cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Casatorit de 1 an. Cred ca sunt printre putinii fericiti de pe aici deoarece in momentul in care zic ceva sa achizitionez ptr masina e prima care zice DA. boxe de 35 mil ?? raspuns DA ! Toba Esapament Sport - Raspuns - DAAAA! Etc etc DAA! Insa usor usor mi-am dat seama ca nu are rost sa mai bag bani in masina , ptr ca n-o folosesc! Sa nu uit : sotia are permis dinaintea mea si o cataloghez un f bun tester de masini ! Bafta in toate !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Tu esti exceptia care confirma regula. Laudarosule .
      Mult noroc.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Inca necasatorit...dar cred ca nu o sa mai scap de data asta...
        B-69-URC

Comment

• Din 98 cu un copil de 8 ani
          masina din 2007 de5 luni
          sigpic Alexandria

Comment

• Esti sigur ca te-ai exprimat cum trebuie?
            Last edited by Cristi_Xp; 20 May 2008, 01:29.

Comment

• Daca e vorba de mine ,asa cred
              sigpic Alexandria

Comment

• Avand in vedere titlul threadului io inteleg ca esti casatorit din 98 cu un copil de opt ani.

Comment

• ) lol pai daca omul ia placut copii eh intelegem ce a vrut sa zica
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

• Casnicit de 16 ani un kinder de 15 ani iar mcv pe care il am acum este a 13 masina din 86 incoace ,sper sa-l tin cat mai mult ,problema mea este ,ca atunci cand mergem impreuna ,are ochii atintiti pe vitezometru,si ma atentioneaza ,,,vezi ca ai 100,, in rest ma bucur ca kinderul ma sustine .dar va veni vremea ,peste 3 ani sa impartim volanul ca-i place mult si lui , atunci o sa fie rezbel
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Si eu sunt casatorit de aproape un an (14 iulie - Ziua Frantei ) si masina o am din 13 August, e cadou de nunta de la parintii nostri.

Comment

• Casatorit, fericit, masina o am de la tata (ma sparge daca pun ceva pe ea! ), motorina o pune el, concediile le plateste el, salariul il plateste el, ce mai suntem un clan frumos condus de o mana de fier (a lui taica-miu).

Comment

• Bai Omega.........Eu in locu tau taceam, serios)......Shhhhhh.......Anything you say can and will be used against you in a court of law , cum zice americanu.......
                          Mai e mult pana departe!

Comment

• Michee, cand simti nevoia sa scrii ceva, ia o bucata de hartie si scrie pe ea, daca nu, deschide notepad-ul scrie ce ai de scris si salveaza in Recycle Bin, iti vei gasi memoriile peste cativa ani tot unde le-ai pus, la toaleta sau in Cosul de Gunoi, sau cel mai bine deschide-ti un blog, acolo poti scrie ce vrei.

Comment

• Ai bai Omega ce te-ai suparat asa? Eu credeam(si inca mai cred) ca putem fi prieteni....
                              Mai e mult pana departe!

Comment

• Mai am 39 de zile si intru si eu in clanul celor casatoriti.
                                Fericiti sau asupriti? Vedem dupa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google