Top Gear Va Filma Un Episod In Romania

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Top Gear Va Filma Un Episod In Romania

Top Gear va filma un episod in Romania in data de 22 septembrie

Sursa
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

se va filma la Palatul Parlamentului intre orele 19:30-23:30
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

noroc pe voi astia din Buc
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Eu tare as vrea sa faca si un test pe drumurile de la noi din tara. Si sper sa faca si caterinca cu care ne-au obisnuit. Cred ca va iesi comedie maxima
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

la ce caterinca e tara asta...sa vedeti ce caterinca de episod o sa iasa ))

Comment

super tare, sunt favoriti mei, am vazut toate sezoanele. Respect pentru Top Gear ! ! !
            sigpic
            The MVP

Comment

oricum, daca vor iesi din Bucuresti cu masinile ( Ferarri, Lambourghini si A. Martin-u' ) sigur ii vor duce pe cele mai bune strazi sa nu se faca de c**a prea tare )

Comment

Am auzit ca vor filma si prin Dobrogea si pe Transfagarasan....tare sunt curios cum le vor fi rinichii cu masinile alea prin gropane ca pe o banala piatra cubica iti clantane dintii cu maxim 30 km/h
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

doamne fereste sa vada vreun cocalar cu masina de fita ca se filmeaza, ca o sa se dea in figuri de zici ca Stig e doar un puisor...
                  probabil una din concluzii ar fi: tara saraca dar ce masini...zici ca e salon auto, mai ales prin zonele centrale ale unor orase.
                  oricum, e bine ca ne mai baga cineva in seama (la topgear a mai fost vorba mai demult de logan) si asteptam sa vedem ce o sa iasa.
                  numa'bine!
                  a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

dar loganul nu l-a testat nu ? stiu ca a fost faza ca e masina buna si a pus-o in cosul cu masini bune, atat )

Comment

sa testeze berlina 1.2 16 volti ) ...sau un model din gama dacia

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                        oricum, daca vor iesi din Bucuresti cu masinile ( Ferarri, Lambourghini si A. Martin-u' ) sigur ii vor duce pe cele mai bune strazi sa nu se faca de c**a prea tare )
                        Care-s alea? A1 e zob, A2 se termina intr-un deal, pe DN1 cand incepe sa se sugrume traficu pe la comarnic o sa caute cea mai apropiata iesire spre autostrada. Asta daca nu-i opreste unu dintre cele nshpe radare de pana acolo. Eu zic ca pe oriunde ar merge tot o sa iasa comedie despre drumurile noastre

Comment

Or sa-i bage pe aia 850km de autostrada gata pana in toamna

Comment

pe bucata aia intre gilau si turda

Comment

sau pe timisoara arad. au acolo autostrada...teren arabil mii de hectare, lua-i-ar dracu pe aia cu 800km de autostrada pe an in romania...
                              sau mai bine la noi pe circuitul de la iveco. sau ala de la dinias, pe macadam...sa apara staici, borlovan, lola si isac la teveu la bibisi
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google