Nu vreau sa ma plang sau eu stiu sa se inteleaga gresit ceea ce va spun acum. Am 19 ani, am dato in bara cu bacu , nici in a 2-a sesiune nu am reusit sa trec la mate...nu se lipeste matematica de mine si pace. nu stiu ce sa mai cred nu stiu in cine sa mai am incredere. Am facut si meditatii tot ce rezolvam era bine..pana si doamna cu care am facut a zis ca este foarte bine..la examen am facut exact cum ma invatase ea insa degeaba. Primisem niste amenintari in urma cu ceva timp dar nu cred ca exista vreo legatura ...ma rog.
Ceea ce vreau sa va intreb este daca imi puteti da niste sfaturi ce sa fac in continuare, pe ai mei i-am dezamagit si tata cel putin nici macar nu ma baga in seama...prietenii, pardon "prietenii" mi-au intors toti spatele. Nu stiu....sunt la pamant si atat. as vrea sa-mi gasesc un loc de munca..insa nu stiu unde si ca ce ...imi este greu sa si vorbesc.
Ceea ce vreau sa va intreb este daca imi puteti da niste sfaturi ce sa fac in continuare, pe ai mei i-am dezamagit si tata cel putin nici macar nu ma baga in seama...prietenii, pardon "prietenii" mi-au intors toti spatele. Nu stiu....sunt la pamant si atat. as vrea sa-mi gasesc un loc de munca..insa nu stiu unde si ca ce ...imi este greu sa si vorbesc.
Comment