Dap si eu inclin spre Timisoreana. Foarte, foarte buna mi se pare.
Cea Mai Buna Bere...
Collapse
X
-
Crede-ma ca am incercat toate merele laudate de pe la noi. Am fost plecat o saptamana din tara si am baut numai bere d-aia de care n-am auzit, vestita bere germana, am fost la October Fest si am baut d-aia la litru de la Lowe Brau si Augustin nu mai stiu ce... nici o treaba... toate mi s-au parut dulci si ca le lipseste ceva, nu stiu sa zic ce... Abia astepam sa ajung in tara si sa desfac o Timisoreana.
Pana la urma e vorba de gusturile fiecaruia.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postnu stiu, cand spuneti ca timi e cea mai buna, ati comparat-o cu ce era intainte, cu alte beri si cum e acum?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Eu cand consum bere beau becks dar bautura care asi votao este coca cola,daca ar fi sa voteze tata ar fi bucegi
Comment
-
apropo de anu trecut nu am mai postat pe aici
eu inca beau beks lemon , da bere aia de virgine mie imi place , plus ca de multe ori o beau de sete si bei una dupa 3-4 ore te urci linistita la volan ptr ca are alcoolemia foarte mica.
Efes se gaseste inca , si prin selgros parca .
Mai beau si bere nefiltrata paullner parca ii zice aia imi place.
apropo de cea mai buna.
va zic eu care e cea mai vanduta , cel putin clasamentu pe vara asta la mine la magazin:
Pet:
1.bucegi 2.5l
2.bergenbier 2l si la 1l deci ar cam depasi bucegi
3.timisoreana
4.golden
5.newmark
6.noroc
7.albacher
Doza
1.bergen
2.golden
3.timisoreana
4.ursus
5.skol
6.tuborg
sticla de sticla 0.5l
1.bucegi
2.golden
3.bergen
4.ursus
sigpic
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostCrede-ma ca am incercat toate merele laudate de pe la noi. Am fost plecat o saptamana din tara si am baut numai bere d-aia de care n-am auzit, vestita bere germana, am fost la October Fest si am baut d-aia la litru de la Lowe Brau si Augustin nu mai stiu ce... nici o treaba... toate mi s-au parut dulci si ca le lipseste ceva, nu stiu sa zic ce... Abia astepam sa ajung in tara si sa desfac o Timisoreana.
Pana la urma e vorba de gusturile fiecaruia.AC/DC- RIDE ON
Comment
Comment