cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• voi ati urmarit voturile? este 12-10 ptr fericiti vs asupritului...
    i kent biliv it

sigpic

Comment

• Parerea mea e ca la "casatorit si fericit" ar fi fost indicat sa existe doua sectiuni - 1. casatorit si fericit cu aceeasi, 2. casatorit si fericit cu alta! Ar fi fost interesant!
      Logan - siguranta si incredere!

Comment

• Una in fata portii, una acasa si "una mai mica"(fimea)...toate toaca lovele la fel de mult Prioritate are ,binenteles, cea mai mica

Comment

• care cea mica? cea mica a lu cea de acasa sau cea mica adica copilu???

sigpic

Comment

• Originally posted by razvan2007
            Parerea mea e ca la "casatorit si fericit" ar fi fost indicat sa existe doua sectiuni - 1. casatorit si fericit cu aceeasi, 2. casatorit si fericit cu alta! Ar fi fost interesant!
            casatorit si fericit cu amanta

Comment

• Originally posted by SoNyKeL
              care cea mica? cea mica a lu cea de acasa sau cea mica adica copilu???
              Nu, fimea!
              Attached Files

Comment

• Originally posted by razvan2007 View Post
                Parerea mea e ca la "casatorit si fericit" ar fi fost indicat sa existe doua sectiuni - 1. casatorit si fericit cu aceeasi, 2. casatorit si fericit cu alta! Ar fi fost interesant!

daca vede nevasta treaba asta moare.
                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Necasatorit si fericit.....si nici nu cred c-o sa ma insor prea curand.....nu prea ma vad....
                  Da' cum e asta cu necasatori si asuprit? Asuprit adik de prietena? asta mi se pare cel mai rau.....

scuze ca fac dublu post, dar nu vad buttonul de edit........wtf??
                  ah si inca ceva sa fie clar......daca nu cant eu in casa, s-a terminat cu smecheria pot sa-mi dau foc. Cu fosta prietena de ex. cam asta a fost unul din motivele care-a dus la despartire.
                  Last edited by andrei; 2 January 2008, 15:52.
                  Mai e mult pana departe!

Comment

• Casatorit de prin 2000(asa scrie pe verigheta, sa nu uit), fara copii, cu masina.
                    LOGAN KISSFM 1.5 DC 85CP

Comment

• Inca mai ai timp sa faci copii! Numai sa nu ajungi sa te duci cu copilul la gradinita si sa te creada educatoarea bunicul copilului...

Comment

• casatorit prematur de la 21 ani 1994 august - 2 copii (9 ani si 1.3 ani- fete- si sunt mandru de ele)(de fete )
                        Casatorit si fericit... daca nu cumva este un mit
                        Last edited by DRIVERMAN; 4 January 2008, 21:00. Reason: Casatorit si fericit... daca nu cumva este un mit

Comment

• Nu sunt casatorit, dar sunt constient ca va veni si ziua in care nu o sa mai pot fugi.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                            casatorit prematur de la 21 ani 1994 august - 2 copii (9 ani si 1.3 ani- fete- si sunt mandru de ele)(de fete )
                            Casatorit si fericit... daca nu cumva este un mit
                            casatorit octombrie 1998, o fetita 6 ani FERICIT si cat de cat realizat la obiectivele din viata pana acum(intotdeauna se mai iveste cate ceva)
                            sigpic

Comment

• casatorit si fericit ,de cantat,canta puiul in casa noastra are 7 ani!

Comment

• pe mine deja incepe sa ma streseze gandu asta deja fratele celui mai bun prieten a comis-o anu trecut , o amica buna sa logdit in vara o comite si ea , prietenul meu cel mai bun a zis ca sa termine facultatea si o comite si el si eu nu am nici un gand
                                va spun eu cel mai mare burlac e unchimiu ca are 39 de ani si nu are de gand sa faca pasul cel mare el a zis ca face pasi mici si desi

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google