?:D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce pusti poti fi la 12 ani , sa sti ce-i ala net, sa sti ce-i ala forum, si exemplele pot continua. Scuzati offtopicul dar ce a mai trecut vremea si cum s-au schimbat generatiile ca nu-mi vine sa cred.
    Si ca sa fiu on topic, sincer chiar nu-mi aduc aminte la ce varsta am inceput sa conduc propriu-zis, ca de stat in brate la taticu, am invartit de colac de mic mic cam ca toata lumea.
    Renault Scenic II
    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

asteptam sa faci 18 ani, sa iei permisu si sa iesi pe autostrada cu golanu sa dai clasa la m3-uri

Comment

Originally posted by RSX
        asteptam sa faci 18 ani, sa iei permisu si sa iesi pe autostrada cu golanu sa dai clasa la m3-uri
        )) exact)) cum ai ghicit?

nu mai cita postul anterior!
        Last edited by crististreulea; 21 November 2007, 22:42.
        Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Prima experienta a mea a fost la 13(cred) cand stateam in brate la taicamiu si trageam si eu de covrig Singur am condus la 15 ani in camping(sau cum se scrie )) de la techirghiol(cred ca asa i zicea )) in rest pe ici pe colo mai mut si eu masina....
          sigpic

Comment

off topic: si eu sunt din techirghiol.Care camping? ala imediat duapa bariera de tren?

nu mai cita postul anterior!
            Last edited by crististreulea; 21 November 2007, 22:42.

Comment

cred ca cel mai batran care s-a apucat de condus, a fost tata
              la 47 de ani a facut scoala de soferi si a luat categoria b (in 2005)
              el are categoria A din 1979 (parca)

Comment

alexe daca esti din techerghiol te intreb eu cate campinguri sunt nene?

sigpic

Comment

unu

Originally posted by sonykel
                  alexe daca esti din techerghiol te intreb eu cate campinguri sunt nene?
                  un singur camping

nu mai cita postul anterior! sint cu ochii pe tine!
                  Last edited by crististreulea; 21 November 2007, 22:43.

Comment

ai vazut ca stii care camping D

sigpic

Comment

) Nu mai mai e unu ) pe dreapta acolo unde duc sticle goale )
                      sigpic

Comment

bai gata cu off topicul ca musca cristi din voi si fa face shisk-kebab

sigpic

Comment

prima oara am condus singur la volan dar cu tata in dreapta pe la vreo 14 ani,mai tarziu pe la 15 si ceva a inceput sa imi dea masina sa ma plimb singur prin sat (ziua, noaptea nu conta)mentionez ca pe vremea aceea aveam un volvo 440 ,pe benzina,care avea 110cp,si va dati seama cam ce faceam cu el.................in fine....,nebunii de copii tembeli.... era sa ma prinda si politia de cateva ori ,dar am scapatD ,iar de la varsta de 18 ani am luat permisul...dar si acum cand mai vad cate un politai imi sare imima ...,,dar nu stiu de ce?'' ) ) )

In ciuda faptului ca am condus mult inainte de a lua permisul (in fiecare sambata si duminica faceam pe la tara circa 30 de km),mentionez ca niciodata nu am lovit masina sau pe altcineva....
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                          http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

Pfff....la mine a fost caterinca. Aveam aproape 18 ani, nu ma pasiona condusul, bine, nici nu condusesem o masina,si n-aveam nici o intentie sa dau de carnet. Am fost cu tata la tara si pe un drum de-acolo, m-a OBLIGAT sa conduc eu. Senzatia a fost incredibila, mai tare decat orice partida de sex (sa ma ierte moderatorii) sau altele....si mi-am schimbat rapid parerea despre condus, in urma acestei experiente, dupa 10 zile dupa implinirea celor 18 ani, am facut scoala, am luat permisu din prima, slava domnului, iar dacia aceea a fost a mea timp de 2 ani, acum transformandu-se in acest golanel....cam asta este povestea
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Mda.. asa sper sa se intample si cu fratimiu mai mic. Nici el nu are nicio inclinatie spre masini/condus.
                              numar secundele

Comment

Prima data am condus (eu la volan cu totu' nu in bratele cuiva) pe la 13 ani. M-a dus tata pe camp la tara, mi-a explicat el cum e cu pedalele, cu vitezele, si tin minte ca am condus tot campul ala, vreo 2 ore si ceva pana s-a lasat noaptea. Ce mi-a ramas in minte si mereu rad cand imi aduc aminte, este atunci cand am atins 50 km/h. Mi se parea atunci o super viteza, din dreapta se vedea altfel. Masina era o dacia 1310 don '88 care si in ziua de azi e in famile. . Si de atunci am condus de la Tico la Range Rover, zeci de masini si de modele, dar intotdeauna cand urc intr-o masina cu care n-am mai mers pot sa zic ca este o experienta noua. Zic asta pentru ca recunosc ca sunt nebun dupa masini si nu vreau sa ma vindec.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google