puneti careva va rog tot filmuletul aici...
Top Gear Va Filma Un Episod In Romania
Collapse
X
-
am vazut numai partea a 2 a a filmului,au fost foarte incantati de tranfagarasan.binenteles,sigur au fost incantati numai de partea aia unde urci,inainte sa ajungi la lacul balea,nu de restul drumului care e praf.mie mi-a placut faza cand s-au trezit si erau jos acolo,la barajul vidraru,cat de tare a ridicat cameramanul imaginea...as vrea sa vad si prima parte...Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Offtopic: Cand ai fost ultima oara pe TF?...Eu am fost cu cateva zile inainte sa-l inchida. 80-85 % din drum este bun, doar portiunea de la Vidraru, vro-10-15 km cu denivelari dar am observat ca si acolo au plombat.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
@darksid3 daca mergeai prin Iunie-Iulie era prapad pe Transfagarasan ... am fost cu bicicleta iar la intoarcere nu prea mai schimba bicicleta ... cand ne`am intors ne`am bagat si pe drumul forestier ... erau niste gropi , dar se apucase sa il repare ... nu stiu daca acum este reparat complet acum, dar cred ca este mai bun decat era cand am fost eu ...
Oricum se pare ca au aratat toate partine Romaniei ;) ... dar parca cu satul de rromi a fost cam exagerat ...
Comment
-
Am fost si in iunie pe Tf...nu stiu, mie nu mi s-a parut atat de accidentat...dar am fost cu Loganul stock si avand in vedere ca am facut si offroad in apropiere de Sfinx - Bucegi, se intelege...sa revenim
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Astia au patit la Rex (Mamaia) asa cum a patit un amic cu o delegatie FMI acum cativa ani, exact cand aparuse seria 7(modelul nou la vremea respectiva). Membrii delegatie in majoritate erau nemti si pe drumul de la aeroport la hotel au numarat vreo 8-9 "septare" si masina fusese lansata cu doar o luna in urma. Intrebarea la aceea vreme a fost : "voi de ce aveti nevoie de fonduri FMI?"sigpic
Comment
-
NU mi-a placut faptul ca documentaul ce rula in pub despre sandero era in rusa sau ce limba era aia. deci practic cine nu stia nimica despre Romania, acuma crede ca suntem o tara de prin fosta urss populata de tigani.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Acum doua minute am terminat si eu de vizionat episodul 14x01. Concluziile mele ar fi urmatoarele:
1. Suntem o tara de tigani (si nu ma feresc sa folosesc termenul asta! am prieteni tigani la care intru cu placere in casa lor, dar ii si urasc pe tiganii care ne fac de ras!) pentru ca nu stim sa ne prezentam/vindem ce avem din belsug... natura!;
2. Suntem de tot rasul in EU incat nici nu ne-au trecut hartile pe GPS... aici ar fi de discutat. Italienii nu ne-au trecut pe hartile GPS din motive bine stiute (vezi cazul Mailat);
3. Nu avem drumuri... no comment!
4. Nu avem hoteluri... aici ar fi ceva de comentat, dar Clarkson a avut un pic de dreptate, pe Transfagarasan nu prea ai unde sa te cazezi daca nu-ti rupi masina pana la Cumpana, sau daca nu meri pana la Capra;
5. Avem o tara superba... numai ca suntem idioti si nu stim sa profitam;
6. Noi (si marocanii) avem cea mai savuroasa mancare din lume... numai ca daca n-avem hoteluri... in pustietate nu vine nimeni sa-ti ofere mancare autohtona (cred ca cei trei nu s-ar mai fi trezit a doua zi daca gustau pastrama, bulzul, palinca, zaibarul si tochitura moldoveneasca in loc de zeama de ploshnita 'a se citi schnaps' ce au baut-o ei inainte de a "se culca in masini");
7. Dacia cred (de fapt nu cred ci sunt convins) ca a platit bani grei pentru promovarea marcii, pentru ca de la anul Dacia (NU RENAULT!!!) se va comercializa si in GB, asa ca nu degeaba James a fost incantat de Sandero...
Ar mai fi cateva de zis, dar ma opresc deocamdata aici...
Comment
-
Originally posted by raduprov View Postaici le aveti aman2 parti legate
http://stirileprotv.ro/show-buzz/fil...n-uimitor.html
multumesc.am dat jos de acolo filmul.calitate super.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
ECHIPA TOP GEAR SI DACIA SANDERO...
Dupa ce in urma cu doua zile va aratam cat de impresionati au fost cei trei britanici de Transfagarasan, catalogat drept cel mai uimitor drum din lume, va prezentam acum un alt episod amuzant de la filmarile Top Gear in Romania.
James May a avut insa parte de o surpriza...de fapt de doua surprize, una din partea colegilor sai si alta din partea unui sofer roman. Clarkson i-a cumparat o Dacia Sandero, masina pe care May visa sa o conduca de doi ani de zile si care a reusit sa-l impresioneze placut. "Este extraordinara. Se conduce atat de simplu. Dacia este esenta unei masini. Este un cadou extraordinar", a declarat May dupa drive-test.
Din pacate, May nu s-a bucurat de cadou decat vreo jumatate de ora, masina fiind avariata destul de serios de un TIR.
Va invitam sa savurati cateva minute delicioase din experienta echipei Top Gear in Romania.
sursaForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment