Cea Mai Buna Bere...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ciuc (0.5l), Ursus (0,5l), Golden Brau (2 l) daca sunt acasa, asta e berea pe care o beau pe banii mei . Inainte beam Timisoareana dar nu stiu ce drac i-au pus in ea, parca are gust de alcool industrial.
    P.S. Precizez ca beau minim 2 litri de bere pe zi!
    Last edited by vasile78; 23 September 2009, 13:03.

Comment

Si alcool-ul industrial cum e?
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Multa. Nu am idee daca exista marca asta dar ar trebui inventata.
        BUD, Stela, Beks, Tuborg si Bergenbier la 0,33, la sticla. NU beau bere la PET.
        sigpic

Comment

1. HEINEKEN 2. CARLSBERG 3. STELA ARTOIS 4. BECKS .De cele mai multe ori becks , e mai ieftina decat celelalte .

Comment

beau cam 2-a beri(1L) pe zi..asta ca sa vedeti ca am experienta
            Ciuc,timisoreana...atat si nimic altceva.
            Am observat totusi ca...intotdeauna e mai bine sa iei si sa bei...(la terase) berea care o vezi pe mese la toti...ptr ca in mod cert aceea este si proaspata.
            ps: am incercat toate neamurile de bere...cele americane sunt nasoale rau...conteaza apa cu care e facuta berea.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

bergenbier e cea mai buna, mai ales calitate/pretz
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu prea ma omor dupa bautura, iar cand imi aleg berea nu fac nazuri. De obicei bergenbier nu prea rece.

Comment

pt cei care au bagat timisoreana in lista de preferinte, cat si pt cei care se intreaba de ce are gust ciudat...de cand i-a cumparat super ursusu 3,14....au grabit procesul de fabricatie si iese aiurea. nici nu se compara cu timisoreana aia din anii '90. astia trecuti de 30 de ani, ar trebui sa va aduceti aminte ca pe vremuri, berea timisoreana era garantata 24 de ore de la deschidere si catva saptamani (nu mai stiu sigur daca 2 sau 4) tinuta in conditii de depozit. aia era bere, nu pisoarca ursus...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

STEJAR cea mai buna bere.
                    Attached Files
                    Loganul Meu !

Comment

tuborg si carlsberg ... tuborgu' il iau la oferta de la benzinariile mol si imi convine calitate/ pret
                      De ex o lada de 20 de beri tuborg =30 de lei ...
                      Carlsberg doar cu baietii din cartier

Comment

becks lemon e preferata mea... sunt nebun dupa ea , am inceput sa cumpar baxuri de 24...
                        ma mir ca de effes berea turceasca nu a pomenit nimeni nimic...

sigpic

Comment

Acesta e clasamentul meu:

1.Corona
                          2.Holsten
                          3.Becks / Carlsberg
                          sigpic

Comment

Sonykele effes nu am vazut demult, chiar ca era buna , acum nu stiu cum e, la mine ar fi asa: silva black, calsberg,heineken,albacher,timisoreana,beck's, dar silva black imi place cel mai mult dintre toate.
                            sigpic

Comment

Sunt curios daca astea mai accesibile gen Bergenbier, Ursus, Tuborg, etc sunt facute dupa reteta traditionala, asa cum zic toti in reclame si nu din ''pastile'' ca mai toate vinurile...
                              sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                                becks lemon e preferata mea... sunt nebun dupa ea , am inceput sa cumpar baxuri de 24...
                                ma mir ca de effes berea turceasca nu a pomenit nimeni nimic...
                                becks lemon si reds(parca) , ce drq ma , astea sunt bauturi de femei virgini
                                treceti la ceva serios....
                                si acuma o sa aud...fiecare dupa preferinte )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google