Cu Loganul sau cu VW Polo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu Loganul sau cu VW Polo?

Dupa Craciun vreau sa plec cu inca un cuplu de prieteni, in Belgia (2500 de km dus). Avem posibilitatea sa alegem. Cu VW Polo al lor sau cu Loganul meu. Suntem, deci, 4 persoane (2 soferi si nevestele lor) plecam pt. 3 zile de stat, plus 2 zile la dus, 2 zile la intors...total 1 saptamana.

Voi ce ziceti? Sa plecam cu Loganul sau cu Polo? (consum Polo - 4L/100Km, consum Logan 7,5L/100Km pe timp de iarana). Ce ar trebui sa luam in calcul pt alegere?

Va rog sa fiti obiectivi si sa faceti abstractie ca aveti Logan! Si eu as vrea sa ma laud cu Loganul, dar vreau sa fiu sigur ca voi face cea mai buna alegere pt cei 5000 km
    Last edited by zenit; 24 November 2007, 04:59.

@zenit Unu :trebuie sa tineti cont si de bagajele pe care le luati daca au loc in masina.Doi:depinde ce dotari are fiecare masina la calitolul siguranta,ABS,air-bag,ESP si alte minuni.Si trei consumul...Polo tine cu voi la acest drum dar ti-am zis trebuie tinut cont si de dotari...
    sigpic

Comment

Loganul e Laureat Plus. Deci are ABS si airbaguri. Consumul e mic la Polo, dar ma gandesc ca dincolo de faptul ca nu-ti prea incap bagajele (are portbajaul fff. mic) pasagerii din spate stau cam anchilozati ca e mic spatiul. Si 2500 km dus, 2500 km intors.... e ceva.

Mai astept pareri. Multumesc!

Comment

Eu zic ca 2 femei in spate(ca banuiesc ca doamnele vor sta acolo) vor sta ok, nu vor avea probleme. Acum depinde de bagaje. Daca reusiti sa le inghesuiti in Polo atunci asta e alegerea mea.;)
        numar secundele

Comment

Io zic sa mergeti cu Polo, nu de alta da nu merita sa pierzi o zi din vacanta odihnindute dupa ce ai condus 2500km, daca aveti de gand sa conduceti amandoi si mai bine mergeti tot cu Polo (sti doar vorba aia: "Masina si nevasta nu se dau...")

PS: Totusi io nu prea am incredere in alti soferi si in locul tau masi duce cu masina mea, cat de benzi nu cred ca polo consuma 4L/100km incarcat si sa mai si meri cu peste 100km/h, plus ca nici loganu nu consuma 7,5L/100km daca meri cu 100km/h

NU-I LASA PE ALTI SA ALEAGA IN LOCUL TAU (asta zici ca e mesaj electoral ))
          ...de doi lei :p

Comment

Daca Polo are ceva dotari de siguranta (ABS, cel putin dublu-airbag) e bine sa mergeti cu el. Oricum scaunele la Polo sunt mai comode decat la Logan si consumul e mai mic.

PS: Vezi ca in afara tarii parca esti obligat sa ai cauciucuri de iarna, lanturi, nisip, lopata.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

interesanta alegere.
              polo deoarece consuma mai putin si la acei multi km e cam 150 oiro diferenta.
              depinde si cit sint doamnele ca sa incapa lejer in spate si chiar daca ai fi singur in spate tot rupt de obosit ai fi.
              eu as opta pt polo, decit sa se uzeze a mea, mai bine a lui
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

numar secundele

Comment

va multumesc pt. idei. Imi pare rau ca nu ma pot lauda ca am fost cu Loganul in Belgia, dar si eu inclin tot catre Polo. Totusi, consuma mai putin.

Comment

zice bine streulea
                    in plus, polo nu e chiar asa mic, e chiar fain ca spatiu(vorbim de ultimul presupun) doar ca portbagajul e mic dar...doamnele sunt subtirele si posetele le tineti pe bancheta

Comment

polo eu zic ca e alegerea cea mai buna....gandestete in afara de consum....stai doar 3 zile cate bagaje sa iei pt 7zile cu tot cu drum...... ...si nu cred ca sunteti de vreo 1.90 fiecare sa zici ca nu ai loc in ea......parerea mea
                      JUST ME.....30-rdd......

Comment

Originally posted by crististreulea
                        interesanta alegere.
                        polo deoarece consuma mai putin si la acei multi km e cam 150 oiro diferenta.
                        depinde si cit sint doamnele ca sa incapa lejer in spate si chiar daca ai fi singur in spate tot rupt de obosit ai fi.
                        eu as opta pt polo, decit sa se uzeze a mea, mai bine a lui

vorba lui cristi decat sa ii mai bagi la masina ta ink vreo 5200 de km mai degraba o lasi pe a ta acasa frumos....si te duci cu polo...) apropo..vacanta placuta..pt atunci....sigur va fi marfa.....noroc
                        0.9 tce SL plus

Comment

la polo cred ca nici subwooferul meu nu ar avea loc.
                          nici loganul nu e vreo limuzina dar sa mergi cu polo la drum lung e cam nasol.

Comment

Daca ar fi sa aleg eu intre masina mea (logan) si orice alta masina, as alege clar sa merg cu a mea si sa conduc numai eu. Si asta pentru ca eu nu merg in dreapta la drum decat cu tata, in rest conduc numai eu.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

eu as merge clar cu golanu'. polizorul ala in afara de consum, n-are alt avantaj. iar daca nevasta e ca a mea, atunci ai luat-o "in brate", ca-n polo nu bagi 4 oameni cu bagaje pentru 8 (asta-i "meritul" nevestii-mi). eu fiind mare (1,93m si 112kg, nu m-as duce cu polo 2500km). am mai pove pe alt thread incercarea de-a merge 4 oameni cu bagaje in fabia. no way...
                              intrebare off-topic pt aia care nu vor sa-si uzeze masina: in mod normal o tineti in vitrina ? eu am luat-o sa ma plimb prin lume, nu sa ma laud cu ea atarnata pe balcon
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google