Fanii Kia Din Romania Vor Sa Intre In Cartea Recordurilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

urate mai sunt masinile alea fara un body kit sau jante. tuning-ul la ei inseamna folii si parasolar
    daca se intra in cartea recordurilor cu, bineinteles, un record, se da premiu bani. nu? eu asa stiam
    ce misto ne-am promova clubul daca ar fi asa.\
    la draq, pe forum-ul asta sunt inscrisi 18607 membri. daca ne-am intalni cu totii (ceea ce e putin probabil) am bate recordul recordurilor
    Last edited by bogdan_1984; 9 September 2009, 15:54.
    sigpic

Comment

degeaba va atacati dar baietii s-au organizat bine.cei frumos si lu dumnezeu ii place.asta e.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
        pe forum-ul asta sunt inscrisi 18607 membri. daca ne-am intalni cu totii (ceea ce e putin probabil) am bate recordul recordurilor
        Fata de 3908 membri...

Comment

da dar din astia ia vedeti cat sunt morti.

Comment

Ceva vesel de la Kia
            Attached Files

Comment

pai si noi nu putem sa facem inaintea lor ?)
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

am putea face si noi un recensamant? sa vedem cati am mai ramas?
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Noi niciodata nu vom fi ca ei atata timp cat la noi se organizeaza cate 2 intalniri in aceeasi perioada in parti diferite.. cum sa ne intalnim atatia? jumate sunt intr-un capat alt tarii si jumate in celalat... si iarasi daca majoritatea nu prea ii intereseaza. Cazul asta campionatul de drifturi. Se simt cei care trebuie. Oricum noi nu facem intalnirile sa intram in Noul testament, noi facem intalnirile sa ne simtim bine si cei care vin de obicei la unele intalniri stiu asta.. dintre toti cei care au comentat pe aici nu stiu daca o fost careva la mai mult de 1 intalnire si aia poate o avut loc la ei in localitate.

PS. Intalnirile au loc pentru prietenie nu hop tzop ne adunam o adunatura de oameni intr-un loc si gata am facut intalnirea.
                  PS2. Nu iti trebuie nici un fel de ajutor de la nici o reprezentanta daca vrei sa vii.. cazul asta a fost la sibiu. Intalnirea a fost planificata cu 1 an inainte ca sa stie toata lumea si sa vina cine vrea, la noi nu este pasiune pentru masina cine are isi arata majoritatea care intra pe forum intra din obligatie ba ca sa stricat ceva la masina ba ca vrea sa faca stiu eu ce ba ca nush ce...
                  Eu nu cred ca 300 de lei ii o avere si pe care nu poti sa o strangi intr-un an ca sa ajungi la o amarata de intalnire.
                  Last edited by KeanuRev; 9 September 2009, 22:53.
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

Nu as vrea sa compar forumul asta cu altele. Dar despre cel Kia, organizatorul "carnatului", stiu cate ceva. Si pot sa va spun ca e sustinut de firma. Pe fata chiar, mai nou. In trecut era sustinut pe la spate, dupa cum s-au scapat niste membri marcanti care nu s-au putut stapani si s-au laudat pe forum cu reducerile (intr-adevar mari) cu care si-au cumparat masinile - ca sa va faceti o idee, isi luau o masina cu motorizare superioara si cu toata gama de optionale la pretul uneia din cea mai parlita. Pe urma a mai fost un episod in care s-au paruit pe forum, cu injuraturi si tot tacamul, dupa care s-au scindat in doua. Ca, deh, atunci cand la mijloc sunt interese materiale, asa se intampla. Asa ca exemplul lor nu e deloc de admirat.

Comment

Lasati-i sa faca "carnat" de masini prin tara...noi facem fericiti copiii nevoiasi.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                        urate mai sunt masinile alea fara un body kit sau jante. tuning-ul la ei inseamna folii si parasolar
                        De ce esti rau. Fiecare isi face ce vrea la masina, eu unu ii respect.

Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                        Nu as vrea sa compar forumul asta cu altele. Dar despre cel Kia, organizatorul "carnatului", stiu cate ceva. Si pot sa va spun ca e sustinut de firma. Pe fata chiar, mai nou. In trecut era sustinut pe la spate, dupa cum s-au scapat niste membri marcanti care nu s-au putut stapani si s-au laudat pe forum cu reducerile (intr-adevar mari) cu care si-au cumparat masinile - ca sa va faceti o idee, isi luau o masina cu motorizare superioara si cu toata gama de optionale la pretul uneia din cea mai parlita. Pe urma a mai fost un episod in care s-au paruit pe forum, cu injuraturi si tot tacamul, dupa care s-au scindat in doua. Ca, deh, atunci cand la mijloc sunt interese materiale, asa se intampla. Asa ca exemplul lor nu e deloc de admirat.
                        E ciubucu lui daca-si ia masina full la pret de nimic. Daca omu a fost destept si ia mers mintea bravo lui. Acuma daca cei de la Dacia ii ofera lu XP io stiu noul SUV ( de exemplu ) pe gratis, noi acuma ii sarim in cap ca frate nu e corect? A muncit la forum, il plateste, este al lui e si normal sa aiba si beneficii de pe urma muncii sale ( mici sau mari ).

Chestia asta cu "Aaaa ... frate daca nu eram noi userii tu ca Administrator nu aveai forum" e o prostie ... fiecare s-a inregistrat singur si de buna voie ... nu scrie nicaieri ca forumul iti aduce beneficii financiare, e alegerea ta sa stai pe el. Nu-ti convine ... fugi si fa-ti prorpiul forum ( mai stim noi o tentativa ) sa vedem daca-ti iese.

Originally posted by darksid3 View Post
                        Lasati-i sa faca "carnat" de masini prin tara...noi facem fericiti copiii nevoiasi.
                        Dar de ce sa nu facem si noi ... Defapt daca stau bine si ma gandesc ... Deja exista "The Largest Parade of Dacia Logan Cars" ... anume parcarea MAIului cu cele 2000 Logane
                        Last edited by SilviuB; 10 September 2009, 06:54.

Comment

Daca vin toti cum ai venit tu, silviule la regionalele si anualele a loganistilor de pana acum....cu siguranta ii intrecem
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

atata timp cat noi ii injuram zilnic pe astia de la dacia, xp o sa-si ia suv-ul dupa 50 de ani. o sa primeasca masina de epoca
                            cat despre fanii kia, majoritatea sunt frustrati care vor sa arate ca au o masina mai buna decat loganul. stiu si cativa de nota 10, dar majoritatea cand ii intrebi de ce au ales kia zic ca la pret de logan au dotari de bwm. numa fiabilitatea e de trabant, dar ce mai conteaza?
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

io nu vreau SUV ... ma multumesc cu megane RS
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

am intrat pe kai forum si ei spera sa adune 300 dar pe lista abia au confirmat 72 iar din astia cine stie...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google