Fanii Kia Din Romania Vor Sa Intre In Cartea Recordurilor
Collapse
X
-
da bravo lor trebuie sa recunosc ca sunt super invidios , dar pe ei ii ajuta dealeri locali , ca la urma urmei le fac reclama , asa cum si in strainatati dealeri dacia sprijina logan clubu de acolo... dar la noi in tara noi suntem un ``praf in ochi`` ptr baietii in albastru de la mioveni...
sigpic
-
alex ideea e ca acest eveniment a fost mediatizat la dealer nu doar prin forumisti ca asa doar din forumisti eu bag mana in foc ca nu ne adunam 500 , sau cine stie poate KIA-isti au reducere de benzina si strabat tara oriunde oricand ptr orice...
sigpic
Comment
-
Nevastamea de mult tot zice sa vb cu cei de la fabrica...ptr o sponsolizare ceva...ca suntem Logan club-isti pana la urma...
dar ***** astia nu sunt in stare nici sa se ocupe de garantie cum trebuie...nu ca sa ne mai si sponsorizeze.Last edited by SoNyKeL; 9 September 2009, 12:24. Reason: Deviem de la subiect , nu trebuie sa jignim pe nimeni...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
pai atunci...Loganisti din toata tara ,unitiva!!!daca ar da cineva macar un bax de bere,bere si mici ,fasole la cazan sau sarmale ia sa vedeti voi ca tot se aduna ceva.romanii cand aud de potol gratis se omoara ..Last edited by margelatu; 9 September 2009, 14:02.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
da propun sa organizam un spectcol cu balci , circ , muzica , mici , bere...
da ca il avem pe seba la cascadorii
godfatheri de la timis cu ansamblu lor folcloric
dark dresura de caini
design rolercoster
skandal vine cu sonorizarea
da da ar iesi ceva frumos...
sigpic
Comment
-
da dar sa faca dacia o pomana impreuna cu dealerii ca tot am dat atatia bani pe frigiderele astea si pe revizii .asa ca sa pun si ei de mici si bere.cred ca s-ar mai bate un record la mici si bere.falimenteaza astia.cum altii pot asa sa organizeze si ei Marea Daciuiala.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment