Salut....de unde gasesc si eu o patura speciala pentru caini de pus pe bancheta din spate...din aia care are urechi ce se prind de tetiere....si...cum scot parul de caine....e mic si alb firul si se vede nasol pe tapiteria de logan kiss (are negru)....il trage aspiratorul de masina ?sau nu are putere...astept un rasppuns...voi cum va transportati cainii in masina fara sa ramana par?
patura caini pentru Logan
Collapse
X
-
de scos parum cel mai simplu e sa cumperi rola din aceia lipicioasa pt haine .....
de patura nu stiu
dar cel mai sigur e sa nu cari cainele pe bancheta punel in portbagaj
glumeam cu pusu in portbagaj........am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
-
sal emil si eu am aceasi problema ca si tine , problema la mine nu e parul e cainele care e nebun si destul de maricel , e un Cocker spaniel in varsta de 7 ani si cand il scot afara tre sa calce in toate baltocile si dupaia daca-l bag in masina e dezastru l-am luat de 2ori si l-am baga in portbagaj dar a stat vreo 10min si dupaia sa gandit sa sara pe canpele )
sigpic
Comment
-
Neaparat sa fie patura Logan, altfel pierdeti garantia.
Comment
-
bine ca ne-ai zis andrei...)
mai...oricum care are solutia...sa o zica ....nu fiti egoisti...am vazut la o prietena o asemenea patura...era data la o oferta de hrana pt caini...la un sac deala scump cumparat primeai si patura asta....si era super buna...practic sta ca introbarca acolo...daca pui patura asta....nu mai cade de pe bancheta etc...daca as sti sa pun poze...as fi pus sa fi vazut si voi catelusu meu...si poate si kissu...dar kisuu e la fel albastru marin etc,...Last edited by andrei; 23 November 2007, 22:09.
Comment
-
http://www.bony-automobiles.com/cata...t-animaux.html uite ceva interesant...cred ca la magazinele cu hrana de animale gasesti asa ceva si cu putina croitorie o poti lega de tetieresigpic
Comment
-
-
da valeriu...numai ca al meu....incape doar jumate in chestia aia....
o sa fac o poza la caine in Logan....aaa si sa stiti e caine LOGAN si are opt ani si inca e in garantie.... problema e ca nu stiu cum sa pun pozele aici sa le vedeti...sa vedeti si parul LOGAN bineinteles cum sta pe banchetaLast edited by andrei; 23 November 2007, 22:09.
Comment
-
am vazut merci Sp!ke numai ca pe aia am vazuto si eu...si daca te uiti e doar pentru partea pe care stai a banchetei...nu si pentru spatar....oricum o sa mai caut pana gasesc am trimis niste mailuri dar nu mai au pe stoc cacaciosii...si nu stiu cand aduc...
ehh...poate erati curiosi.....la avatar e catelul LOGANLast edited by andrei; 23 November 2007, 22:11.
Comment
Comment