Nevoie De Niste Sfaturi:(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poate la un moment dat o sa ii treaca. este dezamagit, este firesc. incearca sa nu-l mai superi o perioada, fii usa de biserica
    sigpic

Comment

Pentru mine matematica a fost cel mai negru cosmar! In liceu ma trezeam noaptea din somn transpirat ca visam cum ma scoate la tabla si eu nu stiam nimic. Vai de capu' meu ce-am mai tras!
      Ce sa zic, in clasele 9, 10, 11 am fost corijent pe vara. Vara ma duceam la mare cu cartea de matematica si faceam execitii sub umbrela. Intr-a 12 m-a tinut profu' pana in ultima zi sa-mi dea media 5 ca sa pot intra si eu in bac. Ultima saptamana din clasa a 12 a toti erau fericiti ca termina liceul, aveau mediile incheiate, iar eu stateam si invatam la mate.
      La bac am luat 5.15 la mate, nota care mi-a scazut media generala, am avut 8.20, dar nu mai conta nimic, scapasem de matematica pentru toata viata. Abia din ziua aia am reusit sa dorm linistit.
      Am facut facultatea de drept doar ca sa scap de formule si teorii.
      Te inteleg mai bine decat oricine cand imi zici de matematica. Stai linistit ca o sa se rezolve intr-un final. Nu te da batut, trebuie doar sa ai incredere in tine si totul va veni de la sine. Sa te gandesti ca dupa ce vei lua bacul nu vei mai avea nici o treaba cu matematica niciodata si ca vei da foc la toate cartile! Pe mine asta m-a motivat.
      Multa bafta iti urez in tot ceea ce faci.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

eu n-am ost bun la matematica decat la finele anilor terminali, respectiv clasa a 4-a , a 8-a si a 12-a . Ca sa o intelegi..trebuie plecat de la rezolvarea problemelor f f simple . Nu te culca pe ideea ca le stii: rezolva-le in continuu. apoi usor usor treci la ce e mai complicat. Matematica iti mananca ani din viata, dar ptr a scapa de scoala..merita din plin 2 luni de chinuri. Apuca-te de munca, a un ban cinstit , dar in preajma bacului de anu viitor , rezervati 2-3 luni de studiu. In vremurile astea negre care o sa urmeze..orice diploma si cunostinta va cantari enorm !
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Parintii raman parinti, indiferent ce ai face. Acum tatal tau e suparat, dar tacerea lui poate spune multe. Poate ca acum te analizeaza si vrea sa vada ce cale ai de gand sa urmezi. Intr-un final, dansul e un barbat ce vrea sa vada ca a crescut un barbat, asa ca, fruntea sus si mergi mai departe. Ti-o spune unul ce a fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta. Nu am avut probleme la bac, l-am luat cu brio. La mine a fost problema cu admiterea la facultate prima data. O luna de zile nu am fost om si parca si eu simteam ca s-au racit relatiile cu ai mei. Cand mi-am revenit m-am pus serios pe invatat, mai ales ca am facut un profil real, matematica-fizica, si m-a pus naiba sa dau la ... Drept, unde trebuia gramatica si istorie la greu. Cu un pic de efort a doua oara n-au mai fost probleme la admitere, iar acum mai am putin si termin si a doua facultate.
          Esti major, priveste in interiorul tau, aduna-ti toata AMBITIA de care esti in stare si le vei readuce zambetul pe buze.
          BAFTA !
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

In clasa a XII -a am ramas corigent pe vara la Geografie (nu mi-a placut, eram profil mate-info!). De fapt mie nu mi-a placut scoala in general. Deci nu am intrat in prima sesiune de BAC, in a 2-a sesiune am picat la mate si sport ( da la sport), parca se prabusise cerul peste mine, eram dezorientat si nu stiam ce sa fac. Pana la urma am intrat la o Postliceala Sanitara unde nu cerea diploma de Bac decat la sfarsitul scolii (altfel nu intrai in examenul final), in anul urmator am dat BAC-ul si l-am luat, cu timpul a inceput sa-mi placa si meseria de asistent medical si uite asa am ajuns la 22 de ani angajat la stat, cu post sigur si salariu frumusel! Oricum lasa "prietenii", fa-te ca nu-l vezi pe taicatu' si incearca sa faci ceva, orice ( numai bautura si prafuri sa nu fie), daca mai castigi si un ban e mult mai bine!
            Pune mana si invata si o sa vezi ca lucrurile se rezolva cu timpul!
            P.S. La 19 ani am plecat de acasa si m-am mutat cu prietena mea cu, care sunt si acum! Succes!

Comment

Stai linistit ca o sa treaca peste si tatal tau,dureaza ceva pana se obisnuieste cu ideea,depinde si de ce fire are,cert este ca trebuie sa ii dovedesti ca poti si ca vrei...si,vorba aia,daca vrei poti!
              Deci pune burta pe carte,lucreaza cat mai mult la ce te simti slab si vei reusi,nu ai cum sa nu.
              Si eu am avut probleme mari cu matematica(arzaoar) am ramas pe vara , la bac am luat 5,00...deci inteleg prin ce treci oarecum.
              Tine minte orice ar fi,nu e un capat de lume. ;)
              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Multumesc din suflet pentru toate vorbele spuse. Chiar ma ajuta , si plus de asta va am pe voi aici, chiar daca nu ne cunoastem si nu ne-am vazut vreodata( exista timp pentru toate) pot vorbii cu voi. Inca odata, Multumesc!!!

