Primul Ford Iesit Pe Poarta Fabricii La Craiova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

azi ziceau la tembelizor ca o sa faca un model concurent pentru sandero.sigur o sa fie fiesta.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ba nu Fiesta inlocuitorul lui Fiesta dar cu alt nume. Oricum nu conteaza prea mult ce nume o sa aiba.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

PFMB o sa se numeasca inlocuitoru lu fiesta...

sigpic

Comment

pfmb = pufos mobil ?

Comment

ahha

sigpic

Comment

Sa vedem acuma daca se schimba forumul pe fordclub ( nu stiu daca exista asa ceva). Sa fie topic Ford Made in Romania si un alt topic Ford Made in outside Romania. Ar fi de tot rasul.
              Oricum, incepem usor, usor si timid sa revenim in lumea producatorilor de automobile, unde eram odata. Ford , este un pas in fata. Daewoo, nu se pune la socoteala.

Comment

la vremea lui, a fost si daewoo un pas in fata. fata de dacia 1300 cu motor cu perfuzie, zambetul lu iliescu (ca proasta la p...endula) cielo, desi era un opel din 1980, era totusi cu 10-15 de ani mai avansat decat epava aia de dacie din '60 si ceva.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

daca astia fac ford acum, o sa mai faca si matiz?era bun si ala, mai ales in oras.

Comment

asta a fost bula anului... a venit fordu si tu intrebi de matiz
                    bine ca nu intreb dacai renou nu mai face lastunu
                    Last edited by SoNyKeL; 9 September 2009, 14:37. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

Am auzit ca au donat primu ford spitalului din craiova...sper sa nu se dezmembreze cu bolnavu in masina.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                        asta a fost bula anului... a venit fordu si tu intrebi de matiz
                        bine ca nu intreb dacai renou nu mai face lastunu
                        am intrebat si eu asa.poate fac astia de la dacia o editie limitata(dedicatie) ca mi-e dor sa mai suflu in jicloare si sa ma f ... la cap platina.

Comment

oare vor avea probleme cu pinionul/semeringul sinterom?
                          sigpic

Comment

Mai dar rai mai sunteti !
                            , sunt cu ochii pe voi !
                            :thumbsup:

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
                              Deci piesele de mondeo sunt facute in Romania. De-aia nu-i merge fordul fostului meu comandat de pluton .
                              Despre Ford Transit va spune maistoru ca a avut unul tip antic si a cumparat un SH mai nou.
                              il mai am si pe cel antic :P .
                              cel vechi mi se pare mai durabil. are 25 de ani si sa va spuna @ten cat jar mananca. momentan a facut buba la pompa de injectie dar zilele astea revine pe traseu.
                              la cel mai nou ( 2000 ) ma bucur de dotari si silentiozitate. cum aflu daca e made in turcia sau germania? avand in vedere ca e import germania ar putea fi facut in tucia sau alta parte?

on-topic: sa dea Dumnezeu sa iasa lucru(ri) bun(e) de la craiova.
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google