Top Gear Va Filma Un Episod In Romania

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am asteptat cu multa nerabdare acest episod ! ! ! Sunt cei mai tari, si ne-au prezentat exact cum suntem : avem toate resursele si toate frumusetile din lume, dar nu stim sa le exploatam si sa ne folosim de ele ! ! ! Oricum la anul cand o sa se redeschida transfagarasanul 100% o sa fie FULL de turisti, multumim Top Gear, Poate autoritatile din arges o sa rezolve si ei problema cu asfaltarea sau plombarea, pentru a avea in fiecare an mai multi turisti. Asa la anu o sa vina foarte multi, o sa le placa, dar sigur nu se vor intoarce. Cat despre Dacia, din ce am urmarit eu in seriile anterioare am vazut ca May a fost destul de interesat si nu a avut decat cuvinte de lauda, dar asta este clar o tehnica de promovare. Respect Top Gear ! ! !
    sigpic
    The MVP

Comment

Nu are nimeni si subtitrare pentru acest episod? pls...?
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Se gaseste titrarea pe http://www.subs.ro/cautare/name/top-s-gear/1
        Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

haideti sa le scriem la TG sa testeze loganul
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Faza cu TIR-ul care sa urcat pe Sandero a fost regizata sa fim seriosi, uitati-za la fata soferului... Sincer le urmarea episoadele dar dupa cel filmat la noi credeti-ma ca mi-au facut greata, considerandu-ne tigani, gipsy... asta suna a discriminare ce au facut ratacindu-se intentionat prin satul acela. Rusine pentru niste vedete mondiale de teapa lor...

Comment

Am vazut si eu intregul episod si sincer sa fiu mi-a placut. Prezentatorii sunt niste profesionisti si tot ce au facut a fost sa urmeze indrumarile regizorului... la montaj sunt convins ca nu ei au ales ce replica sa ramana si ce replica sa dispara.
              In fine... vad ca sunt oameni care se simt ofensati de acest episod. Intrebarea mea este: de ce? au exagerat cu ceva? au laudat Mamaia, s-au simtit modesti in fata parcarii de la Rex, au punctat foarte bine cu cei 244 km de autostrada si poate asa o sa bage si viitorul presedinte al Romaniei capul in pamant de rusine cand o sa fie in GB, au trecut printr-un sat de tigani, ce e drept nu se afla nicidecum in drumul lor acel sat, insa sincer sa fiu imi pare bine ca poate se mai deschid niste ochi pe unde trebuie. Au aratat frumusetea Romaniei asa cum este ea... ziceti mersi ca nu au filmat gunoaiele de pe marginea drumului sau ca s-au limitat doar la vanzatorii de struguri si nu au mai tras cate o secventa pe la vidraru, la balea si pe unde mai sunt d-astia ambulanti, ziceti mersi ca la vidraru nu au filmal lacul cu tot gunoiul in el. Sunt convins ca au oprit sa faca o poza-doua si au vazut ce e acolo. Per ansablu au fost ok... au laudat tara atat cat trebuia si unde trebuia, adica peisajele naturale, constructiile lui Ceasca. Daca ramaneau doar lauda poate ''ieseau coarne'' pe undeva insa asa au stiut sa contrabalanseze totul si sa puncteze negativ cu tiganii, drumurile, autostrada, etc.

Bravo Top Gear! Un episod care din punctul meu de vedere este reusit. Daca vroiau doar sa ne faca de ras puteau, insa intentia lor nu a fost nici pe departe asta.

PS: am si filmul ( in varianta HDTV) si subtitrarea aferenta. Cum le pot posta sau mai bine zis unde as putea sa le pun sharing?
              Last edited by sinx; 26 November 2009, 05:02. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

ma "plimbam" pe youtube si am dat de cei de la Top Gear... un filmulet amuzant cu Dacia Sandero ))))

Great news! The Dacia Sandero...The Dacia Sandero joke season 11 & 12.
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

asta e vechi ..de cand s-a nascut Logan club.aproape ,ca nu era inventat Sandero.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google