If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ciuc (0.5l), Ursus (0,5l), Golden Brau (2 l) daca sunt acasa, asta e berea pe care o beau pe banii mei . Inainte beam Timisoareana dar nu stiu ce drac i-au pus in ea, parca are gust de alcool industrial.
P.S. Precizez ca beau minim 2 litri de bere pe zi!
Last edited by vasile78; 23 September 2009, 13:03.
beau cam 2-a beri(1L) pe zi..asta ca sa vedeti ca am experienta
Ciuc,timisoreana...atat si nimic altceva.
Am observat totusi ca...intotdeauna e mai bine sa iei si sa bei...(la terase) berea care o vezi pe mese la toti...ptr ca in mod cert aceea este si proaspata.
ps: am incercat toate neamurile de bere...cele americane sunt nasoale rau...conteaza apa cu care e facuta berea.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
pt cei care au bagat timisoreana in lista de preferinte, cat si pt cei care se intreaba de ce are gust ciudat...de cand i-a cumparat super ursusu 3,14....au grabit procesul de fabricatie si iese aiurea. nici nu se compara cu timisoreana aia din anii '90. astia trecuti de 30 de ani, ar trebui sa va aduceti aminte ca pe vremuri, berea timisoreana era garantata 24 de ore de la deschidere si catva saptamani (nu mai stiu sigur daca 2 sau 4) tinuta in conditii de depozit. aia era bere, nu pisoarca ursus...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
tuborg si carlsberg ... tuborgu' il iau la oferta de la benzinariile mol si imi convine calitate/ pret
De ex o lada de 20 de beri tuborg =30 de lei ...
Carlsberg doar cu baietii din cartier
becks lemon e preferata mea... sunt nebun dupa ea , am inceput sa cumpar baxuri de 24...
ma mir ca de effes berea turceasca nu a pomenit nimeni nimic...
Sonykele effes nu am vazut demult, chiar ca era buna , acum nu stiu cum e, la mine ar fi asa: silva black, calsberg,heineken,albacher,timisoreana,beck's, dar silva black imi place cel mai mult dintre toate.
Sunt curios daca astea mai accesibile gen Bergenbier, Ursus, Tuborg, etc sunt facute dupa reteta traditionala, asa cum zic toti in reclame si nu din ''pastile'' ca mai toate vinurile...
becks lemon e preferata mea... sunt nebun dupa ea , am inceput sa cumpar baxuri de 24...
ma mir ca de effes berea turceasca nu a pomenit nimeni nimic...
becks lemon si reds(parca) , ce drq ma , astea sunt bauturi de femei virgini
treceti la ceva serios....
si acuma o sa aud...fiecare dupa preferinte )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment