cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ati observat ca fetele cand sunt mici vorbesc mai devreme ca baietii?Glumeam... Eu imi respect sotia si ne completam reciproc.Nimeni nu este perfect,cu totii gresim cateodata dar trebuie sa mai lasam de la noi(vorbesc in general nu numai de barbati),''ca asa-i in tenis''.Multa fericire! Bundy rules!!!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Am si eu o intrebare pentru femeile care citesc acest forum...De ce un barbat poate iubi o femeie care sta toata ziua acasa, ii cheltuie banii si are grija de copii pe cand o femeie nu ar putea iubi un asemenea barbat.Nu este cazul meu...
      sigpic

Comment

• ...sec ...
        fetele.... mingea este la voi....m-as mira totusi sa rasp cineva la intrebarea de mai sus, ar trebuii sa produca ele banii si barbatii sa ii cheltuie... asta le va lasa un gust amar )
        http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• raspunsul meu pentru valeriuciprian:barbatul respectiv este un MARE PROST..
          eu am o slujba (si evident o sursa de venit) care imi permite sa intretin o casa, o masina si eventual 1-2 copii (nu am copii).un barbat nu o sa intretin vreodata, nici in ruptul capului...evident,nu accept sa fiu intretinuta...dar depinde de situatie, asa ca eu nu condamn femeile care corespund descrierii tale.

Comment

• offtopic:
            de la postul 105 la 110 numai ontopic nu sunteti voi!... daca ati uitat, aici e vorba de un poll urmat de cateva explicatii. Daca aveti ceva de reprosat sexului opus dati o fuga la "Loganisti asupriti de consoarte" si postati acolo.

Comment

• ok...scuze..dar trebuia sa raspund aici..inca o data SCUZE

Comment

• am 3 calculatoare in casa, are si la lucru. deci n-ar fi o problema pentru ea. stie ca sint misogin convins si ma crititca pentru asta. oricum nu ma las, e singurul meu drept!

ma repet! off topic inseamna ceva pentru voi? am sters cel putin 20 de posturi!
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Mi se pare mie ,sau au fost sterse niste postari?
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• OFF-TOPIC...deci eu nu mai scriu in acest topic.Totusi consider ca suntem la discutii generale...trebuia mai bine sa nu se dea voie sa se comenteze in nici un fel sondajul...doar vot si atat....imi pare rau.
                    Last edited by valeriuciprian; 1 December 2007, 00:42.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by crististreulea
                      am 3 calculatoare in casa, are si la lucru. deci n-ar fi o problema pentru ea. stie ca sint misogin convins si ma crititca pentru asta. oricum nu ma las, e singurul meu drept!

ma repet! off topic inseamna ceva pentru voi? am sters cel putin 20 de posturi!
                      credeam ca singurul tau drept este sa spui :
                      - da draga
                      - ai dreptate draga
                      - cum spui tu draga
                      - facem asa cum zici tu
                      - vezi ca au intrat banii pe card
                      si altele ca acestea

eu intotdeauna am ultimul cuvint in casa (am mentionat mai sus citeva exemple)
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• eu am doua una in casa si una in garaj
                        sigpic

Comment

• Deocamdata necasatorit (asta pana la vara), dar pana acum nu a comentat deloc la investitiile pentru golanas. Aaa si inca ceva, ii place viteza, aproape tot timpul imi zice "Numai atat poate?" Nu mai vrea sa astepte pana iese din rodaj.

Comment

• Originally posted by ice
                            eu am doua una in casa si una in garaj
                            neveste????????
                            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Originally posted by ice
                              eu am doua una in casa si una in garaj
                              Si pe care o iubesti mai mult ?
                              "cromul este placerea mea"
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Probabil pe aia care vorbeste mai putin.
                                Mult noroc.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google