Nu-s insurat si nici nu cred ca ma insor in urmatorii 4 ani
cati din voi sunteti casatoriti?
Collapse
X
-
Originally posted by SUPERCARNu-s insurat si nici nu cred ca ma insor in urmatorii 4 anitoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by sonykelbai voi ma speriati ma... mai zic o data insurat si fericit nu se poate ma?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
nu mai conteaza cine canta mai tare dar cand e vb de masina nu am incotro si trebuie sa o mai ascult.fac ce vreau cu masina dar fara ''''abtipilduri pe ea....ca e tiganeasca''''''' cica.e bine si asa dar stau cu stikerele in torpedou nu pe masina.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Pai mai fratilor daca voua va este frica si pt niste amarate de stikere sa le puneti ca va bate nevasta atunci ce sa mai zic de toba sport care face galagie sau de o suspensie care costa mai mult ,e clar , voi chiar sunteti sub papuc si foarte striviti ,asta e"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
bine zis brutuse ;) ))
dar totusi ca sa pui stikere trebuie un pic si tunata ......deci sotia lui kent se pricepe ;)Last edited by crististreulea; 24 November 2007, 12:25.sigpic
Comment
-
Nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este relitatea ,ce va este asa frica ,nu mai primiti mancare ,dormiti pe pres sau ce ,fratilor le puneti si gata ,si a mea a comentat ,le-am montat si a stat 2 zile suparata si gata dupa aceea a revenit la normal ,daca ii dati apa la moara atunci vrea sa fie mai presus ,femeile trebuie sa stie cand trebuie sa existe si limite numai ca ele cu timpul trec de aceste limite ,voi incercati sa le aratati ca pana aici se merge sau mai bine zis " de aici nu se mai merge ", sa nu-mi spuneti ca o sa divorteze de voi ca v-ati pus stikerele pe masina fara sa le anuntati ca asta chiar pune capac
Fratilor inainte a mea zicea sa nu pun nimic pe masina ca este si masina ei ,pai ce , certuri aveam cu ea ,pana cand nu am mai intrebat-o si o pun in fata faptului implini si acum am dat-o pe brazda nu se mai baga ,urmati-mi sfatul si exemplul si o sa vedeti ca , cedeaza daca nu , stati egal cu femeia ca o sa-i iasa coarne
Va doresc mult succes !!!Last edited by BRUTUSANF; 23 November 2007, 18:50."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Pai nu are dreptate?I-ai cerut mana sau nu?)Last edited by crististreulea; 24 November 2007, 12:27.sigpic
Comment
Comment