cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dada mersi de sfaturi
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Necasatorit si happy...mai am timp pana la 30 de ani ))
      sigpic

Comment

• Eu m-am căsătorit la 30 de ani . O iubesc , sunt fericit cu ea şi sper să fim la fel de fericiţi şi peste 5o de ani . Împărţim amândoi noul nostru golan şi asta ne face să fim şi mai fericiţi . Pe deasupra am avut norocul să avem şi un copil (4 ani ) care să ne unească şi să ne facă fericiti .
        Vă doresc numai bine.

Comment

• Casatorit si fericit de 24 ani ,avem o fata de 21 ani .Respectati sfaturile lui valeriu 61.

Comment

• Necasatorit...inca.
            Sa vedem cat mai pot trage de timp.

Comment

• Necasatorit, din nou ramane de vazut cand...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cum adica... "necasatorit din nou"? ca nu se pupa ceva. "necasatorit din nou" nu poti fi. explica-te!

Comment

• A divortat omu, ce-i asa de greu de inteles?.....Acum alearga din nou dupa.......caprioare)
                  Mai e mult pana departe!

Comment

• De divort ai auzit?
                    LE: mersi, michee...sper sa nu prind caprioarele cu masina, cum a facut icspe
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Casatorie..offf..tot ma intreaba mama ..CAND...si eu deja imi insel prietena

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                        Necasatorit, din nou ramane de vazut cand...
                        pai la starea civila nu mai esti necasatorit,esti divortat,cu toate ca ti-ar placea tie sa fii acelasi burlac ca acu 10 ani )
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Divortat=necasatorit las ca ne intalnim noi...
                          si, da, as vrea sa am cu 10 ani mai putin, dar cu mintea de-acum

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                            De divort ai auzit?
                            LE: mersi, michee...sper sa nu prind caprioarele cu masina, cum a facut icspe
                            la mine in papua vechea guinee nu se divorteaza , tu esti divortat, nu necasatorit (asa esti inregistrat la primarie si la militie dupa divort) dar, ma rog, am vorbit si eu ca sa ma aflu in treaba, se pare ca n-ai gustat ironia.

Comment

• Am 31 ani, recasatorit, doi copii, 7 si 3 ani.

Comment

• M-as mai casatori si eu o data...Da' cica e bigamie...Asa ca ascultati pe cei "batrani" de mai inainte!
                                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google