Primul Ford Iesit Pe Poarta Fabricii La Craiova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Primul Ford Iesit Pe Poarta Fabricii La Craiova

Prima maşină marca Ford produsă la Craiova a ieşit pe piaţă. Este vorba despre o autoutilitară Ford Transit Connect. Maşina este gata la aproape doi ani de când Ford a preluat uzina de la Craiova. Producţia este realizată de o singură tură, cadenţa fiind de 90 de maşini/zi.

Ea a fost deja donată Spitalului Judeţean Craiova.

Surse: aici si aici
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

sunt curios ce vor zice cocalarii acuma....ca or sa zica ca unele modele ford sunt made in romania... si nu mai sunt bune ... ca de dacia sa nu mai vorbim
    Last edited by Loganu; 8 September 2009, 13:36.

Comment

dragut.ramane de vazut calitatea fabricatiei.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

cocalarii se dau in bemveuri....deci nu le e greu sa critice si ford acuma, pe langa logan. de sandero nu zice nimeni nimic, de ce oare? de ford nu mai pot sa spuna ca se trage din 1310, dar se pot lega doar de calitatea care poate lasa (sau nu) de dorit la romani. ei oricum o sa critice cu toate ca habar nu au nici macar ce inseamna sa ai logan, dar in schimb se dau cu pisicute din 80. asta da afacere, nu loganu`
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ca se fabrica e un lucru bun. Nu ca o sa cumpar in viitorul apropiat Ford dar sunt locuri de munca create.
          Ca un comentariu: Ford este in avantaj fata de Renault pentru ca a cumparat uzina destul de bine dotata d.p.d.v. tehnologic fata de Dacia. Si chiar si muncitorii sunt instruiti altfel fata de cum erau cei de la Dacia.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Daca va fi produs tot cu piese din Turcia atunci e nasol . Eu unul nu aveam o parere buna despre Ford-urile turcesti si in general despre Ford .

Comment

se vorbeste de 7000 de locuri de munca pana in 2011-2012. vor sa ajunga la 300000 de masini pe an, si vor sa inceapa productia si de motoare mici economice.

Comment

Bine ca a venit un investitor serios plus ca toti angazati au primit azi o prima in valoare de 500 ron !

Comment

fordul chiar si turcesc e o masina foarte fiabila. nu aruncati cu cacao, ca ford chiar nu e o masina de cacao. poate sa fie facuta si-n china.daca au grija la calitate cum au grija cand se uita la subcontracorii care lucrau deja de ani buni pt ford, pt modele ca focus sau mondeo sau jaguar, sunt ok. de aia de ce nu comenteaza nimeni ca au piese romanesti? pt simplul motiv ca nu se stie unde sunt facute subansamblele respective. de aiai or sa apara si aici pareri ca fordul de romania pt ca e un model low-cost va fi facut in dorul lelii, desi mondeo are parti facute tot la noi dar pt ca nu stie nimeni de ele, vai ce masina fiabila! multi nici nu-si pot imegina cat de globalizata este deja industria auto va spune unul care vorbeste din experienta ultimilor 8 ani petrecuti in industria auto...
                  Last edited by Seba; 8 September 2009, 14:45.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba iti critic doar prima parte a postului tau...
                    am amic care are 2-a tranzituri...unu made in germanica...altul made in turcia...ghici care dintre ela sta 3 luni pe an in service?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Cel facut in germania??

Comment

Deci piesele de mondeo sunt facute in Romania. De-aia nu-i merge fordul fostului meu comandat de pluton .
                        Despre Ford Transit va spune maistoru ca a avut unul tip antic si a cumparat un SH mai nou.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                          Cel facut in germania??

NU
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar si eu stiu un ford caruia i-a iesit biela prin bloc unde pe autostrada in Germania , un ford transit turneo connect , adica exact ce fac astia la Craiova , numai ca asta era facut in Turcia . Si in general fordurile sunt mai putin fiabile . De exemplu la Mondeo si focus probleme multe au fost la alternatoare . Cad alternatoarele pe capete la ele . Nimeni nu stie de ce . Da , intradevar s-a globalizat industria auto , dar pentru aia nu trebuie neglijata fiabilitatea , furnizorii de subansambluri trebuie sa fie cat mai seriosi . Tocmai asta spuneam , ca daca principalii furnizori de piese raman turcii , atunci da-mi voie sa iti spun ca eu unul nu mi-as lua ford .

Comment

Originally posted by mumus View Post
                              Seba iti critic doar prima parte a postului tau...
                              am amic care are 2-a tranzituri...unu made in germanica...altul made in turcia...ghici care dintre ela sta 3 luni pe an in service?
                              Un exemplu la cate situatii?...daca iti iei un Rolls Royce ca al lui Columbeanu si intr-o luna ramai fara frane (caz real) ce poti sa spui??? Ca Rolls-ul e o panarama?
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google