Cea Mai Buna Bere...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si ligheanu e sub licenta renou...dar nu-i renou... acum serios, golden brau nu e o bere rea...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

de care servesti in momentul asta? ca doar e ziua ta
      sigpic

Comment

eh...credca este la munca de are atata timp ...ca daca era acasa nu statea el pe forum ...

heineken nu se fabrica in romania ? ca sunt destule fabrici

Comment

dar nimeni nu a pomenit nimic de bere fara alcool
          eu zic ca e cea mai proasta inventie posibila.
          parca ar fi berea ramasa pe fundul paharelor
          sigpic

Comment

da berea fara alcool....e o mare prostie...parca beau fanta de struguri :| .. cand mai opream la popasuri vedeam multa lume care o cumparau si o dadeau pe gat... credca berea asta sa inventat pentru aia care nu pot sa se abtina din baut dar trebuie sa munceasca/conduca

Comment

cea mai buna bere fara alcool este Bergenbier.parerea mea
              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

wow...e cea mai rea. (e ...ca si cand ai bea apa minerala dintr-un pahar de bere nespalat)
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

In legatura cu premiile obtinute de Ursus, chiar trebuie sa se duca reprezentantii firmei cu berea pe care o comercializeaza? Ma gandesc ca ar putea sa faca 2-3 butoaie special pentru concurs, respectand reteta ca la carte si in sticlele de zi cu zi sa pune aceeasi bere ''proasta''.
                  Aseara am baut o Bavaria 86 ( asa scrie pe ea) si mi s-a parut mie cam ciudata... dupa ce am dovedit-o am citit pe ea si avea 7,9% alcool. Mi-a cam pus capac.
                  sigpic

Comment

nush e singura bere de la care nu mi se face rau sau nu ma doare capul,desi e fara alcol.am incercat si holsten si scholsgold sau cum s-o scrie
                    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

atata timp cat nu se scrie arschloch, e bine
                      pt cine nu stie, arschloch inseamna gaura de cur...
                      in alta ordine de idei, sunt la lucru, sucurile, buseurile, prajitura, toate s-au terminat, acum le ducem dorul...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Loganu View Post
                        heineken nu se fabrica in romania ? ca sunt destule fabrici
                        http://www.heinekenromania.ro/ro/fabrici se fabrica chiar sub nasul tau si tu nu ai stiut
                        sigpic

Comment

1. heineken
                          2. stella artois
                          3. amstel
                          4. becks

Comment

Cea mai buna bere in opinia mea este Timisoreana
                            Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !

Comment

Ba nu ! Cea mai buna bere e atunci cand ti-e sete
                              Iar preferintele ar fi:
                              -in jur de 1.5 ron/0.5:bergembier, golden brau
                              -in jur de 2 ron/0.5: ursus, beck's
                              -in jur de 3 ron/0.5: stella`, heineken.
                              -altceva mai scump de 5ron sticla nu am incercat ca sa zic o parere.

Nu stiu daca a specificat cineva de Azuga care era facuta cu apa de izvor (zicea producatorul), era ieftina si buna acum 4-5 ani, de atunci nu prea am mai vazut pe piata marca.
                              Iar la betie, in noptile de vara din zilele mele teribiliste, "ardeam" fara numar bere Bucegi la 2L.

Comment

Eu personal beau Timisoreana acasa sau cand se organizeaza o caterina la o bere si mi se pare cea mai buna. In oras pe la terase nu gasesti Timisoreana asa ca optez pentru Tuborg, Gosser sau Stella Artois, in ordinea asta. Daca nu gasesc nici una din alea 3 mai bine beau suc.
                                Ca bere fara alcool, prefer Ursus. Mai bine beau bere fara alcool decat sa merg cu taxi-ul sau sa-mi conduca masina vreo reprezentanta a sexului frumos.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google