La ce varsta ati condus prima oara o masina?:D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am crescut intre masini, prima masina condusa o buceaga

Comment

draq mai stie cand am condus prima data, nu-i ca "prima data" masina este in familie de cand aveam 2 ani, asa ca nu stiu
      sigpic

Comment

nu mai stiu exact varsta da pe la 16 ani a inceput sa imi dea tata audi`u 80 sa merg cu el pana la garaj singur
        (\__/)
        (='.'=)
        (")_(")

Comment

pe la 5 ani in brate la tata...pe la 9-10 ani singur...cu tata in dreapta
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

prima data am condus pe la 9-10 ani...eram cu tata la munca la cariera la Mogosoaia si m-a pus la volanul masini...basculanta Roman de 16t.....nu va zic ca pana am urnit-o din loc din cauza arcului de la ambreiaj care era ffff greu pt mine atunci mi-au luat vreo 5 min......dupa aceea pana la 18 ani cand am luat permisul am condus ce aveau colegii lui tata...trabant, lada, skoda, fiat 1100 sau 1300, si daci noastra...iar masina personala cu care am mers cam 2 ani a fost un Renault 10 major din 66....
            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Permis la 34 de ani(2002).La angajare a intrebat de permis dar nu si vechimea.De atunci fac drumuri prin tara .(dupa un an au intrebat de cand am permis )
              AC/DC- RIDE ON

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google