Multumesc din suflet pentru toate vorbele spuse. Ma ajuta mult si va sunt recunoscator, chiar daca nu ne cunoastem si nu ne-am vaut vreodata( exista timp pentru toate) ma bucur ca pot vorbii cu voi si pot primii numai sfaturi bune. Inca odata , multumesc!
                Last edited by Simon; 28 August 2009, 18:31. Reason: Automerged Doublepost
                Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

Referitor la ce a spus vitriol, asa eram si eu, am dat o gramada de bani pe ore de meditatii si greu s-a prins ceva de mine, am luat 5 la bac la mate si m-am bucurat ca a fost si atata si nu l-am picat, si ii drept de atunci nu am mai avut treaba cu matematica, am aruncat toate cartile si caietele de matematica, parca ar fi luat cineva un bolovan de pe mine cand am scapat de matematica, si ca sa reusesti trebuie sa faci o gramada de exercitii. BAFTA.
                  sigpic

Comment

Nu te descuraja!!! Ai văzut câţi membrii te susţin. Şi mai trebuie să ştii un lucru: în mod sigur comportamentul celor din familie nu e decât modul de răspuns la rezultatele tale de la şcoală!!! Aşa au găsit ei de cuviinţă să reacţioneze şi poate că reacţia lor nu se dorea decît un mod de a te mobiliza. Pune mâna pe carte, ia examenele şi vei vedea că totul se va schimba!! Succes!!!

Comment

Nu trebuie sa disperi. Faptul ca nu ai luat bacul nu este iremediabil, este doar o stare trecatoare care se poate repara destul de usor. Ai ajuns aici pentru ca ai tratat scoala superficial insa poti recupera usor daca te concentrezi pe asta.
                      Sfatul meu: NU te departa de parinti indiferent de reactia lor actuala fata de tine.
                      Eu am gresit la faza asta si acum plang dupa tatal meu cu care nu am tinut o relatie stransa.
                      Din pacate a murit fara ca relatia dintre noi sa revina la normal si acum regret amarnic.
                      Trebuie sa te gandesti, ca pentru parinti singura fala si mandrie sunt copii, altceva nu au pe lumea asta.

Comment

Ceea ce a spus Revulsin nu cred că mai are nevoie de comentarii!!!

Comment

mo'lasa ca nui asa de grav
                          iati un job , si punete pe carte , dar iauo de la inceput cu clasa a IX si treci prin toata materia . fa exercitii pina te plictisesti si apoi iao de la capat
                          iti zice un care fu corijent la mate 3 ani la rid in liceu . exceptind XIIa cind invatasi de luai la bac un 6 chinuit
                          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Originally posted by Simon View Post
                            ....chiar daca nu ne cunoastem...ma bucur ca pot vorbii cu voi si pot primii numai sfaturi bune........
                            Nu ai nevoie de pshiholog de vreme ce ai capacitatea de a discuta deschis problema ta...esti doar descurajat si obosit de atatea meditatii, doua esecuri, plus parintii.
                            Relax frate, ca multi ca tine au ajuns oameni de toata invidia, in urma unor astfel de etape pasagere ale vietii.
                            Problema importanta pentru parinti este sa vada la tine faptul ca iti asumi responsabilitatea esecurilor dar ca esti decis sa lupti si le vei arata de ce esti tu instare...mai discutam la anu` cand ne vei cauta cu camionu` de sampanie!

Nu dramatiza si ignora spatele intors al prietenior, care tot ei te vor cauta cand te ridici din noroi!

Mult noroc si bafta maxima!

P.S. Dupa ce vezi clip-ul, nu-ti mai trebuie psiholog si vei ajunge sa rezolvi ecuatii, chiar si in somn!
                            Bucura-te, ca esti intreg!!!

Last edited by angel; 28 August 2009, 19:54.

sigpic

Comment

off Doamne, nu stiu ce sa mai zic,am cerut niste sfaturi si am primit mult mai mult. Va multumesc din suflet, incepusem sa cred ca nu mai exista oameni pe pamantul asta (spun asta pt. ca toti imi intorc spatele exact cand am mai multa nevoie de ei si majoritatea vor sa le fie lor bine, indiferent ca prin binele asta al lor aduc rau in alta parte) acum imi dau seama cat de fraier as fi fost dc. ramaneam cu ideea asta...multumita voua, tutror. Exceptand faptul ca acum sunt un nesimtit( cum mi-a zis tata) pt. ca el a cautat sa-mi fie cat mai bine iar eu pur si simplu mi-am batut joc...imi aduc aminte ca spunea odata ca-s barbat...se pare ca am lasat barbatia asta deoparte ca acu imi curg lacrimi si vb. cu voi..no, n-am mai avut niciodata starea asta...Va multumesc ca mi-ati deschis ochii mai mult decat as fi putut s-o fac eu vreodata.

(imi cer scuze pentru greselile de ortografie)
                              Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

eu am terminat liceul acum 3 ani .. la inceputul clasei a 12-a eram varza varza la matematica nu stiam o problema pana intr`o zi cand a sunat tata la o fosta meditatoare din clasa a 8-a.intelegeam perfect ce explica.am facut cu dansa de 3 ori pe saptamana( luni miercuri vineri).la bac am luat o nota destul de buna... 8.10 dar m`a tras in jos sportu )))))))))) va mai spun cat ? 7...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google