Nevoie De Niste Sfaturi:(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi poate spune cineva cine stie, la anul cum se da bacu? pt. cei care au picat(am terminat liceul Agricol "Nicolae Cornateanu" Tulcea, filiera tehnologica profil Resurse naturale si protectia mediului, calificare : Tehnician ecolog si protectia calitatii mediuliu) la ce dau bacu la anu...sau cum se procedeaza? ma poate ajuta cineva cine stiu lucrurile astea?

p.s.: ai mei nu si-au revenit...cel putin tata e din ce in ce mai rau parca nu stiu ce sa mai fac...imi vine sa intru in pamant
    Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

Pentru moment, nu sunt definitivate modalitatile in care va fi sustinut examenul de bacalaureat 2010 dar mai urmareste pe google, deoarece in saptamanile ce vor urma, e posibil sa apara precizari in acest sens.
      In privinta parintilor, se pare ca trebuie sa porti cu ei o discutie ca intre maturi si sa le intaresti convingerea ca ai realizat cat de mari neplaceri le-ai pricinuit dar in acelasi timp, sa le sugerezi si faptul ca rateul unui bac, nu este o asa mare tragedie si sa se bucure de faptul ca toate necazurile s-a oprit aici...
      Sper sa ai puterea de a-i convinge, ca meriti o a doua sansa.

sigpic

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google