Fanii Kia Din Romania Vor Sa Intre In Cartea Recordurilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca ia masina de epoca s-ar putea sa fie destul de valoroasa Si deviez putin de la subiect, dar nu numai cei cu kia sufera de frustrari gen nu-mi iau masina made in romania ca e proasta...
    Legat de "carnat", poate vom face si noi, dar sa mai evoluam putin ca si comunitate. Vad ca tot mai multe orase fac intalniri, cand se va ajunge la un numar destul de mare putem incerca. Acum zic eu, sunt totusi putini membri care ar participa la asa ceva. Problema nu e neaparat de bani, cum zice keanu, cat mai mult de timp. Stiu ca multi ar prefera, daca au cateva zile libere sa stea cu familia de exemplu, sau sa faca altceva decat sa meraga la o intalnire d-asta.
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

@SilviuB: Ideea e cam asa: cum venea unu' si zicea ceva de rau, cum sareau vreo doi cu gura ca nu e adevarat, ca masina e minunata si n-are nici o problema. Dupa o vreme s-a dovedit ca acesti cativa erau cei "privilegiati". Unul dintre ei s-a laudat ca fraieru' si asa a iesit la iveala. Asta la un forum declarat independent pe vremea aceea, fara legatura oficiala cu firma. Din care cauza s-au ofuscat altii, tot din conducerea forumului, si au sarit sa se muste de c... intre ei... tot pe forum, in vazul tuturor. Si intr-un final, dupa ce s-au incaierat bine, s-au scindat, cei din vechea conducere, in doua forumuri. Dupa care m-am scarbit si n-am mai intrat pe nici unul. Acum pricepi?
      PS: n-am nici o problema, sa-si ia un parc intreg de masini gratis. Dar sa scrie acolo: "sponsorizat de". Ca sa stiu si eu de unde bate vantul.
      Last edited by ParuLuScorilo; 10 September 2009, 15:06.

Comment

Originally posted by andrushk_mib View Post
        daca ia masina de epoca s-ar putea sa fie destul de valoroasa Si deviez putin de la subiect, dar nu numai cei cu kia sufera de frustrari gen nu-mi iau masina made in romania ca e proasta...
        Legat de "carnat", poate vom face si noi, dar sa mai evoluam putin ca si comunitate. Vad ca tot mai multe orase fac intalniri, cand se va ajunge la un numar destul de mare putem incerca. Acum zic eu, sunt totusi putini membri care ar participa la asa ceva. Problema nu e neaparat de bani, cum zice keanu, cat mai mult de timp. Stiu ca multi ar prefera, daca au cateva zile libere sa stea cu familia de exemplu, sau sa faca altceva decat sa meraga la o intalnire d-asta.

Ma tata o singura nationala ii pe an.. si aia tine 2 zile bine nu ajungi pe 2 zile vii in ziua intalnirii.. sa fim seriosi + de asta ii planificata cu cel putin 6 luni inainte de intalnire... deci nu ii vorba nici de timp.. eu nu cred ca familia nu intelege ca ai o pasiune pentru ceva si lipsesti o zi de acasa in an.... sa faci ce iti place.
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google