nu gasesc "hai sa ne cunoastem mai bine". ma ajuta cineva?
cati din voi sunteti casatoriti?
Collapse
X
-
Originally posted by D-FENSDin cate stiu eu ''maritat'' inseamna sa stai la nevasta acasa,cu parintii ei...toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by crististreuleadupa ce o treci pe numele tau, 1-2 ani e miere. doar dupa aia 1-2 ani iasa la iveala ...... ca sa nu-mi dau drumu la gura) si inmatriculata, incepe sa se strice
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu e serios cand zice asta, stai linistita. mai glumeste omul uneorie chiar un tip care se-ntelege bine cu nevasta-sa...
Last edited by crististreulea; 27 November 2007, 23:51.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Mereu, cand schimb prietena(nu asa des precum suna) trebuie sa merg cateva sute de metri mai cu acceleratia la podea ca sa-i intre in obisnuinta domnisoarei treaba asta.Niciuna, dar absolut niciuna nu isi pune centura de bunavoie.
numar secundele
Comment
-
Originally posted by csebalynam auzit la un prieten ca femeile-s ca masinile:cat timp e'n showw-room, e ok; odata inceputa rata(ca doar se plateste ani buni de zile) si inmatriculata, incepe sa se strice
Originally posted by crististreuleadupa ce o treci pe numele tau, 1-2 ani e miere. doar dupa aia 1-2 ani iasa la iveala ...... ca sa nu-mi dau drumu la gura
bag sama ca sotia ta nu "prinde" compu' ? ca daca vede ce ai scris sari peste urmatoarea intalnire ...
eu am votat varianta cu "casatorit si fericit" ...
sunt pe aceeasi lungime de unda cu sorin ... si eu am doi copii un baiat de 3 ani jumate si o fetita de 1 an si 2 luni si e bine ... sotia tine la masina la fel de mult ca mine (chiar daca nu este de acord cu anumite "accesorii"), dar in general ne punem de acord la toate chestiunile.
nu vreau sa fiu neaparat filozof, dar cred ca problema scaderii numarului de "casatorit si fericit" provine nu din relatia dintre cei doi, ci din problemele zilnice a fiecaruia dintre soti. Sa-mi spuna careva dintre voi ca nu s-a dus niciodata acasa cu tensiunea 200 cu 200 si nu a cautat motiv de descarcare pe sau cu nevasta ... sau ca dupa o zi de f*** nervii pe la servici, prin trafic sau pe la o amarata de banca (rata, leasing, etc) nu si-a iesit din rabdari la cea mai mica remarca a sotiei sau vreo prostie minora a copiilor (dupa caz) ...Last edited by crististreulea; 5 December 2007, 18:55.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
adevarul e ca masina e o daoua femeie sau mai bine spus a n-a, dar consuma poate mai mult decat oricare. Chestia e ca macar masina nu vorbeste si nut-i umple capul cu prostii, ai doar de invatat de la ea, cu ea sau pt ea lucruri folositoare (tehnice) in rest iti cere bani de intretinere ca si celelalte consoarte (cosmetice si accesorii etc...)D.A.C.IA [\___\===V===/___/]
Comment
-
Masina NU iti face masaj dupa o zi grea, masina NU te asculta atunci cand simti nevoia sa vorbesti cu cineva (decat in cazul in care vrei sa vb singur), masina NU ...multe alte chestii...Sotia sau prietena are si ea o sursa de venit asa ca are bani ptr cosmetice, accesorii si haine. Uneori iti da bani chiar si ptr combustibil sau alte accesorii ptr masina. Comparatia ta este proasta, din punctul meu de vedere..
Comment
Comment