Program Micsorat Calitate Imagini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Program Micsorat Calitate Imagini

as dori sa stiu daca exista vreun program care stie sa modifice calitatea imaginii, in sensul ca... poza e facuta la 3 mega pixeli, si eu vreau sa o transform in poza de 1 mega pixel
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

paint.......
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

am umblat prin paint si nu am gasit, decat sa o redimensionez, si aia imi strica poza ca imi taie din ea. eu vreau sa ramana poza intreaga, dar sa fie vazuta de un telefon care are camera de 1 mega...
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Paint...file...save...apoi inchizi poza si o deschizi iar.
        sigpic

Comment

Tu vrei sa ii schimbi rezolutia sa inteleg? Sunt o multe care fac asta: Photoshop, Corel .... Ceva gratuit ar fi IrfanView.

Comment

Pe langa alea zise de nsa, mai sunt si ACDSee, Ashampoo Photo Commander, sau Google ))
            sigpic

Comment

Poti folosi editoarele propuse de nsa si wizard24 deschizi imaginea si o salvezi ca o imagine care sa o publici pe web. la unele parca se numeste export web. in ACDSee, Photoshop, Corel merge sigur
              sigpic

Comment

am reusit multumesc mult la toti

Comment

Cel mai simplu dai ce resize in paint si gata. Floare la ureche.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

dap...dark. sorry alin ca nu ti-am dat toata adresa...
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Tot un program caut si eu...dar un program care sa micsoreze mai multe poze o data.
                      sigpic

Comment

acdsee sau ala photo manager ala care vin cu officeu in pachet

sigpic

Comment

paint dot net...sau microsoft photo editor din office...simple si fac treaba buna. basic, dar fac bie ce fac.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google