A Mai Căzut O Stea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si-a cam facut-o cu mana ei!

Comment

• Asa este,si-a batut joc de ea.Pacat,era talentata,27 de ani nu e o varsta la care sa mori.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• da, am vazut o emisiune "clubul 27", cu astia morti de tineri. pai ala de la nirvana, ala de la doors, asta, toti drogati si beti manga. ce se asteptau, sa intre in clubul 270?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• astea sunt cauzele...daca isi bat joc de ei!

Comment

• Astea sunt urmarile..........dupa excesele avute ce crezi ca urmeaza..........
            Pacat de ei/ea
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• Si cand te gandesti cati oameni bolnavi sunt pe paturi de spitale care ar da orice sa mai traiasca..iar altii, care au totul, tinerete, faima, bani etc isi bat joc...ciudata mai e viata si omul asta! )

Comment

• Astazi s-a stins din viata Alexandru Pesamosca , Dumnezeu sa-l ierte

Comment

• RIP am fost operat de Dumnealui, mi-a scos apendicele cand eram mic acum vreo 17 ani
                  Last edited by Seba; 2 September 2011, 01:18.

Comment

• "Daca astazi merg fara probleme si alerg si fac sport se datoreaza numai domnului doctor Pesamosca. Un mare OM,un mare chirurg pediatru care de-a lungul vietii sale a salvat mii de copii. Pacat ca ne mor asemenea valori iar lichelele inculte care ne conduc tara traiesc bine mersi in huzur fara a merita acest lucru...."

Este un simplu comment pe care l-am gasit intamplator dar care m-a miscat. Si de mine a avut un pic grija, in marea de copii pe care i-a insanatosit.

Dumnezeu Sa-l Odihneasca!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca! RIP

Comment

• E prima oara cand aud de el,am vazut si azi dimineata la tv.Se pare ca a fost un adevarat profesionist,dar inainte de toate un OM adevarat,din ce in ce mai putini in Romania...
                        Dumenezeu sa-l odihneasca.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. In tara noastra sunt tot mai putini cei ca dumnealui...
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Sunt foarte putini oameni ca el .. un adevarat exemplu de caracter .. Dumnezeu sa-l ierte !

Comment

• Dumnezeu sa-l odihneasca !

Comment

• Din păcate,valorile se duc,una câte una și vom rămâne cu Moni,Sânzi și Crudu..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google