cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt insurat de 7 ani nu am copii din cate stiu cel putin acasa) si sunt asuprit , de ce sa nu recunosc , as fi preferat sa ma bata decat sa ma ciocaneasca in cap din gura ) dar aste este viata
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

Rau cu rau dar mai rau fara rau,parca asa se zice,nu?Insurat din '93,un baietel...De cantat,cantam amandoi dar cateodata cand vreau cant doar eu.Daca am cheltuieli cu masina sau vreau sa-mi fac ceva la masina nu este impotriva,de multe ori m-a si sustinut in ceea ce am vrut sa fac Multa fericire si intelegere la toti loganistii insurati si cei in devenire Traiasca berea !!!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu sunt casatorit din 2000, deci am 7 ani , si avem si un baietel de 3.5 ani . Chestia cu asupritul , suna asa... cam bizar. Sunt de parere ca intr-o casnicie nu exista cineva care sa "cante" obligatoriu. Trebuie sa stim sa lasam de la noi, sa fim toleranti unul fata de altul .
        Nu am probleme , referitor la capitolul masina, nu-mi sta in coasta , referitor la ce-i fac si cati bani cheltui cu ea. Eu sunt ala care'i hotaraste soarta.
        Va arat o poza cu piciu meu:
        Attached Files
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

Sa-ti traiasca flo dar am o o intrebare :
          Cu cine seamana ,tu ai fost acasa ?
          "cui nu-i place , valea"

Comment

Ai fost tare cu chestia asta Flo ! Mersi,
            , sunt cu ochii pe voi !
            :thumbsup:

Comment

Eu nu stiu cu cine seamana dar e simpatic foc...sa-ti traiasca...si sa fie sanatos si fericit...
              sigpic

Comment

Originally posted by FLORYN
                Ai fost tare cu chestia asta Flo ! Mersi,
                Intotdeauna sunt alaturi de tine sa stii dar acolo nu am fost eu
                "cui nu-i place , valea"

Comment

pai mai faceti un threath.. cu asupritoarele.. si cu mamele lor.. ca si despre ele am auzit mituri...(mai rele ca asuprioatoarele).. si completati categroia.. family..
                  sigpic

Comment

varianta B

Comment

bai voi ma speriati ma... mai zic o data: insurat si fericit nu se poate ma?
                      Last edited by crististreulea; 23 November 2007, 14:47.

sigpic

Comment

nu fiti ma tristi .... asteptati si voi sa se aseze gaina pe cocos ... sa vedeti ce ciorba iese ... asa ca .. e bine sa mai cante si gaina ... nu numai cocosul.
                        http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Care va sa zica:
                          catelus cu parul rosu ,
                          n-are baba ce are mosu...

sigpic

Comment

Viata ar fi monotona si plictisitoare daca n-ar mai fi mici contradictii,cred eu.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by sonykel
                              dar la optiunile astea din pool insurat si fericit nu se poate?:d
                              nu exista asa ceva
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by sonykel
                                bai voi ma speriati ma... mai zic o data insurat si fericit nu se poate ma?
                                ma repet au mai fost cazuri,dar cred ca sunt din ce in ce mai rare
                                in aprilie fac 17 ani de maritat si cred ca o data cu timpul asuprirea devine mai mica
                                cind este vorba de masina sau de rally zice e placerea ta asa ca daca putem si avem bani cumparati,dar cum am mai zis poate sotia mea este un exemplar mai rar
                                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google