azi ziceau la tembelizor ca o sa faca un model concurent pentru sandero.sigur o sa fie fiesta.
Primul Ford Iesit Pe Poarta Fabricii La Craiova
Collapse
X
-
Sa vedem acuma daca se schimba forumul pe fordclub ( nu stiu daca exista asa ceva). Sa fie topic Ford Made in Romania si un alt topic Ford Made in outside Romania. Ar fi de tot rasul.
Oricum, incepem usor, usor si timid sa revenim in lumea producatorilor de automobile, unde eram odata. Ford , este un pas in fata. Daewoo, nu se pune la socoteala.
Comment
-
la vremea lui, a fost si daewoo un pas in fata. fata de dacia 1300 cu motor cu perfuzie, zambetul lu iliescu (ca proasta la p...endula) cielo, desi era un opel din 1980, era totusi cu 10-15 de ani mai avansat decat epava aia de dacie din '60 si ceva.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postasta a fost bula anului... a venit fordu si tu intrebi de matiz
bine ca nu intreb dacai renou nu mai face lastunuWelcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostDeci piesele de mondeo sunt facute in Romania. De-aia nu-i merge fordul fostului meu comandat de pluton .
Despre Ford Transit va spune maistoru ca a avut unul tip antic si a cumparat un SH mai nou.
cel vechi mi se pare mai durabil. are 25 de ani si sa va spuna @ten cat jar mananca. momentan a facut buba la pompa de injectie dar zilele astea revine pe traseu.
la cel mai nou ( 2000 ) ma bucur de dotari si silentiozitate. cum aflu daca e made in turcia sau germania? avand in vedere ca e import germania ar putea fi facut in tucia sau alta parte?
on-topic: sa dea Dumnezeu sa iasa lucru(ri) bun(e) de la craiova.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment