Cate Benzi De Rulare Sunt Pe E85 ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cate Benzi De Rulare Sunt Pe E85 ?

Datorita faptului ca inca o data a aparut aceasta intrebare aprinzatoare la una din intalnirile "fulger" ma gandeam ca poate mai sunt si altii cu alte pareri despre cate benzi sunt pe E85 ca sa ne lamurim o data si sa putem incheia acest subiect la intalniri.

teoretic e una singura.adica cea de langa axul drumului.cealalta este mai ingusta un pic decat prima.acum cativa ani dupa ce au facut astia de la drumuri e 85 ,au spus ca banda din dreapta (cea de langa bordura ) ei o denumeau "banda de urgenta".asta era cand la noi se visa la a2 si la mai nu stiu ce drumuri expres.

de la Wikipedia zicere:

Drum expres numit şi drum rapid, este un drum public utilizat exclusiv pentru vehicule a căror viteză maximă depăşeşte 50 km/h, pe care oprirea şi staţionarea pe partea carosabilă sunt interzise.

Aceste drumuri sunt construite în zonele unde normele de autostradă nu pot fi îndeplinite. Drumul expres este un drum de transport rutier, pe care viteza minimă de circulatie al vehiculelor trebuie să fie de cel puţin 50 km/h.

Şantierele de construcţii pentru aceste drumuri sunt de obicei mai puţin costisitoare decât pe autostrăzi. Spre deosebire de autostradă, pe drumul expres sunt permise încrucişări de nivel cu alte drumuri de circulaţie. Traficul la intersecţii va fi de cele mai multe ori reglementat de semafoare sau prin sens giratoriu.

di aia vedeti giratorii la nodurile de pe e 85 ca l-au facut expres.
    Last edited by margelatu; 16 September 2009, 20:50.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Daca e85 e ala care trece prin Urziceni,are o singura banda de mers si una de urgenta.Sunt si panouri din loc in loc pe drum care specifica acest lucru
      MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Apai acuma depinde de zona....ca E 85 se cam intinde oleac, nu gluma.....vreo 300 si ceva de kilometri. Sunt portiuni de drum care sunt 2 benzi pe sens de mers...portiuni..dar la care se revine imediat la o singura banda. Luati exemplu de la Ramnicu Sarat -Bacau.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

e simpla treaba ...o singura banda..pe sens. Asta e tot.
          Cand vad flash-uri in spate , mergand pe E85 m-i se scoala parul in cap sa vad nenorocitii care se cred pe autostrada.

Comment

regulamentul prevede ca sa se ocupe prima banda de mers. ceilalti care merg mai tare..."God speed"
            si ca sa raspund la intrebarea din titlu "toate sunt benzi de rulare"
            daca intrebarea era formulata asa: "Cate benzi de rulare sunt pe un sens?", apoi alta mancare de peste...
            sigpic

Comment

Cred ca merg cel mai des dintre voi toti pe E85 , pana aproape de Focsani ( 1 data la 2 saptamani ).
              E85 a fost conceput ca un drum de 1 banda de mers si una de urgenta. SI cum in Romania, lipsesc cu desavarsire drumurile bune si autostrazile marea majoritate folosesc ambele benzi de mers- lucru pana la urma de bun simt.( fluidizare trafic etc etc )
              Last edited by Cezar; 17 September 2009, 10:32.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

@dani, mike si CataFof: ia mai relaxati-va putin, si ramaneti pe tema subiectului.
                Ms de intelegere.

Comment

Calm, sincer si la obiect, raspunsul corect la care subscriu fata rezerve este in primul paragraf al postului lui Thejock3r.
                  Imi cer scuze fata de toata lumea daca am sarit calul.
                  sigpic
                  Ambition 1.5 dc

Comment

Despre "soferie", aveti aici topic special dedicat.

Comment

@Thejock3r, poti sta tu cat vrei pe banda de urgenta, eu nu te incurc. si multa lume poate sa stea acolo. Considerati-o voi banda e circulatie...si depasiti pe acolo. ca doar nu va incurca nimeni.
                      Si cam de ce crezi tu ca m-ai linisti daca ai circula la fel ca mine? Un motiv in plus pantru ine sa cred ca mai exista cate un sofer pe lumea asta care stie sa circule..

@Cezar , gata ...am scris pentru ultima oara. Toate bune.

Comment

Mister elucidat: o banda de mers, si una de urgenta.
                        Se inchide.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google