Sicner nuj...Pe la 6 ani un tractor...Bine doar cativa metri..Si apoi pe la 10 ani ( singur ) mashina lu` tata..Dacia 1310 si cu timpu dupa 16 ani impliniti m`am bagat pe logan , mi`am luat permis la 18 ani si o sapt si acu tot pe loganel
La ce varsta ati condus prima oara o masina?:D
Collapse
X
-
Eu pe la 10-11 ani. Conduceam prin curte, 5 metri inainte, 5 inapoi. Asta cand eram singur acasa. De cate ori cand pleca tata cu ea ramanea fara benzina. El stia ca are benzina in rezervor, dar nu stia ca o consumasem eu aproape pe toata. Si atunci incepea sa desfaca carburator, jiglere, zicea ca nu stie de ce consuma masina asa mult...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Am condus pe drum public de 3 ori :d odata pe un drum de tzara,,cu pietre..Intre` sate deci considerat drum public...Si de 2 ori pe sosea chiar inainte cu o sapt sa dau examenu` aveam un morcovel in fund ( scuze limbaju` ) ca daca ma prindea...Adios permisos )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Pfff..Se ajunge sa se conduca de la 3 luni ! Haideti oameni buni, ca la 7 - 10 ani nu ajungeati nici la pedale (asta daca nu sunteti din acelasi neam cu Ghita Muresan !
Eu mi-am inceput viata automobilistica la varsta de 14 anisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Eu de la 8-9 ani...Am condus 2*tico, o nova, 3*super nova, 3*cielo, 5 dacii 1310 (diferite generatii, dintre care una break), un opel omega din 1992 parca, un golf 1, un passat din 2002, si acuma un logan...Pe drum de tara dar asfaltat (deci drum public oricum, unde era sa o pun rau ca eram cu faza lunga in localitate si politia venea din fata...Era seara pe la 9 in martie...Deci bezna), in muntii apuseni in sat, deci tot drum public...In acel sat nu este sectie de politie, si culmea, cand eram eu la volan m-am petrecut cu o masina de politie, si in poligon ...Parca atatLast edited by B 83 RMJ; 31 August 2008, 22:36.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment