cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Casa de piatra si..Bine ca ai logan
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @vali007- Casa de piatra, drumuri fara probleme si cat mai mult din combustibilul iubirii!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Casatorit din 97, copil de 10 ani,Loganul de 2,4 e a 3 ia masina. In rest ca ficare om si casatorie cu urcusuri si coborasuri.Toate cele bune si succes celor care se insoara (marita) si celor singureii curaj

Comment

• Necasatorit si fericit. E bine deocamdata, dar sper sa am si eu o familie si unu-doi kinderi, ca-mi plac f. Mult
          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Nevasta-mea: "tii mai mult la masina decat la mine!"

Comment

• Era culmea sa fi zis: "tii mai mult la masina decat mine!"
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Casatorit de 5 ani, 2 puradei si deocamdata bine.La masina nu prea ma preocupa asa tare .E tabla dao in..
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Necasatorit si fericit ....La 21 de ani oricum nu imi arde de casatorie
                  fara linkuri externe in semnatura

Comment

• 12 ani si 354 de zile de bucuri si necazuri alaturi de cei doi copiii ai nostri.
                    sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

• 6ani, 1 luna, 3 zile însurat -fericit sunt cocos dar cânt împreună cu găină.Sunt fericit ca nu exista conflicte din cauza mașinii cu soția.

Comment

• Casatorit din 2005, si o fetita de 1 an si 7luni
                        Attached Files

Comment

• Mai am douasprezece zile si avem cinci ani de casnicie,doi puradei de patru si-un pic si am votat insurat si fericit ca sa nu mi-o iau pe coaja...

Comment

• Casatorit si fericit.....cel putin acum.....pt ca deh.....d'abia a trecut aproximativ o luna de la fericitul eveniment. Am sa vad mai incolo ce imi rezerva viata de familist, dar pana acum este ff bine.

sigpic

Comment

• Casatorit si...
                              No comment...Semnatura spune totul

Comment

• 9ani si 8 luni, nici nu stiu cand au trecut.Ce-mi zice nevasta-mea intr-o zi, cica barbatii conduc lumea si femeile conduc.....barbatii.
                                Last edited by Cromatic; 26 October 2008, 10:26.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google