Fanii Kia Din Romania Vor Sa Intre In Cartea Recordurilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fanii Kia Din Romania Vor Sa Intre In Cartea Recordurilor

Posesorii de modele Kia din Romania vor sa realizeze cea mai mare coloana neintrerupta de masini Kia din lume. Tentativa de record va avea loc la Bran, in 10 octombrie.

Daca ai pot, noi care avem masina autohtona de ce nu am putea ?

In plus, noi o sa avem DOAR un singur model si nu toata gama Dacia

Sper sa le iasa baietilor ce si-au propus. Poate la anu sarim si noi cu 200 - 250 de Logane ( sa fim mai cu mot ).

da bravo lor trebuie sa recunosc ca sunt super invidios , dar pe ei ii ajuta dealeri locali , ca la urma urmei le fac reclama , asa cum si in strainatati dealeri dacia sprijina logan clubu de acolo... dar la noi in tara noi suntem un ``praf in ochi`` ptr baietii in albastru de la mioveni...

sigpic

Comment

chiar ghimpe-n coasta, de multe ori...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

daca si-ar da silinta posesorii de Logan pariu ca am fii lejer peste 500 de masini

Comment

alex ideea e ca acest eveniment a fost mediatizat la dealer nu doar prin forumisti ca asa doar din forumisti eu bag mana in foc ca nu ne adunam 500 , sau cine stie poate KIA-isti au reducere de benzina si strabat tara oriunde oricand ptr orice...

sigpic

Comment

Nevastamea de mult tot zice sa vb cu cei de la fabrica...ptr o sponsolizare ceva...ca suntem Logan club-isti pana la urma...
            dar ***** astia nu sunt in stare nici sa se ocupe de garantie cum trebuie...nu ca sa ne mai si sponsorizeze.
            Last edited by SoNyKeL; 9 September 2009, 12:24. Reason: Deviem de la subiect , nu trebuie sa jignim pe nimeni...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

pai sponsorizeaza generatia de cupru la fotbal. aia care pana acum cu toate vedetele lor au ratat vreo 2-3 calificari...de aia nu mai au bani de altceva.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pai atunci...Loganisti din toata tara ,unitiva!!!daca ar da cineva macar un bax de bere,bere si mici ,fasole la cazan sau sarmale ia sa vedeti voi ca tot se aduna ceva.romanii cand aud de potol gratis se omoara ..
                Last edited by margelatu; 9 September 2009, 14:02.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

da propun sa organizam un spectcol cu balci , circ , muzica , mici , bere...
                  da ca il avem pe seba la cascadorii
                  godfatheri de la timis cu ansamblu lor folcloric
                  dark dresura de caini
                  design rolercoster
                  skandal vine cu sonorizarea
                  da da ar iesi ceva frumos...

sigpic

Comment

si eu ? ce rol am
                    Daca e sa am rol de babysitter ma bag ...da sa fie fete ....de peste 15 ani
                    On -topic : Sigur nu se va tine nici o parada a fanilor kia
                    Last edited by Loganu; 9 September 2009, 14:40.

Comment

da exact facem arie de baby sitting si te bagi acolo cu cezar ca ala-i competent din punct de vede medical si-l iei si pe valeriu ciprian ca-i cu experienta...

sigpic

Comment

eu propun sa ne adunam o data cu ei....si sa ai infrangem din start.....
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

da dar sa faca dacia o pomana impreuna cu dealerii ca tot am dat atatia bani pe frigiderele astea si pe revizii .asa ca sa pun si ei de mici si bere.cred ca s-ar mai bate un record la mici si bere.falimenteaza astia.cum altii pot asa sa organizeze si ei Marea Daciuiala.
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ce spuneti de asta?
                            +

Comment

sa presupunem prin absurd ca astia vor intra in cartea recordurilor....sa vedeti ce o sa fie in romania atunci ) cu fan cluburile .. dar tot noi o sa fim pe primu loc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google